129

до 161

преди 4 години

Ех Знайко-Незнайко, говориш това, което ти се ще да се случи, т.е. замастване на реалност с мечти.Беларус е абс. мизерна на фона на трилионите Е, които върти ЕС - да, да, в това се заключава властта на евробюрократите. Как да се отлепят от кацата с меда е сложно, много сложно.Когато човек си обяснява процесите/взамоитношонията с пари, животът става някак си по-ясен.

128

Пийте си Кафенцето

преди 4 години

В навечерието на 3-тата Световна Война, вие се занимавате да се драпате.Я си пийте кафенцето у парка. Станете рано, пък си вземете една закуска.Порадвайте се на града, щото скоро ще го виждате такъв само на снимки, без значение кой е лидера на държавата.След третата световна ще се водят войни с пръчки. Чичо Алберт ви го е казал, преди 60 години. Скоро ще го изпитаме всички.

127

Анонимен

преди 4 години

Когато родителите ни са правили протести, Бойко е пазил ТодАр ЖивковКогато родителите ни са градили демокрация, Бойко е слугувал на СИК, а Доган е управлявал МултигрупКогато си избираха Царя, Бойко е бил човек за всичко на задкулисиетоКогато ни избраха "харизматичния и народен" Бойко, заченаха олигархиятаСега, немощните ни родители дори не осъзнават какво са направилиНИЕ ИМ ПРОЩАВАМЕ! Но ще върнем държавата в изходна позиция от 89-та, или просто ще си бегаме. Това е. Ваш е избора..

126

до 171

преди 4 години

Толстолопите те спят голи във леглата си със пачки и оръжия по нощните шкафчета, а цял свят ги обсъжда във всички световни новини.

125

Анонимен

преди 4 години

Кукловодите на протестите вече са доста изнервени ... толкова усилия, толкова пари, толкова нерви ... и не пада, и не пада ... :)

124

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 170Гледаме протеста и се наслаждаваме на флората и фауната както и на повечето с физиономии на толстолопи.:))))))))))))

123

Анонимен

преди 4 години

До 163Такива сериали ли гледате, също слушате чалга и усърднво следите Отчаяни съпруги после се кланяте на вожда, но той не ви забелязва тъй като е зает със популизъм и Пи Ар от джипа си, откъдето строи магистралите. Ако бяхме 19 век и нямаше асфалт и медии този мъдър човек какво щеше да построи и щяхме ли аджеба да знаем, че имало и премиер. Въпроса е риторичен.

122

Анонимен

преди 4 години

На 2ри два тека за Радев а на 9ти цели девет тека за президенството.

121

ха ха

преди 4 години

Е снимките показват един трамвай хора. Ама това било защото събирали сили за 2 септември. Смях в залата...

120

Анонимен

преди 4 години

А бе дай направо на девети,по традиция! Излизайте на манифестация другари и другарки! Шумете дебри и балкани!

119

Германец

преди 4 години

За протестите в Берлин защо не пишете?---Питай и ще ти кажа какво мислим нормалните немци за 38-те хиляди маргинала вчера.

118

Анонимен

преди 4 години

Телевизионият сериал The Walking Dead изтегли инвестициите за сезон 11. По първоначални планове протестиращите щаха да се ползват за зомбита масовка но тъй като техният брой значително намаля ще се търсят други алтернативи.

117

сценария е

преди 4 години

на 1_ви ше има засилено пристигане на провинциални рейсове . тримата овчари се надяват стадото да се увеличи в София . мая с камбанката тръпне в очакване , за импексова 12_ти е важната дата , боецо се гласи за арести , а фигуранта тай надежда че ше стане шеф на държавата - щото така са му обещали ! а деси , деси ше отговаря за озвучаването , ( нищо лично срещу нея ) !

116

Знайко

преди 4 години

Хората осъзнават силата си, а политическата долнопробна каста не може или нe иска да осъзнае, че хората осъзнават силата си. Краят на тази изкуствена и дирижирана демокрация идва. ЕС е лицемерна бюрократична тромава организация, която вижда какво става във Беларус, а не вижда какво става във задния й двор.

115

Анонимен

преди 4 години

След няколко дни ще видиш на кой ще му се види тясно. Всичките,които пишете в подкрепа на шайката, имате електронен адрес ище бъдете намерени до един за да видите белите вълци от Турну Магурели как минават Дунава през зимата без ледена покривка.#############Хъш ,вземи понамали дрогата, че се излагаш. Не се напъвай, толкова ,че ще изгладиш и единствената си гънка на мозъка. Тогава и равновесие няма да можеш да пазиш.

114

Анонимен

преди 4 години

За протестите в Берлин защо не пишете?

113

въпрос

преди 4 години

как събират сили , енергийни напитки ли пият , или още са на бира ?

112

Анонимен

преди 4 години

Здравейте протестиращи на Шорос *** и джендърки,НПО-та,обратни,лесбийки, глобалисти,военолюбци,любящи цветните революции!

111

Анонимен

преди 4 години

Дръжте се малко по възпитано другари протестъри. Да не ви се види България тясна.

110

България норм. държ.

преди 4 години

Преди Борисов протестирахме, интелигентни успешни хора с десни убеждения срещу номенклатурата и червената мафия, неприета от демократичния свят.Сега протестират, ***, ренегати, анархисти, социалисти и друга лява *** срещу законната дясна власт призната от светаРадвам се че Борисов успя да постави страната на правия път.На изборите ще дадем още един мандат на Борисов за да се затвърди правилният път на страната ни!!!