176

Ха-ха

преди 5 години

Че какво ни интересува икономиката на Русия?Или как живеят там?Русия е важна с нещо друго-тя е спирачка за всякакви амбиции за световно господство.Докато изпълнява тази си роля,можем да бъдем напълно доволни,друго от нея не ни трябва.Освен суровини на изгодни цени,естествено.

175

Познавача

преди 5 години

Една икономика е силна, когато народът живее добре. Как живеят руснаците знаем. 17 милиона са се изселили за последните 20 години. Толкова е гот в Русия.

174

Гoшу

преди 5 години

До ННАм ти що гледаш само към *** и Жужето, загърбил България и се кефиш?

173

Гoшу

преди 5 години

"ЩЕ", "ЩЕ", спокойно другаре *** :))) И то не 2024, ами след няколко дена

172

Анонимен

преди 5 години

За съжаление Русия винаги е била *** в момента е а и такава ще бъде.Мечтата на 90% от руснаците е да се изселят на запад, даже и България много им харесва.

171

Анонимен

преди 5 години

Ню Йорк (щата), Калифорния и Тексас по отделно са по-големи икономики от матушката.

170

НН

преди 5 години

ГЛЕДАЙТЕ СЕЗЕ СИ А НЕ РУСИЯ

169

Анонимен

преди 5 години

няколко хиляди ще претопят десетки и стотици милиони? един милион е хиляда по хиляда.

168

Анонимен

преди 5 години

Русия е велика, Крим е руски ЗАВИНАГИ!!!Свикнаха ли западните лицемери в Англия, Франция и САЩ и слугите им в България?

167

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 197Ние сме на всеки километър..............и така до края на света!!!

166

Виготура

преди 5 години

Затънали сме до ушите в ***.на, ама иначе коментираме световните сили и им даваме наклон на ую. В същото време не можем да се разберем със съседите, за да си боядисаме входа на мизерната панелка. Байганьовщина пълна

165

Анонимен

преди 5 години

В момента са 12-а икономика в света.Както вървят нещата скоро ще отидат на 17-о място.До 20 години ще излязат и от топ 20.

164

Анонимен

преди 5 години

До #191Това го кажи на Карл VII,Наполеон и Хитлер....

163

Анонимен

преди 5 години

Това ли ни е грижата!?? Какво ще бъде в Русия след 10 години!??? За България, като държава на Българи, кой ще се погрижи! ??

162

Ттт

преди 5 години

От Бай Тошово време знам че с укази нищо не става ,а трябва акъл

161

Съмнявам се, но

преди 5 години

Русия има много да наваксва, обективно погледнато-От 1990 до към 2005 от страната са заграбени към посока запад толкова милиарди долари, колкото не можем да броим-В същият период най-големите учени и специалисти мигрират в посока запад-В същият период Русия се хвана на въдицата на запада, че им е достатъчно да снабдяват Запада с ресурси, а всички технологии ще внасят от там-имаме период от около 25 пропилени години и сега събуждане, докато в нашата България още сме в летаргия.

160

Анонимен

преди 5 години

Дъртата вещица Маргарет Тачър беше казала още пред доста години:"Не можем да позволим Русия да има толкова територия и ресурси".Западните фирми(от Англия и Франция ) се бяха приготвили да крадат пак ресурси от Русия!!!Но дойде Владимир Путин на власт в Русия и каза следното:"Не, това няма да стане! Русия ........на руснаците" !!Затова е тоя вой до небесата..............западняците искат да крадат от Русия, както са го правили с векове в Африка, Индия и Близкия Изток!!

159

Анонимен

преди 5 години

Путин не дава на западните фирми да крадат ресурси от Русия!!!За разлика от предателя Горбачов и алкохолика Елцин!!!Затова е толкова лош Путин, нали???Русия си има всичко.............газ, нефт, злато и др.ресурси!!

158

za RU

преди 5 години

До Анонимен 181Русия ще я има винаги.....................Русия е най-великата страна на света!!!Руският дух е НЕПОБЕДИМ!!!Бог да пази България и Русия!!!

157

Анонимен

преди 5 години

Русия до 20 години няма да я има на картата тук с глупости ни занимават