170

Анонимен

преди 6 години

Защото съм негов избор.Не ваш!?!Уважавайте българската писмена реч!Вярвайте в себе си, но се съветвайте с професионалисти, госпожо!

169

Гацо Бацо

преди 6 години

Много чуждици научиха тия *** -*** ,*** ....дайте нещо на руски .:)живи мутанти.

168

Констатиращ

преди 6 години

Поне на ПРЕЗИДЕНТ случихме.Писна ни от *** по другите институции!

167

Анонимен

преди 6 години

За "убиване" е модният консултант.Дамата е о.к., но е с тяло форма "банан" и не е подходящо да е с коланче на кръста.Бухналите ръкави още повече разширяват раменете.Стайлингът е наука, има си експерти.

166

Анонимен

преди 6 години

До СЪВЕТ 3, 182Съвет, и ти не блестиш особено с този пост, затова по-добре не се излагай.

165

Бай Шиле

преди 6 години

Това мъжо ли ти го написа ?Типично изказване в негов стил !

164

annybody

преди 6 години

"ПенкИлер"(pain killer, англ., "убиец на болка"). не е известно какво има предвид госпожата под "пенкЕлер", от контекста се подразбира внушението: "Ние с теб да не сме аналгетици?"Засега този пост сте го трили само веднъж, наслука!

163

бачо Коле

преди 6 години

Като станеш мадраджия и ставаш "шкембе войвода"

162

СЪВЕТ 3

преди 6 години

Борисов, жали троловете си, толкова пара потроши за тях. Вярно, не са от най-кадърните, но.. ! Не президента Радев , а те сами ще се поболеят от лоши мисли, злоба и завист! А няма заболяване, което да не подлежи на терапия с Рейки, твърди известната лечителка Цонка КОЧАНОВА.Може би само герб.ерастията, седе.растията и джендърството са нелечими.

161

Анонимен

преди 6 години

Простовата си е съпругата на Радев, но поне му отива.

160

Анонимен

преди 6 години

"Така ли ще оцелеем като нация - ядящи се помежду си? Това ли са ни проблемите?"----Това го кажи на съпруга си.Неговата роля като Президент трябва да е обединител на нацията, но той върши точно обратното. Постоянно се заяжда с правителството и Народното Събрание, като пряко изпълнява заповедите на скандалжийката Нинова и покровителите и. Ако беше обединител, нямаше да използва националния празник дни наред да разделя нацията и да ухажва скандалния "гост", който покани.

159

мистер Сенко

преди 6 години

До тъжен факт за РадевАми защото го няма, тя фокус-мокус и го направи невидим с джендърското си присъствие.

158

Анонимен

преди 6 години

Спортувайте и танцувайте.Вземайте уроци по чужд език и етикет.Заемете се с благотворителна дейност.Откажете се от цигарите и алкохола.В никакъв случай не коментирайте публично своите постъпки.

157

Анонимен

преди 6 години

Бай Ганювица облякла пердето от хола и после се сърди на народа, че не я харесва

156

Анонимен

преди 6 години

Използването на "оценя" и "преценя" е сигурен признак за функционална неграмотност. Препоръчително е госпожа президентшата да седи по-близо до съпруга си, но по-далеч от общественото внимание защото излага не само съпруга си, но и институцията, която той временно представлява.

155

гладен пенсионер

преди 6 години

Коя е другарката най у лево?!Ми тя много е загладила косъмо, яде като за 30 пенционера!А я се чудим оти пенсийката ми е 200 лева за 45 години стаж!А може да не съм прав, женицата може да е заченала?!

154

тъжен факт за Радев

преди 6 години

Коментираме само президентшата, а президента все едно,че го няма. Защо ли е така ?

153

СЪВЕТ 2

преди 6 години

Ако имате проблем със емоциите и психическото състояние или сте пристрастени към някое от горните или друго лекарства, в никакъв случай не се самолекувайте, защото е страшно потърсете добър психиатър. Или просто ако дават генерал Радев по новините, изключете телевизора, разходете се, после ледено студен душ докато може да изтърпите.

152

Тръмп е

преди 6 години

постоянно на социалните мрежи. Защо тя да не може да си изрази мнението на социални мрежи както ти го правиш в момента?

151

Анонимен

преди 6 години

Има един хубав филм "Принцесата на Монако".Много усилие се изисква от една дама да усвои светския етикет.На първо място е стойката.Апропо, не роклята прави жената, точно обратното.П.П.Вицето е о.к.