17

ЧЕПаев

преди 6 години

БойкО, БОйко, ти, сине майчин, ако съм луда крава, а ти - теле, до сега да съм те сгазил, като луда крава теле.

16

Анонимен

преди 6 години

Тиквата днес цинично пропусна да поздрави и благодари на руския народ за жертвите довели до освобождението. Благодари на всички други народи участвали в руско-турската война /румъния, черна гора, финландия, украйна и т.н/, само не и на русия. Това ако не е срамно , а сега дрънка за братски отношения..Ега ти и жалкото същество, какво ли падение е готов да направи за едно потупване по рамото от Сащ

15

българина

преди 6 години

кои отношения потвърждаваш? русофобските и козяшките ли? идват избори, вече нико не ви търпи с предаделските и антибългаски действия, защо регистрира дост, трета турска партия? защо се кланиш на ердоган? той е зависим от нас не ние от него? до кога ще пускаш турски фирми да превземат южна и североизточна България?

14

От чужбина

преди 6 години

До Малко история.......явно само ти знаеш ,че просия ни е дала 10 млн франка ..доказателства??думите на убиеца на Левски-граф Игнатиев -българофоба

13

Хабиби

преди 6 години

Трима Папи и двама Патриарха са ме галили по тиквата!

12

Одесса

преди 6 години

До от чужбина. Къде бяха украинските знамена днес на Шипка, не ги видях??? Руски май имаше много. А някое официално лице от Украйна да емало днес? А в украинските братски средства за масова дезинформация да са споменали за 3 Март и освобождението на България от турските ***? Седи си там в чужбина където и да си и не си слагай голото дупе, където не му е място!!! Образовай се малко.

11

Анонимен

преди 6 години

За да не бъде голословен, Б. Борисов да посочи името на поне една църква която била "зривена по онова време"

10

Пожарната

преди 6 години

При тази среща очаквах ББ да избухне в пламъци от греховете и лъжите си. но явно дяволът ще го измъчва още

9

Анонимен

преди 6 години

Боко на руски или на шопски диалект си говорихте.ти май само шопския владееш

8

Анонимен

преди 6 години

Аууууу,ауууууу..Предполаха че най много имало загинали от Русия???? Какъв полет на мисълта! А аз си мислех че са от Бангладеш.

7

От чужбина

преди 6 години

Истината е далечо от москалската..8о на сто от "руската "армия са били украйнци!!!!да братята УКРАЙНЦИ...ТОВА СА СЛАВЯНИ..москалите са ...азиатско племе с монголсква закваска

6

Малко история

преди 6 години

До От чужбинаСлед освобождението Русия ни дава 10 млн. златни франка само, за да се основе БНБ. Освен това харчи огромни средства за войната и за поддръжката на България в първите години след нея. За златото да ти кажа, че стойността му е много по-малка от ежегодните милиарди които Живков изтръгваше всяка година от СССР под формата на петрол. Голяма част от който петров продавахме и си връзвахме двата края на бедната държавица. Всичко е история! Да живее България!

5

Одесса

преди 6 години

До 1.С какво си заслужил Русия да ти продава газта по цени като на Германия?

4

Някой

преди 6 години

Нямам против да се разбираме с пияните ама за евразии и българско участие и за наш дълг към тях да забравят. Платили сме си всичко с 2та милиона македонци само къде обезродиха и подариха на сърбите. Хайде мръсния псевдо поп да си изпълзява към Москва вече.

3

Българин

преди 6 години

Дано не му е разяснил за чудното съжителство между Българи и турци и как Русия разваля тази идилия

2

Анонимен

преди 6 години

Я, баце изпълзя...

1

От чужбина

преди 6 години

Да бе..нямаля имперска русия никви цели за проливи и богатства затова ни издра после с 32 тона злато по баратушки а сега ни дере с газта 3 по скъпа от германската щото са се били във 2 световна;))))))