16

Анонимен

преди 6 години

До Консумация на..Като им казвам, че Юнкер пие по кило,канче и бурканче парцуца за закуска не ми вярват.

15

Анонимен

преди 6 години

Рядкост е човек да попадне на такава уникална новина. Представяте та реклами като новини е водеща журналистическа практика за заобикаляне на законодателството.Защото ако, както трябваше бяха писали - Реклама! Заповядайте в етно комплекса в сръбското село Иново близо до Кжяжевац при сръбския Робърт де Ниро, всичко натурално 100% доволни клиенти и т.н.То по закон това трябваше да се отчете като приходи и съответно данъци и т.н.

14

Консумация на..

преди 6 години

...алкохол на глава от населението/ годишно/ условни литри чист алкохол/ данни за 2003-5г/ СЗО:Люксембург - 15, 56 л.Германия - 12,00 л.Франция - 11, 5 л.Русия - 10, 3л.Румъния - 9, 74Гърция - 9,0Сърбия - 8,6България - 5,86-------------------------Всички приказки, че сме най-големите смукачи на Балканите са вятър, просто въпросният кръчмар е попаднал на професионални пияници. И нищо повече!

13

Анонимен

преди 6 години

Веднъж, едно пропаднало деид, коеот изглеждаше, на нещо средно между Йода и Амгълм, на видима възраст от поне 72-3 години, ми подаде една чаша 80 градусова "парцуца" и ми каза - За здравету на синЯ пийни уа !Викам му, "На колко е сина ти ?" и очаквам да каже нещо от рода на 50.Оня вика - На двайси стана ! - Ми ти на колко си бе ?- Ми на 39 уа !Помирисах парцуцата и леко повърнах в устата си - То с товва пиене, на 39, тоя трябва да е благодарен за всяка една секунда, че не му остава дълго..

12

Край

преди 6 години

Помни ли някой от вас баща му или деда му да пият бира пред блока или в градинката. В нормалните стани се пие САМО в къщи или в кръчма. А помни и някой такава агресивна реклама на хазарт /лотарии на Черепа на Дебелия и още такива хубавци/ . Умните и образовани хора имат отговорност пред по-простите - сега целта е да ги объркат и да ги оберат така че клошари да станат - някога не беше така.

11

Анонимен

преди 6 години

Ква е разликата да живееш до 70, а де не пиеш..понеже ще умреш от въдух, храна , а да си правиш кефа с алкохол и да живееш 10 години по-малко? Затова Яж , пий и нека да цвърчи на скарата там нещо!

10

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 3 от 1Да, и предполагам, че са пропадняци, котио живеят в каравана, мъжа приодава трева и жената, че да има за пиене. Страхотни хора, първо качество, мечта !

9

Анонимен

преди 6 години

ДО 7 Ония скандинавците се напиват един месец като магарета само..когато са на почивка, а ние жулим 12 месеца.

8

Анонимен

преди 6 години

до 4 Мои съученици останали на село вече на по 40 години не са им оснали зъби в устата от алкохол. ГОЛЯМО ЖУЛЕНЕ ГОЛЯМО НЕЩО. И ДО 60 И ТОЛКОВА.

7

Анонимен

преди 6 години

Тия не са виждали финландци явно.

6

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

българските алкохолици "причат" на сръбски, а сърбина що не прича на български. щото българите навсякъде са най големите ***.

5

Маке

преди 6 години

БГ проказата пълзи ли пълзи. Как пък един не каза не мога да издържа да решавам задачи по физика с вулгурите. Мизерниците ходят в Сърбия щото там ракията е евтина и не е менте, като вулгурската и се страхуват да не пукнат от алкохолно натравяне бояришници вулгурски.

4

Край

преди 6 години

Това с пиенето не е голям комплимент. В момента българите се алкохолизират тотално с най-евтиния алкохол в Европа. Никой от нашите комшии не кърка така зверски. По селата хората са се разкапали от пърцуцата с първобитните казани а в градовете даже и тинейджърите надигат найлоновите бири от по 2-3 литра. Грозна гледка. Не може даа се види такова нещо ни в Турция, ни в Гърция ни в Румъния па и в Сърбия. пиянстовото и хазарта окончателно развращават нацията. Пия УМЕРЕНО.

3

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 1Баща ми оня ден ми разказа за мъж и жена дето не са пили вода от 15-16 г. по 6-7 галона бира на ден къркат .

2

ГУРБЕТЧИЯТА

преди 6 години

ТОЯ ЩОМ С БЪЛГАРИТЕ НЕ МОЖЕ ДА ИЗДЪРЖИ ДА ПИЕ , ЗНАЧИ ПРЕД РУСНАЦИТЕ ЩЕ Е ВЪЗДУХ ПОД НАЛЯГАНЕ !

1

Анонимен

преди 6 години

Смятай, какви долни алкохолици има за клиенти, щом не може да им смогне сърбина ...