64

Анонимен

преди 5 години

Да се помолим за жертвата и за душата и! Има Кой да въздава справедливост!

63

Анонимен

преди 5 години

До: 69Хасане, България е европейска държава.Тук има гражданско законодателство а не религиозно. Шериатът е за теократични държави като Иран.

62

Анонимен

преди 5 години

Българин за пример!

61

Анонимен

преди 5 години

Гледам почитателите на БХК вече и някаква форма на далтонизъм са развили. Нормално предполагам, щом на мъжете вече викат жени защо да не викат и на черното бяло.

60

Бау

преди 5 години

До 67Предполагам и в предните нападения над деца пак не е бил той ... Това не е някой невинен човечец обвинен в нещо. Това е човек с присъди и лежал ... Успокой се.

59

Мари

преди 5 години

До Справедлив и почтен А ти какво предлагаш, да го затворят за месец и да го пуснат, пак да си изнасилва, пожелавам ти да изпиташ болката на родителите на това дете!!!

58

Анонимен

преди 5 години

Шериатски закони ни трябват! Или както се знаят шериатските закони по тези земи - крумови закони!

57

Анонимен

преди 5 години

Взимате изгладнял плъх посттавяте го в стоманена кофа и я захлупвате връз чатала на охранения убиец и почвате да нагрявате с горелка.

56

Бау

преди 5 години

То беше ясно, че ще е лесен за хващане ... Радвам се, че са го простреляли ... трябваше в чатала обаче.

55

Анонимен

преди 5 години

По принцип в България за педофилите присъдите са минимални, също така анонимността им е напълно гарантирана от закона- няма и регистър като в краварската държава където им виждаш снимките имената и адресите на всички такива.Тук те са скрити, получават условни присъди и могат да работят и по училищата ако искат.За това за отвратителното убийство на това дете другия виновен е държавата, която ги пази и обгрижва.Ако се организираме и настояваме всеки насилник на деца да го знаят всички обществото с

54

Браво

преди 5 години

Аз съм удовлетворен от новината, че няма опасност за живота на изверга! Благодаря на списвача на статията и на МВР, които ни пазят.

53

Ф.С.В.

преди 5 години

Този ако беше в Арабският Свят- сега щеше да има едно въже и много публика - Публиката се води за да видят всички какво ги чака -ако си помислят подобно нещо- С Диви хора -трябват и ДИВИ ЗАКОНИ!НЕРЕ-ЗЪТ си е пиинал и после си е задоволил сексуалният нагон с едно малко дете ! Това за мен не е човек- това е *** който трябва да бъде публично обезглавен или пребит с камъни от тълпата- ДО ТОВА ВОДИ АСОЦИАЛНОСТТА И СОЦИАЛНОТО ИЗКЛЮЧВАНЕ ОТ ОБЩЕСТВОТО- РАЖДАТ СЕ ***!

52

Анонимен

преди 5 години

Не е правилно да се месим в работите на мешерето.

51

Omurtag

преди 5 години

До Asparuh"Пръст по пръст да му режат.Китайско мъчение заслужава"Предлагам преди да започнат да му режат пръст по пръст и китайкото мъчение, да го измъчват 1 час с бензинова горелка! Така ще се почувстваме по удолветворени от справедливостта на възмездието!

50

Око за око

преди 5 години

Докажат ли кой е, трабва един екип медици да го държат жив и да бъде измъчван.За пример, луд не луд като види какво го чака и следващия такъв *** нечовек да се замисли.Реве ми се, детенце! *** гад, трябва да вие с години а не в затвор. На кол побит и на системи да живурка.

49

човек

преди 5 години

Войводите от ВМРО май пак са си пийнали повечко в кръчмата и искат химическа кастрация?Първо съдът трябва да докаже вината на заподозрения и да го осъди.Второ, няма значение дали затворът ще бъде доживотен, защото той жив от него няма да излезе, това е сигурно.Кастрацията също е ненужна, защото в затвора ще го направят жена.Никой не обича педофили убийци.И няма значение дали е българин или не.

48

като

преди 5 години

нали го е страх от кучета?онези пит були- мир на праха им не са свършили работасега ..да немерим питбули , добермани и оставим животинките за пореден път да помогнат на хората..

47

Анонимен

преди 5 години

Упойката за кво е?

46

?

преди 5 години

За таки като този трябва да върнат смъртното наказание. Или разстрел на място! А сега ще го влачат по съдилищата и после евентуално в затвора. А майката на момиченцето ще работи до живот и реално с данъците си ще плаща за издръжката на този изверг.

45

Анонимен

преди 5 години

Мир на праха на детето. Убиеца в болницата ,пълна упойка изрязване на пръстите на ръцете и половите органи и поставяне на катетър. След което пускане на свобода не ни трябват такива изверги да ги храним из затворите тъй като я го осъдят я не . А така ще му държи цял живот ,*** няма да може да си бърше.