84

Анонимен

преди 5 години

Ще се спре ли корупцията с осиновяванията?????? ДОЛУ ГЕРБ!!!!!Какви болници още искат тия да закриват, те лишават хората от достъпна медицинска помощ, превърнаха докторите в търговци а не в лекари. ОСТАВКА МАФИЙО! БСП СА СВЕТЦИ НА ВАШИЯ ШАЙКАДЖИЙСКИ ФОН!

83

Анонимен

преди 5 години

Не е ли национален скандал че българче е отнето от баща си и дадено за осиновяване на холандска черна мъжка гейодвойка????????

82

Анонимен

преди 5 години

законните тарифи за международните осиновявания започват от 50 хиляди евро. Децата от български произход се осиновяват от гербавата администрация предимно на запад, а на българските бездетни родители се дават ромчета. Вече с промените неправетелствени организации ще грабят децата на българите и по анонимни доноси, демек сами ще си пишат доносите не *** отата. БЪЛГАРИ ДОКОГА ЩЕ ТЪРПИМЕ ТОТАЛИТАРНО МУТРИНСКАТА ПАРТИЯ ДА СЪСИПВА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД???? Незабавна отмяна на непеошкото им законодателствое

81

Анонимен

преди 5 години

Герберската ЦИК е излязла с мега нагло решение, че машините били бълкали а верни били протоколите на герберските комисии. Явно машинно не може гласовете за БСП да се драскат с химикалки и за другите негерберски партии и да се правят невалидни. ОСТАВКА НА ГЕРБАВИТЕ!!!!!!! КЪШ!!!! ПАЗВАНТИ НА ТОШО, КЪШ ОТ ВЛАСТТА!БЪЛГАРИ НЕ СЕ ЛЪЖЕТЕ ЗА СЛАВИ ПАТЕРИЦАТА, ЕДИНСТВЕНИЯ НАЧИН ДА ИЗРИТАТЕ ГЕРБ Е ВСИЧКО НОРМАЛНО ДА ГЛАСУВА ЗА БСП, И ГЛАСОВЕТЕ ЗА БСП ДА СА ПОВЕЧЕ ОТ ТЕЗИ НА ГЕРБ И ДПС ОБЩО. ГЛАСУВАЙТЕ!

80

двоен мутростандарт

преди 5 години

ТА ТОЙ АРМАН БАБИКЯН В ШОУТО НА СЛАВИ ЗАЯВИ, ЧЕ ГЕРБ Е ДИКТАТОРСКА ПАРТИЯ И СЕГА БИЗНЕСА ЩЕ ИЗЛЕЕ ОГРОМНИ ДАРЕНИЯ НА ШАЙКАТА. КАЗА ЧЕ В БЪЛГАРИЯ ПРИ ГЕРБ НЯМА ДЕМОКРАЦИЯ, И В ОТГОВОР НА ВЪПРОС НА СИРОМАХОВ ЗАЩО КПКОМПИ КОЯТО ТРЯБВА ДА ОТНЕМА ПО ИМЕТО СИ НЕЗАКОННО ПРИДОБИТО ИМУЩЕСТВО ПАСУВА ЗА АПАРТАМЕНТИТЕ, ТОЙ КАЗА ЧЕ ПРЕДИ ТАЗИ КОМИСИЯ СИ Е ИЗГУБИЛА ТЕФТЕРЧЕТО И СЛУЖИ ЗА ИБРИК НА ВЛАСТТА И ЗА ИВАНЧЕВА, ДВОЕН АРШИН. М Р Ъ С Н И ГЕ Р БЕ РСКИ АЛЧНИ ФАШИСТОКОМУНИСТИ.

79

seira

преди 5 години

"ДРУГАРЮ" ТРИФОНОВ,МНОГО ВИ МОЛЯ, НЕ СЕ ИЗКАЗВАЙТЕ НЕПОДГОТВЕН!ВАШИТЕ СЪМНИТЕЛНИ КАЧЕСТВА, КАТО ЧОВЕК И ШОУМЕН, НЯМА ДА КОМЕНТИРАМ..."МОРАЛЪТ" ВИ - ОЩЕ ПО-МАЛКО!ОТДАЛЕЧ СМЪРДИТЕ НА КОРУПЦИЯ И МУТРЕНСКИ СЛУГИНАЖ...ХАЙДЕ СТИГА ВЕЧЕ!НЕ ВСИЧКИ В БЪЛГАРИЯ СМЕ ***, ЗА ДА СЕ ВПЕЧАТЛЯВАМЕ НА ПРОСТАШКИТЕ ВИ НОМЕРА!

