501

Анонимен

преди 6 години

До SpaceX А пътеписите за синджирите с българите роби ,описани от пътешествениците от тогавашна Европа ? Дето ги карали на пазарите .

500

Български Българин

преди 6 години

на глас. Така е когато активите на България са съсредоточени в шайка бандити за които парите са чужд филм без субтитри. Айде със здраве гъзо.лизци и подлизуковци и подлеци

499

До спейса

преди 6 години

Ботев, Вазов, Левски, Паисий, Чинтулов, Раковски и др. съвременници на робството не са го наричали "управление", а робство, иго, робия и т.н., така че на тях вярвам, а не на теб... И сме "щели" да се "освободим" без Русия, ама... като Кюрдистан! Или като Кипър, които ги "освобождават" Ингилизи, но получават независимост от тях през ... 1960 г. и куп проблеми до днес с потурнаците!

498

СатаНАТО

преди 6 години

И са мечтаели да бъдем в редовете на НАТО и ЕС . Така ли ?-Разбира се.Никога нямаше да се съюзят с Царска Русия нито пък с Фашистка *** днес.

497

Български Българин

преди 6 години

Унищожиха ни енергетиката, армията, индустрията, образование, спорт и култура полиция, разузнаване. От 30-то място по жизнен стандарт станахме една консуматорска, мутренска и престъпна държава която до средата на века ще стане малцинство. Изгониха най- качествените българи на Запад да бъдат евтина работна ръка (икономически геноцид) аналог на кръвния данък. С разликата, че сега децата на България доброволно отиват да стават роби на западните капиталисти.Сега сме една периферна държава без право

496

Анонимен

преди 6 години

До SpaceX А продължението ...... А Русия ,Русия нека заповяда .. По З. Стоявов

495

Анонимен

преди 6 години

Кви 100 лева, ти нямаш и два лева в джоба, тик веник! И по-полека с тия прави лопати и калашници, да не останеш без предни зъби. *** с ***...

494

Анонимен

преди 6 години

До СатаНАТО И са мечтаели да бъдем в редовете на НАТО и ЕС . Така ли ?

493

Анонимен

преди 6 години

Антон Дончев е един гей, който трябва да лежи в затвора за разпалване на междуетническа омраза. А Сърчаджиев си е един карагьозчия, шут - плащат му и влиза в роли.

492

tt

преди 6 години

Няма русофил , който да не е българофоб...

491

СатаНАТО

преди 6 години

А според вас Левски и Ботев са били русофили, така ли?

490

Български Българин

преди 6 години

Тука светилата на българската наука се събрали. Богаташи някви. Един обаче не успя да обори твърдението ми. Ограничени хора сте.

489

До спейса

преди 6 години

Ясно, предците ти са били достойни еничари на НВ султана! А ти достоен техен наследник и ридоотстъпник! Според теб Левски е "завършен терорист", а всички участници в Априлското въстание и Опълченците - "престъпници"!? Така ли, мозък?

488

Анонимен

преди 6 години

Марш поробителската армия към Сибир- окупаторските паметници на ***-лук-а на историята!

487

Български Българин

преди 6 години

Направиха ни прости, направиха ни бедни, а сега ще ни направят извратени

486

СатаНАТО

преди 6 години

Няма възрожденец, който да е изпитвал телешки възторг от ***, на всички е било ясно, че това е изостанала и дива държава, мрачен северен колос, задникът на Европа. Само такив като Вазов и Славейков са пишели панагирици, защото са били на щат в руските консулства. За всички реално мислещи хора *** е била антипример.

485

Български Българин

преди 6 години

Това което САЩ и Запада направиха на България за 30 години ОИ не успя да направи за 500 години. Щом се чуват приказки от сорта на : "през турско не сме били толкова зле колкото сега" пък макар и на шега да е... Унищожиха България без нито една изстреляна ракета. Без грам съпротива народна или политическа. С

484

Анонимен

преди 6 години

"150 хиляди загинали еди къде си...". Те загинали не заради теб и мен бре уйчова глава!Пратил ги е царят, или Сталин, или респективно за коя война говорим. А той ги е пратил щото си имал политически интереси и планове.Понякога се чувствам като в роман на Кафка.Сред какви хора живея?

483

Анонимен

преди 6 години

На когото не му харесва, да се оплаче на генерал Де Гол.

482

До атакист

преди 6 години

Сатаното, спейс.... Един и същи потурнак пише под няколко имена и се прави на интересен! Толкова се излага в русофобията си, че дори не се усеща, че застава срещу всички възрожденци, вдигнали Априлското въстание, Левски, дори срещу сегашните си благодетели от Говедария и Британия по отношението си към кафявата ч.***...