8

АТАКИСТ

преди 4 години

Керамиката, извинявай, но и да подкара толкова народ към Европа с 500 евро средна заплата у нас, на 10 000 сирийци едва ли ще се задържат 100.Така че к'во ми пишеш безсмислени статии?Нека ония на запад от нас се оправят с тях.

7

13

преди 4 години

Не може но ще трябва да го направи. Помаклъка ЕС ще му наложи санкции и тогава няма да има избор. Меркел и *** ги чакат с вдигнати обятия.

6

Анонимен

преди 4 години

Изкуствена създадена държава, защото види тели нямало такава не решават проблемите.За пример Израел. Нито се прибраха се там нито се смириха от подареното.Тайно си мечтаят за кюрдистан нов вид талибани като в Афганистан в 80те.

5

леле

преди 4 години

Голям експерт е този бре ! Ердоган не можел да ги насочи към Европа ! *** ! Само да ги пусне и до един ще се тръгнат на там ! Ще ни прегазят като въшки ! Защо ли евроджендърите не смеят да дразнят много Турция !?

4

До циничката

преди 4 години

Напиши нещо за твоя кумир Тиквата!

3

Циник

преди 4 години

Още един пишман експерт - открил топлата вода, и "преживящ" общоизвестни неща.Въпроса е не да ги "подкара"... А да ги пусне в посока Европа!Лежанците отдавна точат зъби - и те да се уредят в социалния европейски хамак... Роднините им докопали се до него - им пишат какви баламyрници им дават хиляди евро месечно - докато събират материал за онаниране по оскъдно облечените европейки.А Меркел угажда на бея, че сама постави инструмент за изнудване в ръцете на чаламбиста!

2

kirasirrav

преди 4 години

абе те няма нужда и да ги подкарват, само да им кажат че границите към Европа са отворени и ще ги посрещат с мечета и помощи кеш и стой, та гледай!

1

Анонимен

преди 4 години

Половината турция е кюрди турци са по малко от тях