17

Анонимен

преди 6 години

Всички от Герб трябва да бъдат съдени от нов Народен съд!

16

Анонимен

преди 6 години

ЕК, Днес, от рано триете. Явно някой ви нарежда това и плаща. Гласът на народа не може да се заглуши и никога не е могло. А, че лелката отдавна отвръщава, а със защитата на конференцията показа, че това правителство е продажно и извратено.

15

Анонимен

преди 6 години

Значи Васил Найденов може да е спокоен, че приятелчето му няма да го бие.

14

Анонимен

преди 6 години

на всеки,животът си е негов и никой няма право да му казва как да живее

13

к0нсерва

преди 6 години

Цачева, майката на нацията, явна в РабФак-а, не са я научили, че няма такова нещо като "полово идентивност": има биологично предопределен пол, доктора може да каже на родителите пола на бебето дори преди да е родено - съответно дали от мъжки или женски пол! има и нещо като "сексуална ориентация" или "сексуално предпочитание", но то не може да се отъждествява с пол!! то е чисто и просто вкус, сексуален вкус, както хранителният вкус и едни обича месо, друг предпочита зеленчуци!!! ОСТАВКА!!!!!!!!!!

12

Истината

преди 6 години

Само искам да отбележа, че Бойко твърди, че ще подпишем конвенцията с резерви. Може да видите текста на конвенцията, има я преведена на български. Има си правила за резерви, които изключват резерви по спорните текстове. Може да оспорим леки процесуални правила, нищо повече.Пожарникаря пак ви лъже, народе.

11

Тодоров

преди 6 години

НЕ ВСИЧКИ РЕАЛНО ПРИЕМАТ КОНВЕНЦИЯТА!От статия на адв. Владимир Шейтанов - Великобритания, Германия, Франция, Турция, САЩ, а отскоро и Русия, не признават приоритета на международната норма над вътрешното право. Това означава, че те не са длъжни да изпълняват ИК, ако противоречи на вътрешното право, за разлика от България

10

Анонимен

преди 6 години

Скоро, много скоро ще изметем банкянския тЪпир и престъпната му шайка от ***, национални предатели и всякакви *** сбрани от кол и въже! Ще ви разцепим джендърските халки!

9

Анонимен

преди 6 години

Ясно ни е че от суджук партията са доста нискоинтелигентни, но травестита Цачев последните дни с пяна на уста отричаше че конвенцията е в услуга на третополовите, а всъщност още миналата година го е признал това! Ама сега не и стискаше да го признае! Браво на БСП! Направо разкостиха траверсите от геЙрб! Ше ядете големио сополив български к,у,р, гнусни *** за еврог,ейско разграбване на България

8

Анонимен

преди 6 години

разбрахте ли защо дойде меркел.какви указания да даде на Буда ?!??!? няма такава държава.. няма толкова продажна политическа ***...

7

Анонимен

преди 6 години

Оставка за Цецка! Чакам общонародна подписка за оставка на Цецка! Еврогейска предателка на България. ОСТАВКА!

6

Анонимен

преди 6 години

Познавате Тетката от изборите за президент. Интелект няма, чар и харизма, минус 10, нещичко да предизвика симпатия също няма. Да не и говорим за дипломата по право, фалшива се оказа. И ако не ближе дебелия и миризлив г,,з на Джендър Паша, в който са си заврелу муцуните още министри и куп джурналисти. Горканата Цецка, тя и за лелка в училище не става, Джендъра ни я набутал като Министър на правосъдието. А в чужбина представяте ли си как ни представя, смях и подигравки, но зад гърба й.

5

на думи

преди 6 години

Дано поне да ти плащат добре от "Козяк"! Джендърите искат да въведат образование за нестереотипните роли на пола в училищата. Сещай се какво имат предвид! Между другото няма открит гей ген, което противоречи на ЛГБТ пропагандата, че не става хомосексуалист, а човек се ражда такъв! Дори да има генетична зависимост, това не е единствената причина да бъдеш гей!

4

на думи

преди 6 години

НА ДУМИ ВСИЧКИ СА ЗА РАВНОПРАВИЕ И БЕЗ ДИСКРИМИНАЦИЯ...но всеки преследва своите политически и лични цели: Сидеров-да не му пресъхне кранчето от Путин, Каракачанов-да докаже че е мъж/ явно трябва да се доказва/, Симеонов- нека да лае...макар и злобен той се интересува главно от парите и властта. Всъщност всеки лае, като глутница, а конвенцията вече де факто е приета. И какво от това. Това че има обратни, не те прави обратен-освен ако не искаш да си такъв.

3

Анонимен

преди 6 години

Освен да крадат могат единствено да лъжат от ГЕРБ. Цачева лъже, че е жена.

2

Анонимен

преди 6 години

Цачев първо да признае от, кой пол е! Дебелите комунистически лъжи на джендърите от ГЕРБ започнаха да излизат на яве, сега ще започнат да мажат.

1

УРА ДРУГАРИ !

преди 6 години

Да ,да отпаднат браковете изобщо само ще съжителстваме вече !Много хора дадоха брак с тея бракове .