51

9194

преди 4 години

Правилен ход на Борисов - пълно игнориране на такива компромати. Те и на Каракачанов му "монтираха" жълта Била торбичка.

50

До 48 QAnon

преди 4 години

"exif мета данните с датите и годините на фейк снимките са красноречиви"И що са красноречиви, ти кво разбра от тях??

49

отговор

преди 4 години

до 47...Тоя Биков дето го споменават е Тома Биков,по жена Волов.Изключително противен и глуповат тип.Навремето плюеше по Бойко,а впоследствие му стана първа прислуга заедно с останалите противняци като Антон Тодоров(Тоню Трудовака или Шайкаджията),Георги Харизанов(Жоро Тръбата),Спас Гърневси(Пацо Гърнето) и др.Когато Баце се усере,тяхната задача е да почистят пейзажа и да оберат срама.

48

До 47

преди 4 години

"Кой е този Биков, когото някой споменава два пъти в коментарите тук?"Една чиста и неопетнена личност, която през 2012-та наричаше Борисов "Карикатура на диктатор" а сега е първи гербаджия и специалист-разкривател на Дийп Фейкове.

47

А бе наивници

преди 4 години

Не ви ли е ясно какво става?Две различни фракции на някогашната БКП се топят взаимно.Зорът е кой да докопа властта на следващите избори. Едните дори искат, ако е възможно, да предизвикат предсрочни такива.Зорът е дали едните ще ви доят или другите? Няма смисъл да се пените, освен ако не сте на хранилка при едните или при другите. За редовия български гражданин нищо няма да се промени и след изборите, независимо кой ще ги спечели.

46

Ненчо Балабанов

преди 4 години

Нямам нищо общо със снимките- за другото не отричам!

45

Анонимен

преди 4 години

Защо Тиквата ако не е на записа не иска разследване и да се установи фалшификатора за да го тикнат в затвора? Защо? Много просто- щото на записа е самият Тиквата!

44

QAnon

преди 4 години

exif мета данните с датите и годините на фейк снимките са красноречиви. времето е притискало техния "редактор" и е изпуснал тази подробност за прикриване.

43

Анонимен

преди 4 години

Кой е този Биков, когото някой споменава два пъти в коментарите тук?

42

Анонимен

преди 4 години

Зайчарника на Радев иска да повярваме, че Деси държи заплатата на Радев в жапката на НСО автомобила и ги пази с пистолет,....докато си прави селфи с Тръмп !

41

Афера

преди 4 години

Ако бяха умни от афера, преди да публикуват снимките и записа, трябваше първо да направят независимата експертиза във Франция.И тогава лека пързалка, оставят го да се обясняват ББ и ГЕРБ, и после афера отвръща с факти и доказателства, експертиза и тогава няма мърдане и оправдания.Така се правят тези работи.

40

Анонимен

преди 4 години

Чакайте да се разберем! Ако е фалшиво всикото това с аудио записа и снимките, защо не се направи разследване за да се установи фалшификаторът, както предложи Президента?Щото Тиквата знае, че всичко е истинско и затова не иска разследване!Толкова е просто и ясно, че няма накъде повече!

39

Анонимен

преди 4 години

За да си гербаджийски тролер има едно единствено и достатъчно условие.Да си по-гламав от вожда.За това поредно извънземно усиране на Светиня му,пак са виновни Радев,Нинова,Путин.Пустите ми бокови ***.Все тия гадове ги цапат.А пустият му дрон как така незабелязано се е вмъкнал в спалнята на Баце докато хърка,отворил чекмеджето и турил няколко милиона евра и няколко кюлчета чисто злато.Честно казано и аз искам някой да ми изпрати в спалнята подобно хвърчило.Даже не шкафче,гардероб отварям.

38

Анонимен

преди 4 години

Ако беше фейк аудио записа, Борисов нямаше да изглежда така завчера на пресконференцията и да води 40 човека свита да го подкрепят.Толкова осрааан не съм го виждал НИКОГА- от толкова притеснение плямпаше такива глупости ( Като например че Радев можел да му пусне взрив с дрона), че накрая прегърна Караянчева и я целуна.Тотално осиранЬеее!

37

Коко

преди 4 години

Време е Тиквоний да сдава и при Бай Ставри.

36

Анонимен

преди 4 години

До 33И аудио записа е "фотошоп" !

35

Анонимен

преди 4 години

Тези пари в чекмеджето му не са снимани в един ден. Единият път в шкафчето му има 3-4 пачки от по 500 евро банкноти, а на друга снимка има поне 30 пачки пак от по 500 евро. Това говори, че Тиквата не еднократно е ползвал чекмеджето си за личен "сейф" за милиони евро.

34

Факт

преди 4 години

Ген. Ралчев, Борисов и хунтата са заплаха за България.

33

Автентичен глас

преди 4 години

Този генерал-тамплиер съвсем спокойно може да докара пиянските интонации на премиера, при това доста по-успешно от набедения Ненчо. Означава ли, че записът е негово дело? Като бивш висш служител на НСО той има възможността, мотивите и средствата да пласира такъв запис.

32

Нямам вяра

преди 4 години

Нали са постъпили в афера, афера да сигнализират Кьовеши, или да се обърнат към Божков, той ще им плати независимата експертиза във Франция.После излизат с експертизата и искат публично извинение, ако записите са халшиви и разкриване на източника.Ако записите са истински - публикуване на експертизата и искане за съд при Кьовеши.В БГ нищо няма да установят, така изчезнаха материалите с Ало Ваньо, отверки дискове и т.н., и бяха наградени извършителите.