50

Верцингеторикс

преди 5 години

Пълна свинщина...

49

Анонимен

преди 5 години

Поредната глупост за която ще се изкарчат маса пари, а ефекта ще е нула. Не скоростта, а шофьорите са виновни за катастрофите - пияни, дрогирани, разсеяни и т.н., те причиняват тежките инциденти с пострадали и загинали. Ограничения на скороста от 30 км/ч са смешни при днешните реалност, а какво се цели с нови ограничения на междуселищната пътна мрежа, мисля е ясно на всички - повече пари, глоби и подкупи да се леят, балъците да плащат.

48

Анонимен

преди 5 години

На *** да му се забрани да кара кола само пешачката е оправия

47

1234

преди 5 години

С 30км /час отровните газове от автобуси,камиони и коли ще скочат в пъти!Ще има огромни задръствания.Много прегрели лятото автомобили.Ще намаляват убитите с 10-20 човека годишно а болните от отровните газове ще са стотици хиляди!

46

Тиквоний Велики

преди 5 години

Лелееее :) винаги си викам край,тея гламаци от парламента не могат да ме изумят с нищо повече.И всеки път успяват !!!! Бати пародията на държава :) яко България е изпаднала в политически колапс....некадърници навсякъде,ама така е :) то кат се почне от общинските съветници в градовете.Всеки е някой си или баща му е някой/нещо....я има складчета я има бензиностанциика и те така.От там после в парламента и почват с некадърните им измослени закони муахаххахаха закривайкйййй

45

СТР. ИНЖ.

преди 5 години

КАТАСТРОФИТЕ В ЗАВОЙ СА СЛЕДСТВИЕ НА ЛОШОТО ПРОЕКТИРАНЕ ИЛИ СТРОИТЕЛСТВО НА ПЪТЯ, АКО Е ПОСТРОЕН С ВИРАЖ , КАКТО Е ПО ПРАВИЛАТА ПРОБЛЕМИ НЯМА .

44

иванова

преди 5 години

А защо не слезем от колите и да ги бутаме

43

1

преди 5 години

И сега едни 10 мил. за нови знаци.

42

Анонимен

преди 5 години

Катастрофите и пътните инциденти с човешки жертни,наранявания и телесни увреждания в градски условия стават не поради висока скорост,а поради неспазване знаците-основно за предимство,слаба квалификация на водачите,недостатъчна концентрация и не на последно място заради прекрасната градска пътна инфраструктура.Нека да се увеличат часовете за кормуване,нека да се върне полигона,но няма смисъл от намаляне на скоростта!

41

Анонимен

преди 5 години

Суджук, ти защо вдигна ограничението на скоростта по магистрала на 140 км в час?Сега друго безумие - 30 км в час в града да може заптиетата ти да пълнят хазната!

40

30 км/ч ахаххахаха

преди 5 години

Маринов, бързо си бий два шамара да дойдеш на себе си.

39

Относно манталитета

преди 5 години

на българина най-точно и ясно се е изразил Петко Славейков още преди век и половина:"Нравът ни е башибозушки."

38

Кирчо

преди 5 години

Това е номер за отклоняване на вниманието от нещо! Вероятно е опит да забравиме ромските нападения и кражби! Преди няколко дни в софийския кв.Хр. Ботев е изнасилено и убито 14 годишно момиче, но това мина тихичко!

37

А 2

преди 5 години

Кво правиме с велосипедистите ??...Съвсем лесно със съвременните велосипеди се вдига 40 и повече km/h. Ще има ли актове, проверочни и прочее... ?

36

Анонимен

преди 5 години

А след ада край Своге, логично е да ми каже и колко от катастрофите са заради калпавите пътища на тиквения му шеф.

35

zombay

преди 5 години

Аз пък "вдигнах" 31км/ч вчера във вътрешните "улички" в Лагера и сега колата и трябва нов преден мост. Тези какви ми ги дрънкат..

34

Слънчарски

преди 5 години

Да не говорим, че универсалното намаляне на скороста при нас ще доведе до повече катастрофи. 2/3 от тези катастрофи са заради неправилно изпреварване, а ниската скорост само ще увеличи броя на рисковите изпреварвания. С тази си идея въобще не целят намаляне на инцидентите, а да си пълнят гушите. Нищо чудно, че напоследък само взимат нови камери и коли, за да могат после да намалят лимитите за скорост и да глобяват повече. Това сумнително съвпада и със идеята за бонус-малус.

33

To6

преди 5 години

КАКТО ПИСАХ ПРЕДИ ВРЕМЕ, НАЙ - ДОБРЕ Е ДА ИМА ЕДИН ЗАД ВОЛАНА, А ДРУГИТЕ ДА ТИКАТ. ТО И ТОГАВА ИМА ИЗВЕСТИ ОПАСНОСТИ. ТЕЗИ НАМАЛЕНИЯ НА СКОРОСТТА СА ГЛУПОСТ. ДОРИ АЗ СЪС СТАРОТО СИ АУДИ ЕДВАМ СЕ УДЪРЖАМ НА 90 НА НЯКОИ МЕСТА !ПРОСТО ТОВА СЪС СКОРОСТТА Е ГЛУПОСТ, КОЯТО Е НОРМАЛНА ЗА ТЕЗИ КОИТО СА ГО ИЗМИСЛИЛИ ?!?!

32

Анонимен

преди 5 години

Да изринем тея крадливи некадърници!

31

Анонимен

преди 5 години

Това са мерки за борба с мръсният въздух!