48

Анонимен

преди 4 години

Разбрах колега, значи ще ги линчуваме без референдум.Размечталься бляяяя, что ли....?

47

Анонимен

преди 4 години

До Карл СейгънРазбрах колега, значи ще ги линчуваме без референдум.

46

Иван

преди 4 години

България в еврозоната - това би бил просто краят на обикновения човек в България ... ей такива "еврокомисари" решават бъдещето на обикновените хора! Срам!!!!!

45

амииии

преди 4 години

До Анонимен 35веднага след референдума -" Американските *** да бъдат въдворени в трудови лагери ". Начело с Паси , Божков , Цветанов , Ал. Йорданов и други майкопродавциЩе бачкате там и ще си бъбрите , колко е хубаво при САЩ и колко зле при Русия

44

ОПРЕДЕЛЕНИЕ

преди 4 години

Масонка и слуга на англосаксите.

43

Карл Сейгън

преди 4 години

"А кога ще направим референдум за линч на руските ***?"На 32 февруари по средата на знойното кукуво лято по време на цъфрежа на налъмите и крушобера от върби, преди да се върнат евреите от жътва за да участват в ритуалното бръснене на кьоосета. Научен отговор от авторитетен астроном, колега.

42

тоти

преди 4 години

По добре кажи как ще живее народа с 250Е на месец,които повечето страни в Еврозоната ги вземат на седмица ...или кои работи в сектор ИТ за 1000Е ????или го правите лев за Евро или забрави за НАС!!!!

41

Анонимен

преди 4 години

Тогава тя дори беше еврокомисар по кризи и бедствия.

40

СС

преди 4 години

Кристалина е толкоз нагла и самовлюбена, че не може повече. Пътувах до Брюксел и беше в самолета. В първа класа разбира се. То не беше чекнене, то не бяха лиготии, целия екипаж я обслужваше! Оттогава не я дишам! Нагла селКа.

39

Анонимен

преди 4 години

"Абе тикви червени, коя държава от еврозоната живее зле бре???"А бре каскетнико бре, те тия държави са живели по същия благ начин и преди еврозоната бре, ватникко говежд. Бре! А ти ще си мизеерен *** *** и в евро и в галактикзоната бре. Бре бре бреееее! Събирай говедата брееее ковбой брееее. Уу бре деее брееее.

38

Анонимен

преди 4 години

При поредицата от наводнения в България, която тя лично инспектира, пак говореше за фондовете при криза, тогава нищо не стана.

37

за съжаление

преди 4 години

И Теменужка ще ходи в САЩ на инструктаж тия дни .Кой знае , ще искат да им подарим Белене и да ни продават ток по 1 левче киловата . И да купуваме американски газ по 10 евро бутилката Нищо добро не чака

36

Анонимен

преди 4 години

Сталинка излъчва много злоба!

35

Francaise

преди 4 години

И като влезете в еврозоната нищо няма да можете да си купите защото цените на жилища , земя и всичко останало ще се изравнят както в германия ,франция и т.н. После да не ривете. Бaxти смотаните хора.

34

Анонимен

преди 4 години

До Маркиз дьо Нови СадА кога ще направим референдум за линч на руските ***?

33

Одисей

преди 4 години

Интересувало ме е винаги какво е казвал този или онзи политик, политолог, икономист и всеки друг умник за влизането на България в Еврозоната. Почти всички "умни" са били "за"! "Трябва да сме там, там ни е мястото, защото ". Това че имаме валутен борд не е аргумент. И никой не обяснява защо ние трябва да сме вътре а Унгария, Чехия, Полша са отвън? Например поляците заявиха че те в близките 10 год нямат такива намерения а икономиката им експандира. А у нас? Кьорфишек или царят има нови дрехи?

32

Маркиз дьо Нови Сад

преди 4 години

"В предаването "Неделя 150" на програма "Хоризонт" тя каза, че преди дни в Давос..."Само да напомня на леля Крисланина Георгиева и на форумния буухал тук че в град Давос за елементарни неща като смяна на име на улица дори се прави референдум. Та с кое право и с каква легитимност тая ттка ще решава дали България ще влиза в еврозони и прочее дивотии след като българския народ не бе попитан дори дали иска да сме член на ЕС?

31

Анонимен

преди 4 години

До от написанототова като НДСВто и 800те дни. Има нещо

30

Анонимен

преди 4 години

След като Англия излезе от ЕС може би тия фондове ще са по-малко като количество, а може би и други.

29

cazzo duro

преди 4 години

Един и същ руски *** пише пост след пост с небивалици за да насажда страх от еврозоната. Абе тикви червени, коя държава от еврозоната живее зле бре???