148

Анонимен

преди 5 години

До Германец!Какво значение има дали един човек е бял или мургьв след като повечето жени си падат по ***!

147

Германец

преди 5 години

Как да не са българи тези от снимката, като премиера ви е по-тъмен и от тях!

146

Анонимен

преди 5 години

До АнонименКолкото повече опознавам диващината на българите, толкова повече ценя цивилизоваността на животните!-----Тук болшинството които пишат не са българи,дори троловете не са българи,но говорят от името на българите.Средата обуславя съзнанието,а болшиството от българите са поставени в такива условия и мачкане,че вече не разсъжват за причините довели до даден проблем,но нямат вина за това,такава е средата и условията в които са ги поставили.

145

Анонимен

преди 5 години

За благото на рода адамов, територията, населена с прокаженото племе българско трябваше да се загради със сто метрова бетонна стена, 10 метра дебела, с 5 километрова минна полоса отвън и 500 метров горящ ров от вътрешната страна, та тази проказа българска да не плъзне по света! Но, уви ... сега цял свят пищи от това диво племе прокажено!

144

Асан Кьоравио

преди 5 години

Тока,у Бг-то, в такива случаи обикновено бием дофторите...

143

Клеопатра

преди 5 години

Неска ще каза на цялото махала и нии да протестурваме в солидарнуст на наще ора.Наще изисквания са да береме доживотни помошти и никуй да не ни бара за ништо особено за работа.И полицайте да не ни закачат га си вземаме джилязо заштото това ни го дава природата и екосистемата на вселената.

142

Анонимен

преди 5 години

Според библията, след като умрат добрите хора ги пращали в рая, лошите в ада, а още по-лошите ги прераждали като българи! Това и обяснява защо тази обетована земя е населена с такова злобно и прокажено племе като българското!

141

Германец

преди 5 години

Който не е доволен от условията в Германия да се връща в Пъпешогария. Падна им соца, разпъплиха се и видяха свят, смениха москвичите с аудита и вирнаха нослета! Сега вече от Висшочайша позиция сочат с пръст "тези и онези нямат място тук"! Така спорих с един пишман европеец, викам му дай ми снимка да те видя колко си бял ама не дава! И той "ариец" като българите от снимката!

140

АнонимеН

преди 5 години

До НедодялкоЕЙ ОЛИГО ОТ СТРАНИЦАТА НА НУРОФЕН СЪМ ВЗЕЛ ИНФОРМАЦИЯТА ЗА КАКВО Е ИПУПРОФЕНТА И КАК ДЕЙСТВА!!!ХЕМ НЯМАШ НИЩО В ГЛАВАТА ХЕМ ДАВАШ КОМПЕТЕНТНИ МНЕНИЯ!!!И АКО НИЩО НЕ ВЪРШЕХА АНТИБИОТИЦИТЕ СПРЯМО ВИРУСИ ЗАЩО ГИ ПРЕДПИСВАТ ТОГАВА !!!ГРАМ МОЗЪК НЯМАШ НО УСТАТА ТИ ГОЛЯМА!!!

139

Анонимен

преди 5 години

До В ГЕРМАНИЯМоже и без да си записваш час да посетиш лекар в Германия,но те оставят да чакаш цял ден,докато се извървят записалите се пациенти,може да пропаднеш от чакане.Или просто да извикаш бърза помощ или посетиш бърза помощ.

138

Анонимен

преди 5 години

Предимно простовати и необразовани хора емигрират в Германия, има и малък процент нереализирани лекари, поне това показват моите наблюдения.

137

Анонимен

преди 5 години

Колкото повече опознавам диващината на българите, толкова повече ценя цивилизоваността на животните!

136

Анонимен

преди 5 години

Предците на Нурджан преди 300г са избивали невинни българи, включително деца. Ето сега му се връща.

135

До недодялко

преди 5 години

А бронхопневмонията резултат ,от какво е????От нелекуван грип може би????

134

Az

преди 5 години

Много ми е смешно като почна да чета как немците ще бъдат претопени и прочие. Имате ли изобщо представа колко души е Германия и колко от тях не са немци? Германия в момента има не повече от 18% негерманци, като много голяма част от тях са стари емигранти от след втората световна война. Новите емигранти от различни етноси са под 1% от населението. Така, че не мислете, че емиграцията при тях не е преценена и не е необходима. Това е политика, за да може икономиката да расте.

133

ii

преди 5 години

До Анонименили си Римлянин или си Българин, средно положение няма.

132

@

преди 5 години

Нема *** нема помощи .

131

В ГЕРМАНИЯ

преди 5 години

за да отидеш на доктор трябва да си запишеш час 1 месец по-рано. И не е вярно, че тамошните доктори са по-добре подготвени от нашите тук

130

Недодялко

преди 5 години

И да си довърша, аз последните 24 месеца съм пил 3 пъти антибиотик, защото имах бактериални инфекции, когато нямам, не ми изписват антибиотик. Прекалената употреба на антибиотици прави бактериите резистентни, в България за грип и настинка се тъпчете с Антибиотици, макар че с и без тях ще се оправите за еднакво време.

129

Недодялко

преди 5 години

Тези коментари трябва да се махнат, всякакви психопати и *** пишат "компетентни" мнения, а други глупци им вярват. Един писал, че Антибиотиците намалявали броя на вируси и микроби, а те убиват бактерии и нищо друго, ибупруфена засилвал имунитета, а то е болкоуспокояващо и понижава температурата. Другите говорят за бежанци, макар този доктор да е там доктор от 20 години. Трети пък обясняват как не изписвали антибиотици, с антибиотици не се лекува всичко бе хора, само бактериални инфекции.