48

Калеко Алеко

преди 5 години

Какво друго може да направи путинова раССия освен да показва зъби и да дебне за "Врагът пред портата" си ... Нали не очаквате от нея да направи компютър, смартфон ... телевизор, микровълнова печка или нещо друго което би подобрило бита на поданиците и ... То и по времето на СОЦА всичките и битови изделия се произвеждаха във военните заводи, покрай танковете, БТР-ите и калашниците ... !!!

47

Маврикий

преди 5 години

Абе ако нямаше ядрени оръжия, мислите ли че скапаната Кравария, може да се опре на Русия и Китай. Не виждате ли че не смеят дори на Иран и Северна Корея да скочат. Империите имат все по кратък срок на годност. На краварската ще е по дълъг само от тази на Сашко македонскиот ;))). Като държава са на двеста и кусур лета, а като хегемон едва от 75. Най големият длъжик са. Държава на кредит. Ама балона ще се спука. Лошото е че ще се отрази на целия свят.

46

Анонимен

преди 5 години

До ГАДОРЯНА в Русия още ползват парцали от чаршафи :) добре, че имаше Корекоми едно време, че да видим и ние памперси :)

45

ГАДОРЯН

преди 5 години

Една Черна станция ми подшушна че рязко е скочило производството на памперси в република Кравария ;)))

44

Анонимен

преди 5 години

Ужас! Руснаците преместили едни самолети от едно летище на друго! САЩ ТРЕПЕРИ! Американците бягат панически към латинаска америка!

43

Анонимен

преди 5 години

До Ъ!това "може да носи до 12 ядрени ракети с малък обсег", но може да бъде въоръжено с достатъчно на брой хиперзвукови ядрени ракети с обсег 5 500 км. Много зависи каква заповед ще бъде дадена на оръжейните техници на летището.

42

ГАДОРЯН

преди 5 години

Американците сами си го предизвикват. Не схващат ли че освен тях има и други свръхсили. Русия, Китай, Индия. Страни с огромни територии, население и ядрено оръжие. Защо си мислят че след ксто имат няколко плаващи корита, летища, че някой ще ги бръсне за слива.

41

Анонимен

преди 5 години

До ЧичоБългария се управляваше от руски агенти поставени от Москва , които се конкуираха в сервилничене ,за да се изместват едни други.Последната им изгъзица беше това тайно предложение да унищожат независимостта на страната в угода на московските си господари , но дори и това НЕ ПОСМЯХА ДА ОБЯВЯТ ПУБЛИЧНО,защото ги беше страх от народа.

40

Ъ!

преди 5 години

това "може да носи до 12 ядрени ракети с малък обсег" е писано за успокоение на щатите ли? Щото хич не е вярно...

39

ДртПрч

преди 5 години

Явно гробището за стари военни самолети на Русия е близо до границата на САЩ.

38

V

преди 5 години

До АнонименФилип Киркоров отиде в Русия и стана мултимилионер с кражба на чужди песни ,а Мишо шамара отиде в САЩ и кара такси ;) Русия не е идеалното място .А и е много студено .Но това което аз харесвам на Русия е че първа не удря но нападнат ли я не прощава . Питайте Наполион ,Хитлер ,шведите ,татарите ,турците,японците и дори българите. Японците още реват че им взели 4 острова. А кой пръв нападна царска Русия ? Не бяха ли те.Първо Корея после Манджурия и Монголия.Сага що реват за островите?

37

Анонимен

преди 5 години

До 46Не бе то и аз съм си тук просто ми е интересно понеже като чета коментарите колко велика била русия и колко хубаво било там и тн пък всички отиват на запад. Объркан съм :) ако един ден реша да имигрирам не знам къде да ходя... в велика русия или в прогнилия запад :)))

36

Хм

преди 5 години

"Ако искаш мир-готви се за война!"-старо,но златно.

35

Анонимен

преди 5 години

До BGsТо пък един отговор...

34

Анонимен

преди 5 години

До 42Добре хайде да не е "бягат" нека да е отиват да учат, работят и живеят на запад сред *** африканци и тн. Пък не ходят в велика русия без либерални глупости ... много интересно.

33

BGs

преди 5 години

Това е в отговор на щатските провокации.

32

Анонимен

преди 5 години

80% от българите били русофили ... Русия била велика и не знам си какво още... обаче интересно българия отиват на запад... мистерия.

31

Анонимен

преди 5 години

До 38Толкова сте смахнaти :)))

30

Анонимен

преди 5 години

До Чичо"За едно ме е яд - че по времето на соца не ни присъдиниха към тях." Чичка, а какво те е спряло толкова време да отидеш да живееш в Русия? Или направо да питам всички какво ви спира да отидете в Русия ми всички бягате на запад? Нали Рисия е велика и тн?

29

Анонимен

преди 5 години

Руснаците преместили едни самолети от едно летище на друго и душевно болните ни русофили са в екстаз...