61

Анонимен

преди 5 години

До ЖалкоЛевски е убил дете за да си спаси живота. Преценил е, че неговият живот е по-важен от живота на едно дете и го е убил.

60

До 75

преди 5 години

Ако не беше Русия , сега щяхме да се радваме на чиста и свята репулика , вместо на корумпирана.

59

Анонимен

преди 5 години

И за Боримечката, за Боримечката кажете. И за Рачко Пръдлето кажете.

58

Ман Гоу

преди 5 години

Кажете нещо и за Караджата, и за Караджата как умрял за нас, и за Ботев и за Бенковски, кажете как са умряли за нас да изразим малко патриотичен възторг, ама от къде са знаели за нас не ясно, че да умират за нас, а и да не са умирали - ако не беше Русия...

57

До 70

преди 5 години

Сам не разбираш , колко си нищожен и омърсен.Дано Алах или Моше ти прости жалките ти писания

56

IXXI

преди 5 години

Машиах ще ни спаси!

55

Жалко

преди 5 години

От русофили и русофоби май не останаха патриоти.А Левски умря за вас , филиоби ли кви сте там , поне знаете ли кой е Дякона и защо сте му длъжници.

54

Какво е почнало

преди 5 години

Ей , ти си нямаш и бледа представа , какво е война.Аз съм от немски род и само от разказите на дядо и баба съм настръхвал.Толкова сме презадоволени , че забравихме да ценим живота и красотата в него.Ние сме уцелили джакпота , но от глупост не го разбираме.

53

Анонимен

преди 5 години

Що за *** въпрос.Не разбрахте ли че третата вече започна но не я разпознавате защото е от нов тип.Някога войните се печелили само от жива сила после от жива сила и артилерия флот атомно оръжие и т.н.днес се води и печели само с технологии и пропаганда тоест това е кибервойна и вече великите сили разбраха че смачкаш ли нечия култура и идентичност може и без силова война да го направиш колония, за това днес има война на култури.Европейската срещу руско-азиатска китайска американска арабска и т.н.

52

Нестор

преди 5 години

Ядрените оръжия - гарант за световния мир ! Ако ги нямаше, можеше и да се намираме в разгара на Шестата световна война!

51

Анонимен

преди 5 години

Третата вече е започнала това че не виждате ракети и бомби не означава че не я усещате в икономически план. Русия колкото и да я притискат в ъгъла ще издържи защото знаят че до това положение я докра техният Горбачов гробокопача на целият соц лагер. Ако продължи това притискане на Русия в ъгъла може да стане страшно. Едно куче когато го притиснете в ъгъла колкото и добро да е ще ви захапе и то жестоко. Това й децата го знаят само пеерасите от кравария и брюксел не го знаят и ще хапнат дебелия.

50

Анонимен

преди 5 години

Третата тече отдавна - от създаването на НАТО и Източния блок не са спирали войните. ЕС не реши нищо, защото и да спряха войните в Европа, сега същите воюват задружно в стрните на други континенти.

49

Раждаемоста расте

преди 5 години

В Германия предимно в селските райони , където няма мигранти.Смешното е , че от страх за немската раса има бум на чисти германски деца.А числата показват 83млн от които 5,8млн чужди.И само за последните 8 месеца има над 3млн чисти немски бебета.А раждаемоста при турските гости е намаляла до отрицателни нива.И ако не знаете , извън Германия живеят 250млн немци.

48

Анонимен

преди 5 години

То четвърта ще има вие третата измислихте.

47

Анонимен

преди 5 години

Нормално е раждаемостта в Германия да расте. При толкова много шугави бежанци, и при толкова ненaeбaни германки, всичко е предвидимо.

46

Виви

преди 5 години

Тя вече е започнала

45

СатаНАТО

преди 5 години

Първата и Втората световни войни са започнати от ***.

44

Така е

преди 5 години

Сега Германия е не богата , ами много богата.Един продавач в мол си позволява кредит за 300хил. и къща с басейн.От 40 немци един е милионер , а вече и раждаемоста се засили и то в провинцията.Германците вече инвестират в имоти за внуците си и работят по 30 часа седмично , но тука им се присмиваме.

43

БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР

преди 5 години

И да има война не ми пука! Аз и Мустафа се обичаме! Това е.

42

Анонимен

преди 5 години

до 50 Василчов, ти торално си се сдухал бе брат. Лекувай се.