85

ПроСоТо

преди 5 години

До КрайПРЕУВАЖАЕМИ,сръбите не ни връщат Цв.Василев,защото Тиквата НЕ ИСКА,НЯМА ИНТЕРЕС да го върнат!!!!!!!!!!!!!Трябва да пазят "Свидетел 1",защото...БАЯ НАРОД ЩЕ ОТИДЕ по вятъра,ако тоя се разприказва!!!

84

Анонимен

преди 5 години

Тук се шири някакъв див Великобългарски шовинизъм.Хора разберете че точно тази черта ви прави страшно неприемливи за другите.Живеете си в някакъв измислен ваш свят,най-малки,най-бедни и страшно озлобени.Все сте най-великите,всички други са нещастни-ци,ама това си е само според вас,вие сте си в някаква паралелна вселена.Даже и македонците,дето са ви роднини не ви обичат,а и вие тях.Толкова много омраза,наистина ненужно

83

ПроСоТо

преди 5 години

и как "ПроСоТо" ..."защитава сръбската страна",бе безумний?Балканите ВИНАГИ са били "барутен погреб"!...Българи /най-малко!!!/,сърби,гърци,..и др. /не споминям "македонци",защото те са си българи,говорещи на ..смешен диалект!/,от край време са се "хванали за гушите"..Това е глупаво!...И за съжаление продължава и днес..

82

Край

преди 5 години

Интересно защо Сърбия не ни праща Цветан Василев. Смята че не сме бяла държава или нашите го искат така че да не го дават. Все ми се струва че ББ/ДПеевски/АДог. и пр. юнаци не искат да го притискат за да не си отвори устенцата за това как всички папкаха от КТБ пък после ние платихме всичко.

81

don

преди 5 години

никога няма да забравя какво са направили нашите деди, .....и кучетата продажни

80

Анонимен

преди 5 години

Вучич - Милошевич 2 !С рого срещу огромното мнозинство държави. Защо не разлистят историческите карти и да видят, че там където я има Сърбия, то е едно микроспично петно на което и името не се побира ?Сега събрат попарата на на Коминтерна, който им създаде изкуствено самочувствие от което дълго няма да се отърват.

79

Анонимен

преди 5 години

До АК-12 ако е за моя коментар "да бе да, те българи избиват българи а не сърбите нали"ЯВНО НЕПРАВИЛНО Е РАЗБРАН.Това е ИРОНИЯ на коментарите на прОсото който върло люто защитава сръбската страна.Вероятно се изразих двояко и затова коментарът е разбран неправилно.Съжалявам ако е така.

78

Старото куче

преди 5 години

.... ми те сърбите са едни развалени българи .. Нещо средно между шоп и граовец ;)

77

Анонимен

преди 5 години

Русия, Сърбия - болезнена мания за величие, достигаща до умопомрачение и пълна загуба за реалността !

76

AK - 12

преди 5 години

До АнонименАбе пич ако беше прочел поне малко книги нямаше да пишеш глупости. Това може да го напише само ИД.ОТ и ***.Сърбите пред които явно богоговееш навлизат с гърците на които сигурно също си фен Македония и започват тормоз над населението което за разлика от теб се е чувствало българско.И затова България ги атакува и ако нее била нападната от мокрите власи в гръб и от любимата ти Турция, е щяла да приключи с тях. Особено гърците са били пътници. Но няма смисъл да те просвещавам.

75

До 73

преди 5 години

Сърбите взимат земи в Македония,но България взима двойно повече в Беломорието,Одринско и Тракия.Сръбска армия се бие заедно с нашата при Одрин срещу турците.Гърците си искат само Солун,отстъпват ни останалото Беломорие.Турция е изхвърлена от Европа.България има всичко до Истанбул.170км2.Колкото имат Гърция и Сърбия заедно.Не те ли устройва професоре?Фердинанд така като тебе не го е устройвало,затова после станахме най-малки от всички.Промити мозъци,все другите са ви виновни

74

Анонимен

преди 5 години

Сърбия била велика държава. Е, това е виц.

73

+

преди 5 години

Оф,излиза че прав!

72

Анонимен

преди 5 години

Така де така,то българи избиват българи по Македония и Западно от София и Кюстендил,а и Видин не сърби, нали??Ох клета България с толкова продажна гм.еж в нея.Малко да се засрамите?

71

ПроСоТо

преди 5 години

най-големия душманин на българина е самият българин,"Анонимний"!

70

Анонимен

преди 5 години

Българите нападат "съюзниците" РАЗБОЙНИЦИ другарю защото докато българите гинат при Одрин гърци и сърби си поделят 90% от областта Македония,сърбите заграбват и безспорната зона която е трябвало да бъде дадена на България.Глу/пак такъв,казват тия товите "съюзници" РАЗБОЙНИЦИ-забравете че е имало българи в МАКЕДОНИЯ-вече има само СЪРБИ И ГЪРЦИ.Неграмотен сърбоман.

69

До 61

преди 5 години

Всички неща които изреждаш са се случвали години след като Фердинанд напада своите съюзници и са следствие от братоубийствения клин който той забива между нас и всички останали съседи.Оттам нататък почваме да се колиме те нас и ние тях.

68

ПроСоТо

преди 5 години

що се отнася до "тезата"....-че "от еди кои си можеш да очаква човек винаги да го нападне в гръб",то това заключение важи за ВСИЧКИ балкански държави!!!!!!Балканите са особен "резерват"...Покрай МАЛКОТО човешки същества,тук "пърхат" огромни тумби от ***..

67

Джин-Гиби

преди 5 години

Който един път тие забил ножа в гърба,пак ще го направи.За това не са нужни,нито чест,нито достойнство.Единствената причина Сърбия да съществува до днес като суверенна държава е Кремъл.Ако българите се вдигнат един ден да си потърсят заграбените територии от Ив.Грозни,Петър и Екатерина, Русия ще превземе България през Сърбия.Това са най-големите ни душмани.Една команда от Кремъл,и са тръгнали против нас без дори и да се замислят,руският цар плаща.

66

Анонимен

преди 5 години

БГ народ не е против Сърбия,и с албанците. Политиците на БГ са с албанците.