163

Анонимен

преди 4 години

Не ви ли е срам?Десетки хиляди умряха през вашето управление,хората от цяла България не ви дишат и масово ви мразят,никога не сте печелили избори,а сте ги манипулирали в своя полза,НАРОДА НЕ ВИ ИСКА!Отвори си очите и си отпуши ушите,НАРОДА ВИ МРАЗИ МАСОВО!ЕНП е проклятието на Българоия,България умира заради ЕНП!

162

примат

преди 4 години

Докога ще се дава поле на изява на една амеба, *** на ББ?!Този освен , като всички останали, че е *** и е излизал не един заден двор и е продал и предал и майка си и баща си и всички нас и държава и родина и е виден комсомолец!Вижте им биографиите на всички, и тогава цъкайте минуси!Няма сини и червени, а пребоядисани и недобоядисани другари и дрогари!Предсрочни избори и разстрел преди това за всички за 30 години назад без цвят и са около 10000 души няма да е загуба и тогава влагата.

161

Анонимен

преди 4 години

Бях убеден, че Плевналиев удари дъното, но Радев задълба силно надолу. Много злоба и ненавист в този кариерист.

160

Иванов

преди 4 години

Всеки българин може да я иска, а Президента също е българин.

159

Ковача

преди 4 години

Този президент ще остане в историята като едно мекотело, което дори успя да изпревари желанията на своите господари. Скачайки доста нависоко, разбира се и ненужно. Известен още с прякорът & Чехъла; Освен това не той си е взел жена, а жената Деси Банова го взе. Сигурен съм че му диктува дори в коя дупка да го натъпче.. А, за финал винаги нещо положително: роди му се дете! Браво Росенец,, и ти едно нещо да свършиш. Давай, на България й трябват деца.

158

абе

преди 4 години

Радев просто трябваше да пребие публично хитреца дебелака Бойче - толко много срещи и шансове имаше ...тея кални игри с интригите и комбинативността не му се удават така добре, само занимава народа с щуротии хората са заети с оцеляването си със почивката си лятото сметките за ток ежедневният труд и харизмата на Радев съвсем не е толко силна и става едно безспирно дразнене с премиера от което всички се изморихме - на мен лично ми е тъпо вече и смятам че пррзидент и премиер работят за една държава

157

Анонимен

преди 4 години

То Росица бързо забравя как се разхождаше на протеста срещу Орешарски и искаше оставки от телевизионите студия.

156

Анонимен

преди 4 години

Му-хльо!

155

Анонимен

преди 4 години

Е па и тоя с неговите "опорки"? Човече, ти си срам за БГ.

154

(де)градация

преди 4 години

Жалък,По-жалък,Още по-жалък,Най-жалък,плювньо пyтeв.

153

Анонимен

преди 4 години

......................не я разбира политиката Роската Плевнелиев , по-добре да си гледа Десито Банова-синоптичката........................поне доста по-млада жена си взе човека!!!

152

Анонимен

преди 4 години

Има една малка и хубава книжка за бившия президент Роската Плевнелиев "Тайният кръг на президента" ..............там ще прочетете за офшорките на Роската, за връзките му с олигарси и мафиоти, като Иво Прокопиев и т.н.

151

Анонимен

преди 4 години

О, бай *** пак се излял...

150

Анонимен

преди 4 години

.........................каза Роската Плевнелиев. приятелчето на мафиотите и олигарсите!!!!!!

149

Анонимен

преди 4 години

Радев откакто е дошъл води война с правителството. Лошото е че не се усеща и насади много омраза у обществото, влезе в съюз с шейха от Дубай. Заради личните си интереси загърби интересите на хората. А компроматната война ,която води ще му се върне като бумеранг.

148

Картофчо

преди 4 години

От 2 месеца държавата и институциите не работят,, властта се грижи единствено за собственото си оцеляване със пари на данъкоплатците. Време е тези партии, които твърдят, че са опозиционни да излязат от НС и да спрат да легитимират сервилната демокрация. Всеки трябва да вземе решение на чия страна е: на сервилната демокрация или на народа и Конституцията. Всеки трябва да се бори за свобода, роба за свобода, свободният за съвършенство. Както е казал Яне Сандански.

147

Анонимен

преди 4 години

Тоя не знае ли, че живеем в демокрация и има свобода на словото, ако твърди че има такъв закон противoречащ на демокрацията и Хартата на правата на човека. Върховен суверен е народа, ние искаме оставка, инстиуцията Президент се задейства и изпълнява заповедите на върховния суверен. Сега какво ще каже тоя ? Май е време танковете да дойдат.

146

Тодар Правешки

преди 4 години

Абе цоциалистите, къде е Радев, че не съм го виждал скоро?Явно когато си командорен от няколко жени, даваш на късо!Да не знаеш коя да слушаш по напред - Нинова ли, жена си ли, Йотова ли, лудото Ленче ли...Отделно трябва да слушаш Решетников, Путин, Гундяев, дето му наби канчето... Мъка...Баси измисления генерал....

145

ПроСоТо

преди 4 години

До бай СтавриНе може да е по нежен от Жан Виденов и Сергей Станишев!Явно не си ги "праскотил "!По нежни задни части от червените няма!!!

144

До 183

преди 4 години

Разбирам. Летвата е вдигната твърде високо, затова нарича председателя на НС "***".