33

Радослав

преди 4 години

Друг абсурд в закона - така както е записано ако имаш фиш или акт застраховката ти скача, но ако не викнете КАТ при ПТП, а направите протокол, то няма акт или фиш и съответно няма да ти скача гражданската! Тоест когато няма застрахователно събитие ти скача цената за застраховка, а когато има такова събитие и реално се плаща (поне на хартия) нещо (защото никога не плащат каквото трябва) от застрахователя, цената на застраховката ще остане същата! Ето ви още един пример за абсурд в закона!

32

сс

преди 4 години

сега щели да купуват 15 свръхмощни автомобила набъкани с техника без да бъдат обозначени по някакъв начин тоест ще се движат инкогнито за да ловят престъпници. Ще се изживяват на Джеймс Бондове и това ще струва на държавата милиони... от полицейска по полицейска държава ставаме...навсякъде нещо все те следи с камери записва, ще спазят ли закона за личните данни като те запишат тайно от колата????

31

Радослав

преди 4 години

До АПИНа влизане в Русе откъм Бяла след Метро има знак 80 км/ч, след точно 1.5м има втори знак 60 км/ч. Първия е ясно видим, втория е в завой, винаги обрасъл и ако не го знаеш, че е там шанса да го видиш е 20%. Веднага след него се залагат в храсталаците башибозук КАТ като шумкарите които са с цел снимки и актове! Да не говорим за това, че закона в Абсурдистан не важи за румънци и ТИР-ове! На тях актове не се пишат и затова карат като диваци!

30

Анонимен

преди 4 години

И отново най-много шумят тези, които правят нарушения. Къде ви е проблема бе хора? Като искате да плащате малко, спазвайте закона за движение по пътищата.

29

САМО ФАКТИ

преди 4 години

ДЪРЖАВАТА (ГЕРБ) НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВА ОТ ТОЯ ЗАКОН.НА ТИКВАТА МУ ТРЕБВА ДА ВЪРЖЕ БЮДЖЕТА, ЧЕ ЗДРАВНАТА КАСА СМУЧЕ ЛИ, СМУЧЕ....АМА И ВИЕ СТЕ ТОЛКОВА ЛОШ НАРОД... ПОСТОЯННО СЕ РАЗБОЛЯВАТЕ... НЕ СТЕ ХУБАВ МАТРЯЛ.ЗА ТВА САМО ДАНЪЦИ ДАНЪЦИ! ДО ДЕВЕТО КОЛЯНО! ИМАШ КОСА? ДАНЪК! ИМАШ 2 РЪЦЕ И 2 КРАКА, ВЕДНАГА ДАНЪК! ЕБEШ? ДАНЪК!ПАЛЦИ ГОРЕ ЗА ГЕРБ!

28

САМАТА ИСТИНАТА

преди 4 години

Понеже ГЕРБ не могат да вържат бюджета всяка година, народа требва да КИХА данъци.Нали знаете, че сега правят бюджета, трябва да си измислят накакви парички "отнЕкъде"

27

логика

преди 4 години

логиката на държавата в момента (на управляващите) е, че никога не могат да се спазват напълно законите от всички. Не говорим само за законите на пътя а за всички, и така си изграждат глобите че да трупат пари в държавата, ок това не е проблем - проблема е че ги харчат после за глупости с далавери и ги крадат чрез държавни поръчки към приближени фирми... там е проблема в разходването....

26

Анонимен

преди 4 години

Аз искам бонус-монус, ама да оскъпява с до 100%, а при липса на нарушения ГО да поевтинява пак със 100%, така е най-справедливо.

25

АПИ

преди 4 години

АПИ - Агенция Пътна ИнфраструктураВярно е че има много знаци и катаджии по храсталаците. Истината е, че КАТ чистят знаците от шума, а вие ги обвинявате, че се "залагат" да правят засади. Няма такова нещо!

24

До пламен

преди 4 години

Глупчо и ти ще го изядеш, не бързай да се радваш!Не знаеш къде си попаднал, детенце сладко!

23

Анонимен

преди 4 години

Манипулатори са, щото избирателите им са лесно манипулируеми.