78

двоен мутростандарт

преди 5 години

тОЙ сЛАВИ КАТО ПАТЕРИЦА НА герб ТАКА ТРЯБВА ДА ПРАВИ, НО ЗА БЕДА ГЕРБАВОТО ШОУ НА СЛАВИ ДНЕС БЯХА ПОКАНИЛИ АРМАН БАБИКЯН И ТОЙ КАЗА ЧЕ ГЕРБ Е ТОТАЛИТАРНА ПАРТИЯ, УНИЩОЖИЛА ДЕМОКРАЦИЯТА, бе бойко се прави за субсидиите на доброто ченге, че като отворят даренията за партиите от бизнеса ТАКИВА ЩЕ ПОЛУЧАВАТ САМО ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ ГЕРБ И ДПС, И РЕЧЕ ЧЕ АКО БИЗНЕС ДАДЕ НА ДРУГА ПАРТИЯ ЩЕ ГО ГАЗИ КПКОМПИ. РАЗБИРА СЕ САЙТЪТ ПОЩЕНСКА ГЕРБАВА КУТИЯ ЗА ТОВА НИЩО НЯМА ДА НАПИШЕ.

77

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 79Ти си умно момче. Дано повече хора мислят като теб.А Чърчил също заслужава поздравления за извода, който е направил. Този човек не ми е симпатичен, но не може да се отрече, че има няколко много точни изказвания!

76

Анонимен

преди 5 години

O антибългари от ГЕРБ! вашата наглост е безкрайна! Вие най-нагло излъгахте, че спирате стратегията за детето. И какво сте направили о нагли типове??? вие сте имали наглостта да я разпарчетосате и в наредби и закони да я приемете цялата!!! ВЕЧЕ И ДА ФАЛИРАТЕ БСП ВЛАСТ НИКОГА НЯМА ДА ПОМИРИШЕТЕ БЕЗРОДНИ ГЕРБЕРИ! ЛЪЖИТЕ ВИ ВИ ПРОВАЛЯТ... ЛЪЖЛИВИЯ ВИНЕТУ ПЕНСИОНЕРА ВЛАСТТА МУ СВЪРШВА.

75

anonimous82

преди 5 години

Народ който подкрепя подобен чалгар си заслужава жалката участ!Положението е безнадеждно!

74

Анонимен

преди 5 години

Чърчил е казал-"Проблемите на комунистите започват,когато изхарчат парите на другите."Още с идването на власт 1944г. ограбиха парите и имуществото на индустриалци и търговци и въпреки това неколкократно фалираха държавата и лева до цената на хартия- през 40-те,50-те,60-те и 90-те г.Неизтребима е таз комунистическа алчност да докопаш парите на другите или поне държавния бюджет и да го опукаш.Ще финансираме ли опитите на тази Партия отново да ни направи бедни!Аз бих ги забранил,не пари да им дам!

73

Гошо...Тъпото

преди 5 години

Аз разбрах,че Слави спира с...чалгата и става...социолог,или социален...антрополог на хранилка на...някой си.Щото който...плаща,той поръчва...музиката и Слаффчо това добре го знае;от...чалгата.

72

Анонимен

преди 5 години

Въпросът е не Слави идеален ли е или не? Въпросът е стъпката която прави, вярна ли е или не. Доброто управление на обществото се гради на правилни стъпки, не на идеални хора. Идеални хора няма! Нищо идеално не съществува, дори и във физиката, идеални са само границите,към които величините клонят.

71

Анонимен

преди 5 години

Явно парите, които получават партиите са много, щом стигат и телевизии да си правят с тях - за да могат по успешно да ни лъжат. Продавайте апаратурата и връщайте парите в бюджета. Не се правете, на ударени!

70

Анонимен

преди 5 години

Басси колко пари е похарчила Корна за поредния изборен провал. Добре, че харченето на държавния бюджет не е в нейните ръце. Тогава ще изгорим не само с размера на партийната й субсидия.

69

Анонимен

преди 5 години

Оставете Слави, какво приказва. Истината е, че 2 500 000 българи на референдум гласуваха партиите да се ограничат с по 1 лв. на глас. Това не подлежи на коментари и увъртания. Глас народен - глас божи! Ако някой не е доволен - да организира нов референдум и да агитира народа да му гласува по-голяма партийна издръжка.

68

Аз

преди 5 години

Аз бих се въздържал от определения кои хора са *** и кои остри. В едно демократично общество мнозинството определя. А дали си *** или не зависи от гледната точка. Със сигурност чоевек определящ хора които не познава като *** е ясен от кои е. От тези дето имат мозък колкото една варена царевица.

67

Гацо Бацов

преди 5 години

Слави Трифонов е слугиня на Гергов и Доган, всеки го знае ;)Сега се прави на народен човек и тъъпите хора пак ще му вярват :)

66

Аз

преди 5 години

Слави е Пич. Ако направи партия ще гласувам за него. Айде ся кажете честно Бойко, ***, Карадайъ или Марешки ли ви кефят повече ?

65

МимияСкалпелРадияция

преди 5 години

Една толкоз жалка съдбаБуден Рак, с Цветен Тумор и Славни Метастазитова иска яка химия, полудял скалпел и жестоко облъчване