53

Професор

преди 5 години

Младо момче. Щом си признава и съжалява за постъпката си да полежи две години и да го пуснат на свобода да работи в сектора на туризма. Примерно може да продава царевица на плажа.

52

АНТИ до неразбралите

преди 5 години

Ами като сте големи демократи - както в Сащ - оставете ги в резервати.Нали е демократично ?!

51

Кака Мара

преди 5 години

Че то така,ако признае още 2 убийства,излиза чист като момина сълза!?

50

Анонимен

преди 5 години

То само Ставийски да беше. Що полицейски и прокурорски синчета направиха маса глупости и какво стана? Нищо...

49

Край

преди 5 години

Излезте от конкретния случай. Когато НАРОДА иска нещо но не му се РАЗРЕШАВА от властта - това управление демокрация ли се нарича?Народа искаше да избира мажоритарно депутатите - забраниха му.Народа иска смъртно наказание за подобни убийци - забранено е.Ми къде ви демокрацията тогава.Лъжат ви и крадат па даже разрешават и да ви трепат.

48

Анонимен

преди 5 години

До Реално погледнатоРеално погледнато, Чочоолу крадеше коне преди 9-ти септември, вместо да бере желязо.

47

Анонимен

преди 5 години

Реално погледнато, А кой ги набута в гета в градовете? Преди соца те винаги са били скитащи катуни. Днес тук, утре там. Какво ми дреме за Чочоолу и че имали страх. Даже ги набутаха и по заводите, не бачкаха, но пари взимаха, та се научиха на лежачка и лесни кинти.

46

Анонимен

преди 5 години

Националистите да се сетят за случая СТАВИЙСКИ!Утрепа пиян двама (на практика) души.Получи условна присъда човека...И явно се е поправил, защото до днес не е утрепал други хора.

45

Един

преди 5 години

"...наказанието трябва да е най-тежкото, но в случая нито едно наказание не е достатъчно." Не е така. Нaбиването на кол е достатъчно наказание. Освен това има силно превантивен характер - нaбийте на кол двама, трима убийци и убийствата рязко ще намалеят. Елементарно е!

44

АНТИ до неразбралите

преди 5 години

Държавата ще се срине.Ще се изредят да управляват много партии, но нищо няма да постигнат.Напротив - ще я крадат - казва Слава Севрюкова за времето след 10-ти ноември1989 година.

43

Анонимен

преди 5 години

Всички вестници гоните сензацията! Нямате уважение както към живите така и към паметта на починалите!

42

до предположение

преди 5 години

Е, каква е била работата ѝ?! Две години водела магазинното предаване Подиум. А тази есен направила едно предаване Детектор, в което поканила двама разследващи журналисти. Даже интервюто с тях не го прави тя!Разследването е на Бивол, не на Виктория. Мир на душата ѝ.

41

Реално погледнато

преди 5 години

"Да се сложат камери..."Поредна недомислица - не може навсякъде да има камери - какво да кажем за селата например... Кой ще следи какво се случва на камерите!?! Кой ще реагира? Трябва да се ограничат действията на такива ***, а не да ги толерираме!Поклон пред паметта на жертвите!

40

Краен..

преди 5 години

Забранено е смъртното...Извършено убийство на човек УМИШЛЕНО...Затвора нищо не променя....Дават се грешни пари в затвора от данъкоплатците....ИЗХОД.....нещастен случай!?????

39

Интересно

преди 5 години

Интересно каква ще е присъдата на изверга, убил вчера 17 годишния Гошко в Монтана, с незаконен пищов?А преди това е бил с условна присъда за наркотици!

38

мак

преди 5 години

Съкратената процедура за убийците, независимо дали пияни шофьори, дали такива като убиеца на Виктория отдавна трябваше да е премахната. Не знам, кой има интерес на *** да им се намаляват присъдите, да излизат по-рано от пандиза и да си живеят престъпен живот. Толкова ли е трудно да се промени закона?

37

scbg

преди 5 години

За този тип престъпления единствената замяна трябва е от екзекуция за доживотен затвор без правно на замяна ако си признаят. Това не е да откраднеш 100 000 лв, затриваш живот в случая и на едно 7 годишно дете. Да гние.

36

не вярвам

преди 5 години

Не вярвам някой да може да си представи ужаса и мъките на душата на Виктория , докато е напускала изтерзаното и поруганото и тяло . . . . . . . . Няма думи в човешката реч за това ! ! ! ! ! И дано сторилият това никога не намери покой - нито тук , нито в отвъдното . . . . . . . . .

35

Циник до 34

преди 5 години

Селянино *** ... времето но дедо ти партийният секретар свърши.И ти при него ще се гушкате

34

АНТИ

преди 5 години

На Север бегаСевериньо.Много се меcтилСелайдиньо.Какво разбраЕвропа стара ?Престъпника е българинаот България.