20

Анонимен

преди 4 години

Това е популизъм най висок клас ! Първо спрете електро и топло централите на въглища и *** щото дяла им е около 40% и в америка и в европа

19

Еко

преди 4 години

Големия брат да си забрани 10 15 литровите двигатели и джиповете като люлинска гарсониера

18

Павката

преди 4 години

На газ си е евтино и екологично, къде е проблема?

17

Трудовакъ

преди 4 години

И тежкотоварните камиони с какво гориво ще се движат?! А те са задръстили пътищата. По - добре е да се предприемат крути мерки с оглед всички по - тежки товари, които се транспортират по шосе на над 500 км. примерно, да се превозват изключително по железницата, която е преимуществено на електрическа тяга. Ами авиацията - полетите се увеличават драстично, и пътническите и товарните. Трябва да е ясно колко точно замърсява една електрическа кола при производството й и нейната утилизация...

16

Анонимен

преди 4 години

Невъзможни брътвежи. Преди 2050 да забравят

15

Анонимен

преди 4 години

Бензин, дизел.....в България половината население все още се отоплява с твърдо гориво!Дърва, въглища, пелети...До това ни докара демокрацията! А едно време през "лошия" социализъм хората масово се топлеха на ток щото беше почти без пари. А в градовете на централното парно.

14

ИСТИНАТА

преди 4 години

А защо не ограничават промишлеността и селското стопанство, които са най големите замърсители? Отглеждането на *** произвежда най много емисии в целия свят? Защо обикновените хора да плащат за това?

13

Анонимен

преди 4 години

Ама ние още не сме минали на бензин и дизел, перкаме на газ! Дайте ни век-два да минеме на бензин, па после ни го спирайте!

12

Евродебил лентяй

преди 4 години

Неуважаеми датски изтрещелници, когато изравнят българските и датските минимални работни заплати, пенсии и социални помощи тогава ще се откажем от дизела, бензина и от ракията ако кажете. Но дотогава само ще калкулираме кривината на краставиците и заоблеността на доматите и..... ГАААЗ!

11

pipo

преди 4 години

Аз викам да си върнем конете и каруците. Те електроавтомобилте с тези батерии са по-яките замърсители с тежка химия.

10

Хамлет, принц Датски

преди 4 години

"Откажете се от бензина и дизела"В туби ор нот в туби? Дис ис дъ куесчън!

9

Анонимен

преди 4 години

Датчаните да си погледнат техния транспорт в провинцията - преди 2 години имаха и пушещи дизели, и дрънчащи таралясници по селата и всичко заради скапаната им политика, че колата се облага с огромен данък.На моменти автопаркът им изглеждаше по-зле и от нашия, защото май там за втора кола не може да спести човек. А не е като да нямат градски транспорт.

8

Туск

преди 4 години

1 бгеца е еснаф до мозъка на костите си 2 ние ще сме последните, дето ще се откажат от бензина, дизела и пернишкия голф 3 прогреса при нас винаги идва с закъснение кво стана с юбер и сега със спарк. Тука 80 % са маймуни.

7

Найлон Мъск

преди 4 години

На тоя датски умник ще му произведа лично багери, фадроми и булдозери на батерии. Обаче ако не успея ще му връча дизелова кирка и бензинова лопата да ги замести.

6

Анонимен

преди 4 години

Дания какво иска, да си го направи, пък след 20-30 години ще се види доколко е добро. В Дания имаше газ - на привършване е. Дания е с много острови, когато и да гребат с лодки ако искат или да си правят платноходки. Между другото, вятърните генератори, уж екологични, май-май ги редуцират драстично, въпреки че вятър има предостатъчно - и те пречат на природата, на птици и на морски обитатели, пречат и на човека - с място, шум, електромагнитно влияние.

5

se

преди 4 години

Когато се изравни стандарта на живот за всички граждани на ЕС тогава и могат да се приемат подобни мерки.Българина и източно европейците след 30 години ,,демокрация" не виждат нещо по добро а само празноглавци седнали в държавните кресла и присвояващи пари и богатства под формата на Европейски програми...

4

Анонимен

преди 4 години

Дания дс се откаже от педофилията първо.

3

Анонимен

преди 4 години

Дайте да дадем ! Сега давайте пари за глобалното затопляне давайте мдааа !Слезте от МПС а товарите си ги носете на гърба това искат да ни кажат тишя "умници" !

2

АПЕЛ

преди 4 години

Дания към всички в ЕС: Откажете се от бензина и дизела, ползвайте само пернишки ***.

1

Анонимен

преди 4 години

А ако може и някакъв собствен атмосферен въздух за ЕС, моля! Да няма пренос на въздушни маси от останалата част на планетата, де!