119

Анонимен

преди 5 години

До Привет от МелбърнПредпочитам ГЕРБ,пред варианта да страдат хора и ни въведат фашистка диктатура тип Пиночет,не ме интересува,че били МОСАД,на мен МОСАД не ми пречи,на който му пречи да не ги гледа!Искате да сринете българските партии и да потопите в кръв страната,ние пък не искаме да страдат и умират невинни хора!

118

Порив

преди 5 години

Тежки нападки от Цецка Цачева (партиен секретар), Цветан Цветанов (партиец, до осник на ДС), Лиляна Павлова (от виден комунистически род), Бойко Методиев Борисов лична охрана на Тодор Живков... ХА-ХА ЩЕ СЕ СПУКАМ от смях.Мале колко мъка има на този свят...

117

Анонимен

преди 5 години

А стотиците хиляди жертви на ромски престъпност по време на трите правителство Борисов кога ще бъдат почетени с декларация в парламента? Те са по прясна рана в обществото

116

1

преди 5 години

другарите от герб-комунисти,почели жертвите на комунизма,това е гавра със жертвите на комунизма,палачите им,да ги почитат,кой в политбюрото на герб-комунисти,не е бил комунист,някой може ли да напише,цецка цъфнал герб ли не е,или председателя и зам.председателя не са били,кой питам аз.

115

Привет от Мелбърн

преди 5 години

ГЕРБ е слуга на Цру и Мосад. Цветан Цветанов има вече девет апартамента... А глуп... те се карат по форумите... Вечер ядат горчиви кренвирши и палма сирене... БРАВОООО на електората

114

Да си го кажем!

преди 5 години

До TangraАко знаеш Македония как се е спасила от българските бо.луци!

113

Анонимен

преди 5 години

За жалост,още дълго сме орисани на ко мунизация и си га низация!Вижте кои са професори в СУ и др.учебни заведения,кои са редактори в ТВ и радия,кои са анализатори?Това след 9 септември. Ставаше ли?

112

Давид

преди 5 години

А бе на тая от снимката синът и незавърши ли в Съединените Щати в смисъл можеше и във Владивосток да завърши и там има университ на всичкото отгоре е и по-евтин!

111

Истината

преди 5 години

Истината е, че по решение на победителите във Втората световна война навсякъде в победените държави, сред които е и България, има народен съд. В България Народния съд осъжда на снърт 2730 човека. В Германия са осъдени на смърт повече от 2 милиона. Много са и осъдените и в Италия. Всичко това по волята на САЩ, Англия и СССР.

110

Tangra

преди 5 години

Аз искам да има осъдени за това, че ни вкараха в Първата световна, затова че загубихме Балканската война, затова, че загубихме Македония, Егейска Тракия, Западните покрайнини. Затова, че ни вкараха във Втората световна война. А да не говорим мракобесието при управлението на БЗНС. И да има осъдени и за последните 30 години расипия, най-вече последните 10 години корупция кражби и лъжи. Всички под ножа, няма червени бенбенени. СДС - символ на разрухата и разсипията. Убииците на 2 поколения.

109

Василев

преди 5 години

Има ли един качествен ремонт в София, който да е издържал гаранционния срок и да не е повторен ремонт след ремонт след ремонт след ремонт!!!Агент Маркъс Доусън!ЦРУ!!!

108

Анонимен

преди 5 години

Не искаме да ни диктувате какво да харесваме и какво да не харесваме в България,ако не ви харесват българските партии,не влизайте в България,просто е!И без това не сте българи.Няма да застанем срещу българските партии,за да ви угодим и да ни натрапите управление тип Пиночет и да страдат хора!Харесваме си партиите,добри или лоши,харесваме както ГЕРБ,БСП,така и останалите партии.

107

Анонимен

преди 5 години

Тази жалка политическа *** и върти опашка кога е искрен кога пишеше одите за комунистите и ядеше от тяхната копаня или сега,когато е на гербаджийската хранилка,***.919

106

Анонимен

преди 5 години

Комунистите са комунисти,...това дали се наричат БСП или ГЕРБ е само парлама за пред лапнишараните.Апропо,главатаря на шайката хвърли ли си партийната книжка?

105

Василев

преди 5 години

Комунист за мен е човек, който лъже и краде!ГЕРБ са доказани по-големи комунисти от БСП, ако претеглим кой колко е приватизирал и усвоил от евросредства и бюджета!!!Следователно герберите са по-големи комунисти!!!Агент Бари Уйгърлоу!ЦРУ!!!

104

Ц. Ц.

преди 5 години

Много лош материал има щом гласува за вече десет години за герберите....

103

ВАСИЛЕВ

преди 5 години

една доблестна журналистка , като Елена Йончева------------------------На какви хапчета си човек. Внимавай. Губиш разсъдък

102

Василев

преди 5 години

Държавата и Мафията включиха цялата машина от главния прокурор,медиите и разследващите органи да запушат устата на една доблестна журналистка , като Елена Йончева, която разкрива схемите ,по които се крадат милиарди пари свързани с корупция и мафиотско държавно управление!Агент Ърв Молфис!ЦРУ!!!

101

Анонимен

преди 5 години

Ние си харесваме ГЕРБ и БСП,който не ги харесва,да си намери друга държава!

100

апо

преди 5 години

НЯМА СПАСЕНИЕ ОТ ЧЕРВЕНАТА Ч У М А!!!!Жертва ще паднат дори и безпросветните и ограничени неандерталци , които така пламенно я прокламират и очакват.