44

Ал Кохол

преди 5 години

Има една приказка - волът рие, по гърба му пада!В този ред на мисли, след като се създава подобен прецедент, утре да не квичим ако това се случи и в друга държава. За Косово може, за Крим ... не?!За Гуайдо може, за ... друг ...Вдигаме вой до небесата, че някой предполагаемо се е месил в изборите, а сега признаваме някой си самопровъзгласил се?!Та утре ако друг някъде се обяви за президент, но не е правилната марионетка - кво прайм???

43

ЕВРОИДИОТИ

преди 5 години

Обявявам сламеният човек Гуайдо за президент на Галактиката !

42

Спиро Киров

преди 5 години

Аз ще ти кажа какво става анонимен 41който кажат щатите, него ще дават на талавизора за демократ номер 1 във Венецуела

41

Анонимен

преди 5 години

Бе какво стана с водача на опозичията Енрике Каприлес, че се пръкна тоя Хуан Гуайдо

40

До баба мара

преди 5 години

Ако си направиш труда да прочетеш испанската конституция, сама ще разбереш.

39

Мнение

преди 5 години

СРАМ за българското правителство! СРАМ за България! Приятели трябва да се обединим и да изметем ГЕРБ от власт. Никога повече ГЕРБ!

38

Анонимен

преди 5 години

Абе вие не си ли спомняте, че миналогодишните избори ги обявихте за честни, сега що се отмятате!

37

Я

преди 5 години

Мусолини да ни обясни кои точно са превратаджиите, но да започне от 1992-ра насам !

36

Лекарството

преди 5 години

Лекарството срещу подобен вирус - свалящ насилствено законно избрани президенти и събрания, е всички национални партии в БГ да се обединят. (от подобна васална политика към САЩ и ЕС, се отвращават дори хората ненавиждащи национализма), успяхте да радикализирате дори пацифистите.На евроизборите ще ви очакват крайни изненади, подобни действия и антидемократични мерки довеждат до властта крайнодесните.Браво, най-миролюбивата държава БГ ще я накарате да гласува за националисти.НЕКАДЪРНИЦИ!

35

Анонимен

преди 5 години

С такива изявления на министърката сибойкото е незаконен премиер .

34

Анонимен

преди 5 години

Сащ не могат да направят нищо въвВенецуела -- Русия и Китай веднагаще ги сритат . Единственото , коетоим остава е да накарат такива катобългарската министърка с жълти бикинида си дерат гърлото .

33

Анонимен

преди 5 години

Коя българия бе ? Та аз не зъм избирал никой в това правителство и парламент.

32

Анонимен

преди 5 години

А тая ***,дето я назначиха за външен министър дали знае къде се намира Венецуела на картата.За столицата е ясно че не я знае,но пък може да попита за това своята партийна другарка Цвета Географията.

31

недоумяващ

преди 5 години

Как ще свиква Гуаидо президентски избори като според конституционния съд на Венецуела той е никой ?

30

Анонимен

преди 5 години

Отговаряме на босата бойкова министърка :Ще свика трънки , има си закони , гербда си знае мярката и скоро ще си ходи .

29

баба мара

преди 5 години

сега испания да каже защо биеше хората по улиците защо съди правителството накаталуния защо премиерът е в изгнание в белгия какво стана с гибралтар

28

Анонимен

преди 5 години

Да се поучи от Бойко заради който за 10 г ни вкара в 5 парламентарни избори .

27

Кой

преди 5 години

Кой е Гуа Идо, че БГ "политици" го оторизират да провеода избори?Кой е Гуа Идо? Кой ви разреши да се месите във вътрешните работи на Венецуела.Кой ви разреши да оспорвате изборите на законно избран президент?Кой е легитимен!Ако утре САЩ кажат, че ББ и МнВР са незаконни, а?Нищо че е имало избори, а?Кои сте вие шепа политици подкрепени от САЩ, че да говорите от името на БГ народ и БГ, без да сте провели референдум и допитване до същият този народ?

26

Анонимен

преди 5 години

Гуаядо е поредният продажник поставен от САЩ да им слугува предавайки страната и народа си! Кукла на конци! В България имаме богат опит с такива. Тук има Гуядовци в изобилие! Искат петрола и този *** за жълти стотинки ще им го даде! Европа както винаги си е наведена на САЩ и си пеят старата песен за демокрацията и човешките права! На това и децата не вярват вече! Все искат да раздават демокрация на страни с петрол!! Каква случайност! Няма да ги видиш в Папуа Нова Гвинея!

25

Коце кмета

преди 5 години

Първо, България не го иска, иска го козяшката слугиня. Второ, като сами ще решават, ние и ЕС да не им се бъркаме. Трето, по никакъв закон Гуайдо не е президент. Четвърто, изборите са били честни, иначе опозицията нямаше да спечели мнозинство в парламента. Или поне са били много по-честни от тези тук.