94

анонимен

преди 6 години

Бойко си купил остров.Има си и цяло имение.Дано като си купи сега острова се махне че малко да си починем и ние.Ще се върнем в родината когато такива като него си отидат по островите.И ние пак трябва да започнем да чистим тръните от нивите щото то друго подир вас не никне.Разбра ли бе ***

93

Анонимен

преди 6 години

Друг е въпроса да ВИЕ имате нужните умения за да работите в такава фирма?

92

Анонимен

преди 6 години

Нашата фирма само за миналата година е дарила близо 558 480 лева за благотворителни каузи. Имаме стажантска програма чрез която даваме възможност на ученици и студенти които имат отличен успех да започнат работа при нас веднага след завършването си.Гарантирана минимална заплата 1400 лева. Плюс много бонуси.Искам само да ви кажа че ние не сме единствената фирма със такава политика. Аз добре познавам бизнес средите и мога да ви уверя че има хиляди такива фирми в България.

91

Анонимен

преди 6 години

Успехът на бг. евро бизнесмена иде от актуалната му полит ориентация.А бъхтенето ти за без пари за него ,не те прави патриотПросто той става още по богатСтраната ти продължава да затъвапък ти си оставаш пр ос и беден ***.от..

90

Анонимен

преди 6 години

България е прекрасна страна и аз лично нямам никакво намерение да я напускам. А по принцип моите наблюдения са че емигрантите са предимно необразовани и некадърни хора които не могат да си намерят работа в страната. Във моята фирма началната заплата е 1400 лева и сме създали прекрасен екип от млади и кадърни хора. Никой от тях не мисли за имиграция защото живеят добре. Вратата ми винаги е била отворена за всеки млад специалист който докаже че има нужните умения!

89

Анонимен

преди 6 години

Само ви казвам отново-живея в тази мафиотска "държава" от десетилетия и няма НИКАКЪВ шанс за който и да е нормален човек да съществува човешки тук. И не е въпрос на пари-окръжаващата среда ще ви съсипе. Който иска да ме разбира, който иска да ми вярва или пък не.

88

За Робо-България

преди 6 години

Една пропаднала държава, в която *** пишат закони. Държава в която интелигенцията е докарана до просешка тояга, в която робовладелците и робите са свързани от патологична зависимост едните да печелят а другите да мълчат. Е господа това не е държавата в която искам да живея!

87

Анонимен

преди 6 години

Е, разсмя ме този упорит кух момък. Пак готова фраза - "европейското бъдеще на България..."Ехо, то Европа се разкапва, а не подозира, какъв строител и стожер има тук - в България.Нали знаеш, че Европа не е привърженик на патриотите, а на глобалистите.Мисля, че е време да кажа деликатно, че си за среща със специфичен медицински специалист.Носи си патриотичните лозунги и байряци за доказателство, че си най-големият патриот и бизнесмен.

86

Анонимен

преди 6 години

Емигрантите са продажници и *** и това е безпорен факт. Това са хора които винаги търсят причината за собствения си неуспех у другите! Държава не им давала това, съседа бил ***, работателя крадец, тоя измамник....Винаги търсят на готово На хляба мекото и на работата лекото. Много по лесно е да отидеш на готова платена работа в друга дъжава от колкото да се бориш да създадеш нещо собствено, сам от нулата.Неудачниците в Бг. винаги са мразили успелите и са им завиждали.

85

Анонимен

преди 6 години

"Има хиляди хора които са честни бизнесмени и са успели във България. "Например господин Д. Пеевски. Наскоро обясняваха, че са му правили всевъзможни проверки и наистина бил сълза.Това, че българите масово не вярват на това и бягат от територията сигурно си е техен проблем.Органите са си свършили работата и са проверили.Цв.Цв. също е от тези честни хора, които след много проверки се оказа сълза.З А К Р И В А Й !!!

84

Анонимен

преди 6 години

560 лева заплата предлага столичният район "Младост" за експерт, готов да оглави отдел "Инвестиции и контрол по строителството".Има голям интерес. Интересно заради заплатата ли е?

83

Анонимен

преди 6 години

Това си ти - успелият честен бизнесмен в България, успял тихо и скромно, лазейки и лижейки.Ако си сигурен, че е така, защо ти пука за другите - може би умираш от завист?Правопис имаш, но нямаш мозък - не разсъждаваш! Сигурен ли си, че бизнесът е твой, а не си някое ***-калинка? Не съм срещал охранен патриот, защото на охранения не му трябва да е такъв.

82

гюро михайлов

преди 6 години

Когато изгладуваме заемите на гепаджиите и посткомунистите . Когато всички най накрая се накрадът или успеем да се преборим и всички си получат заслуженото и нещата се наредят.Ще се върнат ли да ръсят акъл на готово ?

81

До 80

преди 6 години

Като гледам има много съгласни с теб.

80

Анонимен

преди 6 години

"Има хиляди хора които са честни бизнесмени и са успели във България. "Ха ха ха ха ха ха ха ха...Аз съм адвокат от 25 години и не познавам такива. Повярвайте ми, много, много добре съм запознат с българските "бизнесмени"! Освен, ако за вас честни не са хора, които "само" крият данъци, осигуровки и т.н.

79

Ако българите

преди 6 години

са *** и мързелив народ,то те са такива навсякъде,било в България,било в чужбина. Едните викат на другите предатели,а последните им отговарят с нещастници,а истината е че са част от един бивш народ,всичките.

78

Анонимен

преди 6 години

Емигрантите да си стоят в чужбина! такива негативни и продажни хора нямат място във европейското бъдеще на България!ЗА КАКВО СА НИ ТАКИВА ХОРА??? Само да плюят и да критикуват всеки малък успех?Или да нападат успелите и даим приписват фалшиви обвинения че са крадци или не знам си какви глупости?СТОЙТЕ СИ НАВЪН. Не липсвате на никой.

77

Да

преди 6 години

Когато Боеко замине зад граница. Завинаги.

76

до 62

преди 6 години

... чети какво пишат изстрадалите...и хиляди пъти по-умни от теб!

75

Анонимен

преди 6 години

Нормално и правилно е да изчезнем. Не се наядоха политиците от всички партии. Аз съм на 50 години и ми омръзна да чакам. Цял живот чакам да се напечелят.Който е млад и нормален да се маха от тази проклета територия. Тук никога няма да има никакъв шанс за нормален живот. Това ви го казва човек с висше образование и много добри доходи. Но и това е без значение тук, в милата ни Родина. Простотията и алчността убиват всичко!