329

Анонимен

преди 4 години

Много по-голям проблем за България от вируса са индивидите, които непрекъснато използват "бaй ***" като определение за българите. Заради тях сме на този хал.

328

И тук идва

преди 4 години

Мерките със сигурност ще станат по-строги, да не кажа, че ще се излиза с СМС и ще чакаш да ти върнат СМС, че ти разрешават! Така е в Гърция, там са под ключ!

327

Анонимен

преди 4 години

Manolе, За да са високи заплатите на медиците, трябва да са високи заплатите на всички трудещи се, които плащаме данъци- работници по фабрики, строители, инженери и др. които формират брутен продукт. Нали разбираш първо коня, а след това каруцата.

326

Анонимен

преди 4 години

Как е възможно да работят фирми тук с много хора на едно място (шивачки примерно)?Чакали били първия заразен, ако това се случи на запад на работодателя ще му се стори като бял ден това, че му спират производстовото и ще му излезне супер солено, ама за местните чорбаджии явно не важи?

325

Прост народ чуек

преди 4 години

Айде бай ***, наяде ли се напи ли се??Ай сега те чака бай *** вечерен час и може би военно положение!Не са находиха, уж забраниха фирмите да работят а сутринта хиляди отиват на работа??!?Слагай 20 дена пълна строга карантина иначе бай *** не спира!

324

Анонимен

преди 4 години

Писна ми да слушам за строги мерки, по-строги мерки, разхлабване на мерките. Дали мерките са строги или не, няма никакво значение. Важното е мерките да са правилни (полезни, адекватни), а не както е досега строги и неадекватни мерки. Едни са мерките, когато вируса се внася от чужбина, други са мерките, когато вируса е внесен и изпуснат и се разпространява вътре в България.

323

Анонимен

преди 4 години

Кажете, колко от тях са събратя, защото всички знаем каква е хигиената при тях. Така да се размахва пръст на цялата нация, най-малкото не е честно, да не говорим за етично.

322

Анонимен

преди 4 години

Само през летище София всеки ден кацат стотици или хиляди потенциални вирусоносители. Днес и утре има по 5 кацащи самолета. Преди две седмици бяха по 12 полета, а в средата и края на март по над 30 кацащи самолета, всичките от държави с голямо разпространение на заразата. Отделно сухопътните ни граници. България е като разграден двор за заразата - няма мерки за спирането на вируса. Сега започна истинската епидемия от вътрешното за България разпространение на вируса.

321

Анонимен

преди 4 години

И коя фирма или предприятие ще работи, ако има заразени и потенциално болни работници и персонал...?Ами семействата на тези хора, деца, родители... Ами съседите...Значи едно 30% от българите да бъдат прежалени и умишлено подложени на риск от смърт поради блокиране на болниците от наплив на възрастни граждани на България със СЪПЪТСТВАЩИ ЗАБОЛЯВАНИЯ .

320

Бонго

преди 4 години

Тва е реколтата от тези, които близаха лъжицата... Другата седмица ще чуем резултати и за фен-клуб "Чеверме".

319

Ванката

преди 4 години

Защо не се съобщават и процентни данни - така не се разбира от колко изследвани, колко са болни!? Първите дни като правеха по десетина теста, естествено че заразените ще са по-малко от десетина.

318

Manol

преди 4 години

Някой запитали се, какви заплати се плащат на генералния щаб в момента. Защо трябва бедните хора без работа да даряваме пари за медиците като държавата отдавна трябваше да разбере че това са мого важни хора и че са с мизерни заплати, не сега да им дадат едни 1000 лева . Нормалните им заплати трябва да са такива, че и повече.

317

Анонимен

преди 4 години

Генерала да престане да ни обвинява,че понеже един ден сме излезли на улицата на Цветница и 2 дена до родителите на село,сме се изпозаразили масово.Ще му дам еди съвет,ако изобщо чете какво мислят хората.Всички,които са пътували извън града по празниците,са попълвали декларации.Ако има заболели след великден,да се провери в МВР,дали тези хора са пътували,нали се пазят декларациите.И тогава ще се разбере истината.

316

Анонимен

преди 4 години

Не съм комунист, ама пластмасовите зеленчуци по супермаркетите, кока колата и умрелите сандивичи от дъмбфакистан не ни помагат на имунитета. Просто помислете ако сте живели така занапред как ще го карате, това което се случва е един тест и трябва да го минем заедно.

315

Анонимен

преди 4 години

Е хубаво е да се каже, че освен рекорден борй на новозаразени, има и "рекореден" брой направени тестове цели 1000 ! какво постижение на НОЩ, цели два месеца след сформирането си сколасаха да направят 1000 теста за 24 часа, аферим, машала Мутаф ефенди :)

314

Анонимен

преди 4 години

Управляват ни безпросветни хора.За тях печалбата и парите са на първо място. Който не го е разбрал означава, че страда от същите симптоми.

313

Анонимен

преди 4 години

Като процентно увеличение това също ли е рекорд?

312

Djokoe

преди 4 години

Извода е че не можем да спрем вятъра. Нали медиците били екипирани, а пак се заразяват. Никаква полза от тези маски и КПП-та.

311

реалист

преди 4 години

"Рекорден брой на новите заразени с коронавирус, 90 за 24 часа" Заглавието е неправилно. Трябва да бъде" Рекорден брой на НОВООТКРИТИ с коронавирус за 24 часа".

310

Анонимен

преди 4 години

Едва снощи,в полунощ затвориха границата с Турция,която одавна е пламнала,но продължиха да се влизат хиляди коли на ден+стотици камиони,които поне имат зелен коридор,но никой не знае шофьорите им дали не са заразени.И после нас ще ни обвинят,че не сме спазили карантината и сме пътували по великден.