22

Анонимен

преди 4 години

В цял свят бонус-малус зависи от застрахователната премия изплатена от застраховател. Това е адски безумен коментар ,граничещ с глупост Давам ти пример удариха ми колата в САЩ ,застрахователна компания реши че съм направил неправилен завой и застраховката ми скочи до $300 на месец За кой цял свят говориш ..Като не изръвшеш нарушение няма да ти се увеличи гражданската кое не разбираш по точно ?

21

Радослав

преди 4 години

До ПламенВ Абсурдистан и да искаш няма как да караш нормално и да си изряден! На много места има абсурдни знаци и ограничение които са там с цел хранилка! Масата от знаци са скрити в джунглите които АПИ никога не кастри, има много пътища за които се плаща свинетка, а са покъртително зле, КАТ им е забранено да пишат реални причина за ПТП- та като състоянието на пътищата за да не е отговорна държавата и куп други примери за това как държавата прави спазването на закона невъзможно!

20

Анонимен

преди 4 години

Сега, или аз не съм българин, или съм прекалено възпитан, или не знам друго какво...Та по принцип, че държавата ни е слаба е ясно. Че се чудят как да ни изпразнят вече празните джобове още повече, също.Обаче тази Магдалена Милтенова, шофьорка на рейс ли е не знам, как така има 9 акта, пък аз нямам нито един?Прочие, рисковото шофиране увеличава риска от ПТП - теория на вероятностите. Който е учил математика знае. Съответно, редно е да плати по-висока застраховка като рисков шофьор.

19

Саматаврий

преди 4 години

До ПламенСъгласен съм с теб, но ако превозвачите твърдят, че по тоя начин плащаме 2 пъти за едно и също нещо, аз съм съгласен с тях и това не трябва да се случва.ДОЛУ ОПГ ГЕРБ! Крадат парите с данъци, да пълнят черните дупки, които създават (здравеопазване, образование, култура и т.н.)

18

Пламен

преди 4 години

Обичам квиченето на всички, които не спазван законите. Този закон ще се въведе и всички, които се мислят за недосегаеми ще си плащат 1200лв гражданска. И все пак има решение, карайте нормално. Имам книжка от 8 години и досега нямам нито една глоба! Защо ли? Защото спазвам всяко едно ограничение. Господ здраве да ви дава!

17

манипулатори

преди 4 години

напомпват нещата със всякакви безумия, после не приемат няколко и хората доволни че имало диалог и че не са приели всичко, ако ви кажат ще вдигнем с 200 процента застраховката всички ще ревнат, обаче ако ви кажат 400% и всички ревнат и накрая айде от нас да мине 200% ще е само и всеки доволен ,че са дръпнали назад и са водили диалог с народа... такива манипулатори са...

16

АТАКА ПОБЕДА!

преди 4 години

Волене, къде си? Да не би току що да станахме свидетели на залеза на поредното руско мекеренце, Волен?! Може би да.Проблема при руските *** е, че развиват подривна дейност с години и накрая излизат в пенсия, ширейки се в огромни имения. Почивайки си от стреса... Волен трябва да почива в затвора поне 10 години. Тоя *** долния

15

Радослав

преди 4 години

Ако го приемат така както го предлагат, да вкарат и кауза, че изплащането на премия при ПТП ще е на 100% от цената! Вкарваш МПС-то в сервиз, слагат ти нови части и застрахователя плаща на 100%! Като ще е гарга, да е рошава! А не както сега да смятат с цени за части от автоморга и 90% от МПС-то+водача да са консумативи и да не се покриват! Хайде като ще събират повече пари да знаем защо ще го правят! Сега за кола за 10 000 като те попилее някои застрахователя ти дава едни 1500 лева и се спасявай!

14

Радослав

преди 4 години

В Абсурдистан е напълно нормално едно и също нещо да се плаща по 3-4 пъти! Като започнеш от парите които ползваме и минеш през дублирани данъци! Още заплатата като си вземем вече сме ограбени, вие за една гражданска сте се притеснили. Я вижте, че като взимаш заплата имаш данък вход на парите в джоба ти (ДОД - данък общ доход) и после като ги харчиш имаш данък изход (ДДС) върху същите тези пари за които вече си платил данък! Какво ви изумява, че искат по 5 пъти да плащаме едно и също нещо?