9

Анонимен

преди 5 години

Вмето да се търси решение на проблема, ние пак затъваме в простотия. Въпроса не е етнически, защото е факт че има роми които работят, учат и като цяло живеят нормално, проблема е в гетата, те трябва да се поставят под контрол, ако трябва да се приложи груба сила, за да наложи там ред и законност. Аз не мога да разбера за какво точно спорят двамата в клипа - единия казва, че проблем са престъпните банди, други пък говори за студенти роми, които не виждам кой има нещо против тях!

8

Адолф

преди 5 години

Странна работа е това 21 век! Все едно на евреите през 1939 да казват, че са расисти!Защото Днес българите ги бият и убидват обаче ги изкарват расисти!

7

Анонимен

преди 5 години

Само на двама ?!

6

Гошо...Тъпото

преди 5 години

Процесът е...необратим.Дезинтеграцията на малцинството е продукт на вече 30-сет годишен...задружен труд на всички политици и партии били на власт.Липсва всякакво институционално държавно въздействие върху индивидите,а имено;отпадна казармата,респективно трудови войски,не посещават училище,работодателите са...непричом,ако се стигне до съд,се протака до...отлагане особено за битови рецидиви.Спасението е в създаване на граждански отряди за самозащита и адекватна реакция.Иначе хептен ще я изтървем.

5

Анонимен

преди 5 години

Защо на парче, когато убият, пребият, ограбят някого? Защо просто не съборите всички незаконни къщи и не им спрете най-накрая помощите? Получава се, така че едни цял живот работят и дават, а други само взимат и унищожават.

4

ТЕЛЕВИЗИОНЕР

преди 5 години

Очаквам Бай суджук да дойде в телевизията и да разпореди.....

3

ами

преди 5 години

7 000 студенти.....а стига,бе....и къде са?Аз в учебна кола и студент от специално тези не знам /или се броят на пръстите на едната ръка/

2

Елемаг

преди 5 години

Защо никога няма проблеми с будисти,арменци,евреи,ескимоси и индианци,че дори и с турчора относително е спокойно?А винаги само с едното етнос има проблем?

1

Тоя

преди 5 години

дали сам си вярва?