91

Боби

преди 6 години

До Анонимен 71Значителната Американска помощ по ЛЕНД ЛИЗ започва да пристига след март 1943 година - НАУЧЕТЕ СИ ИСТОРИЯТАДа успели са да нахранят и облекат СССР армия преди Курската битка

90

Анонимен

преди 6 години

Путин приготвя барбекюто за говежди пържоли. Уханието ще се усети по цялото средиземноморие. При Вовата нема лабаво.

89

Анонимен

преди 6 години

Съжалявам да прочета толкова мнения, подкрепящи евентуална гореща война.

88

СТРУГАР

преди 6 години

Русия блъфира.Както обикновено.Путин знае, че няма ресурс да се изправи срещу Запада.

87

Анонимен

преди 6 години

БАШАР АСАД Е ЖИВ САМО, ЗАЩОТО СЕ КРИЕ НА РУСКИ КОРАБ!ЯНУКОВИЧ Е ЖИВ САМО, ЗАЩОТО СЕ КРИЕ В РУСИЯ!!!ПОДГОНЯТ ЛИ ГО РЕЖИМА В РУСИЯ НИКОЙ НЯМА ДА ИМ ДАДЕ УБЕЖИЩЕ!

86

Анонимен

преди 6 години

"Добре че бяха Цар Зима и Американските помощи"След ядрената война пак ще има зима. Но няма да има Америка за да "помага". За щастие.

85

Анонимен

преди 6 години

До номер 70 , Hafen die Wahrheit : Не е така- Американците предложиха да пратят своите хора да проучат, а Русия предложи незабавно проучване... Доста по-сложно беше. Ти го описваш неправилно. Ветото на Русия имаше основание. И Слава Богу!

84

Анонимен

преди 6 години

НАКА ПОСМЕЯТ ДА СТРЕЛЯТ ОТ РУСИЯ С ЯДРЕНОТО ОРЪЖИЕ !!! ПЪЛНО ЗАЛИЧАВАНЕ ГИ ЧАКА А ПОСЛАНИЦИТЕ ИМ САМО ДА ГИ ДОКОПАТ ХОРАТА ЖИВИ ЩЕ ГИ РАЗКЪСАТ!

83

Анонимен

преди 6 години

Купувам рубли , рубли купувам на килограм

82

Анонимен

преди 6 години

Русия също не бе допусната в разследванията по повод Скрипал. Сега пак чрез фалшива пропаганда хвърлят вини и клевети срещу Русия. Така постъпиха и със Садам, но се оказа поредния американски блъф.

81

Анонимен

преди 6 години

Руснаците отново лъжат, както правят 100 години. Първо казаха, че атаката е от бунтовниците. После казаха, че нямало атака / youTube е пълно е клипове на трупове / .Накрая наложиха Вето за международно разследване ? ......ее как да им вярвам , че отново не прикриват Животното ???? Как???

80

sport

преди 6 години

До Русия потъваТова го слушам от 10 години вече. През това време Русия не само че не потъна, но се стабилизира. Руснаците за съжаление, или за радост, нямат проблем да карат на водка и лед. Доказвали са го доста пъти. Искрено се надявам този завършен и*д*и*о*Т тръмп да не направи поредната си *** крачка, която може да се окаже по-фатална от всичко, което досега е сътворил.

79

Боби

преди 6 години

До Анонимен 73Сценария нещо си го сбъркалСАЩ имат намерение да пращат ракети и ако уцелят някой руснак а в Сирия има доста руснаци шматкащи се насам натамРусия ще изстреля ракети по стрелящия Американски (вероятно ще е кораб) и вероятно ТОЙТАМНЕТ в крайна сметка

78

Анонимен

преди 6 години

Има ли някой в повече рубли , че мисля да си купя

77

@

преди 6 години

Ситуацията като аналог има само Карибската криза. Тогава САЩ и СССР бяха на ръба, на минути от ядрена война. Сега ситуацията е дори по-лоша, САЩ и съюзниците им сатанизират Русия от месеци, имат над 20 военни бази в Сирия, поддържат всякаква *** там само и само да свалят Асад и прокарат газопровод до ЕС, в момента самолетоносачи и други корита се насочват към Сирия...При толкова много войска от САЩ и Русия на един изстрел място... нищо добро не може да излезе.

76

Анонимен

преди 6 години

75 Бълнуваш Бобсън , светът никога не е бил срещу САЩ , но се сещам за случаи когато е бил срещу Русия И за Китай не бъди толкова сигурен , какво би сторил . Все пак Китай не е забравил кой го избави от японците.

75

Боби

преди 6 години

До Светът срещу РусияМисля че е светът срещу САЩ и неговите купени съюзнициСрещу САЩ е КИТАЙПринципно срещу САЩ е и ИНДИЯ и Бразилия защото по примера на Русия и Китай е просто въпрос на ВРЕМЕ САЩ да започне със санкциите още малко да повишат икономическия си капацитет...

74

Анонимен

преди 6 години

Самодостатъчната Могучая май ще си остане самодостатъчна само

73

Анонимен

преди 6 години

Рашняците да посмеят и една ракета да пратят после всички руснаци в Сирия ихтамнет

72

Анонимен

преди 6 години

Да очакват. Целият свят е срещу Асад ! Само русия и няколко маймуняции се опитват да убедят всичкии, колко е хубав. НЯМА ДА СТАНЕ. Готвене се за удари момчета. Света функционира така - нарушиш ли нормите полицията те пребира. Нарушиш ли световните норми ООН те прибира. Иначе става анархия.Русия е тази, която трябва да се вразуми, както винаги.