80

8

преди 5 години

Хукнал гол из планината посред зима и ...всички са му длъжни. Тоя *** заслужава единствено номинация за наградите на Дарвин

79

Веско

преди 5 години

До Алексда ама един такъв да ти се изтупа цяла новагодина да ти смърди до тебе ше те видим какви ше ги приказваш тогава! :(

78

и аз така

преди 5 години

Ходих до Черни връх , не стига , че не ни пуснаха щото разбираш ли имало "ремонт"... а и като казах добър ден на някви горски там с жилетките не ги знам кви са , само ме погледнаха с *** презрението ??????? смрт за тия овчари, махайте ги от там

77

ZAKON

преди 5 години

Закона е ЗАКОН - тези Хижи и заслони нямат право да отказват подслон на когото и да Е .Нали за това се наричат така . Тези - хижарите , отказали да отворят вратата на ДЪРЖАВНА ПОСТРОЙКА , трябва да се осъдят за застрашаване на човешки живот и самоуправство - това да не им е бащиния за да карат с приятели празника .Това е БАЗА на Държавата .

76

D:

преди 5 години

Еййййй , за едно показване по телевизията, какви ли не малоумщини измислят будните граждани, да ги ................................. !!!

75

Алекс

преди 5 години

Никой, никога и на никого не може да откаже подслон в планината.Дори да не го харесва, дори онзи навън да е луд по ***.Това е правило, по-старо от всички, пишещи тук. И е спасило не един живот.Ако на някой не му харесва, не стопанисва чайна в планината, а си наема вила на морето и си прави купони в нея.Радвам се, че от БТС са взели мерки.

74

Наблюдател

преди 5 години

Като се замисля само един стигнал по къси *** през нощта на Нова година до Черни връх ми се струва малко . Догодина сигурно ще има организиран поход и ще стане една хубава традиция тръгване от НДК на Нова година към Черни връх гол и с ракия в раницата на гърба.

73

Спокоен

преди 5 години

"с ясни правила в договора вратата трябва да е отключена 24 часа, 365 дни в годината". Точка по въпроса. Хижата не е бащиния на хижаря! Той е стопанисва при ясни и конкретни правила. Друг е въпросът, защо приятелите, при тази форсмажорна ситуация не са разбили вратата и не са натъртили в муцуните веселите хижари.

72

Анонимен

преди 5 години

Този е направил кроса гол по къси панталони от центъра до върха - така беше описано от приятеля му в мрежата! Какво очаква, хипертермия ли е очаквал да получи в това време в планината?

71

Анонимен

преди 5 години

Май и спортиста е търсил конфликта и миг известност. Що не е тичал на 2-ри като е имал съмнение.

70

Бай Х

преди 5 години

"туристи" под род вегани, зелени, палаткаджии, авантюристи и т.н.не уважават природата в частност планинатане уважават другите хоравсеки им е длъжен и най-вече държавата.Тоя за да си направи кефа е развалил празника на спасителните екипи и на хижарите

69

Анонимен

преди 5 години

при -15 да нямаш нищо за план Б си е опит за самоубийство. при това тръгва сам, ако си беше навехнал крак нямаше да го намерят до пролетта.

68

Анонимен

преди 5 години

Хубаво са направили - оставили са наглите и глезени ревльовци да понамруъзнат малко да им дойде акъла. Човекът алпинист каза - трябва да имаш респект към планината, да си добре подготвен и да имаш план Б.

67

Най-най

преди 5 години

На първо място сме - по изперкани.

66

.

преди 5 години

Трябвало е да отворят- друг е въпроса защо ще тичаш гол до Черни връх на връх Нова Година - но всеки луд с номера си, някои с цяла програма. Толкова е бил подготвен, че за малко да умре....

65

висок

преди 5 години

Лъжете!! Спрете с лъжите! Заслона си е отворен и хората са били в заслона!! *** тръгнал гол.... искал да го пуснат в затвореното заведение. чайна, кръчма.... въпреки че два дена преди това са предупредени, че няма да работи!!! Ако голия *** реши да си разпори корема и да влачи черната си по снега.... пак ли ние сме виновни?

64

Tangra

преди 5 години

Да ви кажа, знам какво е на Витоша. Там е навалица, всякакви и планинари и комплексари. Ако тези хорица ги махнат от тази хижа, аз ви гарантирам, че там други хора няма да се навият да им тропат денонощно. Ето и Дойчин Василев му го каза.

63

истина е

преди 5 години

Ами ако беше умрял от студ човека , за колко години трябваше да ги вкарат в затвора !! ЧОВЕЩИНА -това трябва да имаме !!

62

Баба Меца

преди 5 години

Това си е опит за убийство!

61

Анонимен

преди 5 години

До сократис:Не може да казваш, че няма да отваряш по празниците, щом като имаш договор, че не трябва да затваряш.