32

Анонимен

преди 6 години

Здравеопазването и образованието бяха занемарени целенасочено и целенасочено ще бъдат поддържани на това ниво.

31

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 33Щото за секцио се плаща. В България е така - плащаш или те оставят да мреш.

30

Доц.ст.н.с по Право

преди 6 години

Обобщавайки, жена в критично животозастрашаващо състояние (дихателна недостатъчност) постъпва и бива дадена на ..Специализант вместо на Светило с 35г опит и тя умира.От страстбург до БГ съда ако има независима европейска лекарска експертиза в затвора ще влезнат и специализанта и назначилият го за да ражда.

29

Анонимен

преди 6 години

Такова нещо "скачане върху родилка" наистина няма. Никой няма да се качи на стол или стълба и да скача върху корема й... А форцепсът са едни дълги щипки, с които хващат главата на бебето и го издърпват, когато напъните на родилката не са достатъчни. Въпросът е защо не е направено спешно секцио, а са я натискали зверски по корема в опит да избутат бебето, след като са видяли, че и с форцепс не става. Направо са я смазали и с нея и бебето.

28

Анонимен

преди 6 години

А защо са правили скенер след раждането на майката и на бебето, да попитам аз? След като уж е нямало проблем до преди да вкарат родилката в реанимация? Точно, за да видят има ли поражения от зверството, което съвсем съзнателно са приложили върху горките майка и бебе! Обаче познайте дали ще разберем за истинските резултати от въпросния скенер! Сега се хващат и за "2 придружаващи заболявания" на родилката, които 100000% ще използват за параван на некадърността и бездушието си! Пази Боже!

27

Анонимен

преди 6 години

Ако искате здравеопазване, има терминал 1 и 2.

26

ядосан

преди 6 години

Българските лекари не могат и не искат да лекуват.Като чиновници чакат смяната им да свърши за да получат заплата.

25

Анонимен

преди 6 години

Нека да има камери и в болниците , както иска обществото за детските градини и училищата .

24

Анонимен

преди 6 години

Рекета в болниците надмина този на мутрите от 90-те години. Разликата е, че с мафията с бели престилки никой не иска да се занимава. Всички институции си затварят очите.

23

Анонимен

преди 6 години

по думите на журналиста излиза,че д-р Пашева е завеждащ неонатология - тя не би трябвало да изражда,защото следва да има аг-специалист.кой греши ?

22

Анонимен

преди 6 години

Родилката не е платила за секцио, затова така.

21

Ганчо

преди 6 години

До Анонимен Бог да го прости татко ти! Ей така и мама си отиде от този свят...И хиляди българи и българки като тях...Ей тъй бадева си отидоха..както казват...

20

Анонимен

преди 6 години

Имам един познат лекар, който цинично казва "който си плати, ще живее повече, който не си плати, ще живее по-малко".

19

До 15

преди 6 години

Да не се налага такава сензация в собственото ти семейство! Или си доктор или си ***!

18

Лекар

преди 6 години

Като не са си платили под масата лекарския рекет, така става. Да е за урок на останалите, да плащат без да се пазарят и шикалкавят.

17

Е, не!

преди 6 години

Приета е в реанимация да си роди нормално при стажант... Това бие и на Беньо обясненията за Митьо Очите

16

Анонимен

преди 6 години

Много внимавайте с лекари!!!много!!Има доста гнили от тях!!!За тях здрав човек да го уморят зада точат от здравната каса не проблем!

15

Анонимен

преди 6 години

От болницата отричат да са скачали, били убили родилката без да им се налага да скачат върху нея.

14

Анонимен

преди 6 години

Приета е в РЕАНИМАЦИЯ на 16 август в тежко състояние, след като е родила на 15 август. Родителите й са били на свиждане с нея на 16 август и тя е им е казала, че всичко я боли все едно е блъсната от ТИР. Споделила, че стените и тавана на залата в която е раждала са се оплискали с кръвта й. И по време на свиждането е зазляла и казала, че не може да диша. Родителите й са повикали сестрата и тогава е отведена в Реанимацията...

13

Анонимен

преди 6 години

Ей тва лекарите са опасни!!Моя баща му беше адски зле.водя го в болницата и му викат .ти си диабетик.навярно захарта е висока .треа да идеш в друга болница.да измерят!Добре закарайте го с вашата линейка-нямаме линейки.на паркинга 3броя!След час караници го закараха и поискаха 30лв.Оказа се инфаркт.при което всяка минута е важна-влоши се карам го в същата болница .толко много химия му преляха че целия стана лилав.ясно си лечеше натравяне на кръвта.баща ми вече е покойник.а не беше толко зле!!