58

До Анонимен

преди 4 години

Какво е адювент.......................я мякой да ме светне по въпроса???

57

До 43

преди 4 години

А ТОЧНО ТЕЗИ " НАМНОЖЕНИ ФРАГМЕНТИ ОТ ВИРУСИ" ТРЯБВА ДА ВЛЯЗАТ ВЪТРЕ В КЛЕТКАТА, ЗА ДА ПРЕДИЗВИКАТ ИМУНЕН ОТГОВОР - СИНТЕЗ НА АНТИТЕЛА. КАКВА Е ГАРАНЦИЯТА, ЧЕ РНК НА ВИРУСА НЯМА ДА СЕ ВМЪКНЕ В РНК ИЛИ ДНК НА ЧОВЕШКИТЕ КЛЕТКИ С НЕВЪОБРАЗИМИ КЪСНИ ПОСЛЕДИЦИ????? НО КОЙТО ИСКА - ДА СЕ ВАКСИНИРА.

56

Анонимен

преди 4 години

Защо между големите гафове с ваксини са все имената на западни компании и нито един случай с руска ваксина?

55

До Анонимен 53

преди 4 години

100 % е така, но доста учени не издържат на изкушението да печелят бързи и лесни пари и се продават на фармацевтичната мафия!!!

54

Ямболски цървул

преди 4 години

Ваксинирайте си мозъците срещу тъпотията!

53

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 47Ами прочетете малко, как се правят съвременните ваксини. Има си други начини да засилиш имунната реакция от слагането на адювант.

52

До Анонимен 47

преди 4 години

Ако съдържат фрагменти от вируси,има голям риск самите ваксини да ви увредят ДНК-то...................не , мерси!!!!!

51

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 46Проблема не е в учените, а във фармацевтичните гиганти, за които печалбата стои над човешкия живот. Където има възможности за големи печалби, морала обикновено го няма.

50

Елена Ефремова

преди 4 години

И за едни други ваксини ще ви изядат и това е ,отивам да живея в Сърбия-родното място на баща ми-----Искам да осъдя Даниел Давидофф затова,че този ром вижда баща ми безплатно ........Данката и Атака

49

До О хо хо 49

преди 4 години

Точно така е...................официалната медицина отрича хомеопатията , а тя си носи много ползи в много случаи!!!!

48

До Анонимен 46

преди 4 години

Хаха..............................хем си прав , хем не напълно.................има истински учени, има и учени -търговци.............както има и истински лекари, и лекари-търговци на здраве, т.нар бяла мафия!!!!

47

Анонимен

преди 4 години

САЩ се оказаха в позицията на догонващ във всяко едно отношение.

46

О хо хо

преди 4 години

ВАКСИНИТЕ ВНАСЯТ В ТЯЛОТО ПОНЕ З ВИДА ОТРОВИ, СЪЩО И ТОКСИЧНИ АДЮВАНТИ. МОЯ БЛИЗКА НА 37 Г. ВЛЕЗЕ В РЕАНИМАЦИЯ СЛЕД ПРОТИВОГРИПНА ВАКСИНА И ЕДВА ПРЕСКОЧИ ТРАПА. ОТТОГАВА СЕ ЛЕКУВА С ХОМЕОПАТИЯ НАПЪЛНО УСПЕШНО. НО КОЙТО ИСКА - ДА СИ СЛАГА ВАКСИНИ.

45

Анонимен

преди 4 години

Мислех, че руснаците изостават в медицината...............явно съм грешил.................не съм нито заклет русофил, нито заклет фен на западната медицина........................но силите се изравниха явно..............Русия и Китай гонят Запада във всички направления!!!

44

Анонимен

преди 4 години

Щом съдържат само фрагменти от вируси модерните ваксини, смятай колко силен адювант трябва да сложиш, за да предизвикаш реакция на имунната система. Ужас!

43

Анонимен

преди 4 години

"Учените" обикновено са група алчни и самозабравени ***, за които собствената слава е над всичко, а останалите не са по-ценни от маймуните, върху които експериментират. Душата е у всяко живо същество и е престъпление, да се отнасяш с него като с камък.

42

До до 41

преди 4 години

Не ми философствай бе неудачник

41

До 41

преди 4 години

Не са мои драми...............само казвам , че хомеопатията си е полезна, колкото и да я отричат професорите от БАН и РАН (Руската академия на науките)!!!

40

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"Живите ваксини са опасни, защото имат жив вирус, но инактивираните ваксини също са опасни"Сегашните ваксини не са нито живи, нито инактивирани. Използват се само намножени фрагменти от вирусите.

39

До Анонимен 21

преди 4 години

И в двата случая, и да се ваксинираш, и да не се ваксинираш , има риск да направиш грешка и да пукнеш, т.е. да умреш!!!!