46

ИНЖ.

преди 4 години

ОПААА КЪВ КЕЛАПИР ИМА В ТИЯ ЗЕЛЕНИ РЕШЕНИЯ... ТАЯ НЕ Е ПРОМИТА ИЗОБЩО! ЕК ГЛАСУВА 200 МЛДР ЗА ЗЕЛЕНИ РЕШЕНИЕ! ЛАПАНИЦА ОГРОМНА!

45

Анонимен

преди 4 години

Тая тинейжарка плаче за кекс те я разхождат като мечка напред назад с политическа цел аааааааама моля ви сее

44

до 48

преди 4 години

ето значипак добрата стара тема за джендърите - тов Швеция всички са ***, няма кой, и ето каквъв е резултата! проблемът отеква във всички сфери!ю

43

Анонимен

преди 4 години

Пълна пародия стана... някой определено се е заел да се подиграва със зелените идеи...

42

друг Инженер

преди 4 години

До АЛО, ЕКОАКТИВИСТИТЕ,Решения има измислени и то отдавна. Никой не иска да им даде финансиране. Нито правителствата, нито кресливеите "Еко" организации!

41

Анонимен

преди 4 години

демег испанците са прости и изостанали!Мног се засегнах когато Лорен тук дойде да спасява мечките! Горката, в родната франция 1 мечка няма, на нас връзва кусури!

40

Да ходи в Китай

преди 4 години

аз искам ***, но индустриална Европа без 1 продукт Мейд Ин Чайна, Еврапя произвеждаща всичко, като иска да е Зелена, да ходи в Китай, те и без друго са и шефовете и главен герой в плана Европеидната Раса да бъде Унищожена! Събудете се!!

39

АЛО, ЕКОАКТИВИСТИТЕ,

преди 4 години

АБЕ ЩО НЕ ИЗМИСЛИТЕ НЯКОЕ ЗЕЛЕНО РЕШЕНИЕ? ИНЖЕНЕР СЪМ, ЩЕ ГО ПРИВЕТСТВАМ!*** ЗА ТОВА СЕ ИСКА АКЪЛ И МН. ДРУГИ НЕЩА, ТАКА КРЯСЪЦИ, ПРОТЕСТИ - МНОГО Е ЛЕСНО!ИСКАМ ТОВА, ИСКАМ ОНОВА!

38

Анонимен

преди 4 години

няма да се очудя, ако се окаже,ч е е джендърка! Те шведите са екоактивисти и ***. Стигнали са върха на благосъстоянието и сега вече- декаденс!

37

историята се повтаря

преди 4 години

запознайте се с живота на Петра Кели - немската *** създателка на зеленото движение, естествено, това е само лицето, агента поставен на тази мисия. още 80-те говори, как проблема са лошите бели мъже и как единственият начин да бъде спасена планетата от война и екологични катастрофи е белите мъже да бъдат феминизирани (ако е необходимо и химически, което правят чрез храната) и изхвърлени от властта и т.н. звучи ли ви познато?! междудругото Петра работи 9 години в Евро-комисията в Брюксел.

36

даскал

преди 4 години

а кво да кажем заучилището, нормалните деца сега са на училище???

35

Анонимен

преди 4 години

тая я виждам след 10г. на някой много висок пост - я президент на ООН, я президент на ЕС!

34

Анонимен

преди 4 години

До хммм -- УБИЕЦ !!! Унищожител на планетата!! Как магаре??? Магарето яде трева пърди - замърсява!! Освен дтуго е и брутално жестоко към едно магаре да го караш да носи товар- това е ИЗТЕЗАНИЕ!!! Изтезател на малки и невинни животни! - СЪДИСТ!!!Еднинсвено ходенето Пеш е достойно за един промит "еко" активист!

33

избъмчaла пeнсия

преди 4 години

Тия дрешки които носи и този стандарт на живот който е водила никога нямаше да ги има ако не беше икономическата революция в Европа. Да отиде в Китай, Тайланд или Северна Кореа да се прави на интересна, защото само тези 3 държави унищожават природата в пъти повече от цяла Европа, там унищожението е неконтрулеруемо. Само че там номерата няма да минат, от последната държава няма и да излезе, там такива като нея им намират бързо мястото и много бързо ще и дойде акъла ама ще е късно.

32

Анонимен

преди 4 години

Трябва ли денонощно да ни занимавате с похожденият на активистката. Медиите я направихте звезда...

31

Анонимен

преди 4 години

Колко ли въглеродни емисии е произвел влака

30

хммм

преди 4 години

и това не е лоша идея, аз пък ще и предложа следващия път да пътува с магаре, още по-екологично е, за около 4 месеца ще пристигне.

29

Анонимен

преди 4 години

И?

28

до 24

преди 4 години

той и този на Бил Клинтън беше организиран от същата клика - миника луински е еврейка, агент на мосад, а процедурата по инпийчмънт на Бил, започва веднага след среща с натаняху на която отказва да започне война срещу Ирак, затова трябваше импиъчмънт и 11 Септември - 2 успешни операции на мосад, за да Ирак бъде смачкан, сега е ред на Иран, ама Тръмп се опъва. Така, че помни ми думите - или САЩ ще започне нова угодна за Израел война - примерно с Иран или Тръмп ще си ходи. работата е проста...

27

Анонимен

преди 4 години

Да закараш някой "екоактивист" да види как се произвежда електричеството и тогава да говори глупости.