102

Анонимен

преди 6 години

Изнягвам да коментирам случаи, при които е представена само едната гледна точка - в случая на жената. Мога да си обясня плесницата, която е получила с вероятно нейно арогантно поведение, тъй като много жени показват среден пръст, кълнат и псуват по-зле от каруцари. А тук, тази дори го е настигнала, бибиткала му и му счупила очилата на военния. Ще ми е безкрайно любопитна неговата версия.

101

Анонимен

преди 6 години

Рано сутрин е, карам по Вл.Вазов по посока Герена. Платното става двупосочно след моста Чавдар, строи се метрото. Една лелка с Волво се засили по моста, доста необмислено, забелязах, че няма да може да удържи на левия завой, намалих много. Тетката за малко да се удари в загражденията и в мен, ако бях продължил. Уплаши се видимо. Мислене, усет, съобразяване, забрави. И тя си мисли тук, като много от пишещите ки//фли, че могат. Не могат, то е ясно. Но заради фалшивото самочувствие, гризкат шамари.

100

k2

преди 6 години

До да Да и това оказва влияние, но и наличието на знаци и маркировка няма как да изкоренят терикатлъка на шофиращите. Аз съм удрян от водач който ми отне предимство, опитвайки се да навлезне в насрещното без да има право на десен завой. След което каза извинява ама тука всички така карат

99

Анонимен

преди 6 години

Добре, че чичката не е бил баксьор, да и направи вечерен грим за седмица - две. А таз кокона си го заслужава. Жена зад волана, очаквай всичко ненормално.

98

Дидо

преди 6 години

Българските мъже са абсолютни ***, повечето дори смърдят ужасно, за възпитание и поведение и дума не може да става, неандерталци с Европейски паспорти.

97

Анонимен

преди 6 години

Като гледам каде е сниман репортажа кв.МУСАГЕНИЦА. Сутрин там е много Интересно от две места се излиза и влиза в квартала.И като тръгнат всички между 8 и 9 понеже няма еднопосочни улици ( за да е по трудно) не може да се разминат два автомобила .И се започва една ОБИЧ една ЛЮБОВ взаимносвързаност между Роднини.И като са спрели всички автомобили и са излезнали от колите. WELLCOME TO THE JANGLE

96

Анонимен

преди 6 години

*** отново е на страната на насилника и изкарва жертвата "сама виновна" за съдбата си.Типично за ***.

95

да

преди 6 години

до такава агресия води липсата на маркировка, табели и знаци. Все повече си мисля , че е умишлено от страна на общинските служители и КАТ. Ако пък не е умишлено, то е от ниското образование на същите

94

Мимокмок

преди 6 години

Щото е попаднал на жена!Я да се изпречи на мъж!Сигурно не смее!

93

Анонимен

преди 6 години

Добре я е наказал чичката, сега ще спазва правилата.

92

diri

преди 6 години

От снимката дето си е направила тая *** много добре си личи, че лъже! Усните и са явно прехапани!

91

sport

преди 6 години

на дамата водач на МПС, а след това желанието му е било да завие в първата възможна улица надясно. Именно затова, а и заради егото и самонадеяността си засича дамата. Колкото до това, че и тя най-вероятно не му е останала длъжна е друг въпрос. Не може обаче да сме толкова крайни за толкова дребни неща.

90

sport

преди 6 години

И за изпадналите в недоумение и амок от предходния ми коментар обяснявам и събитието. Жената се е престроила, а не ПРЕУСТРОИЛА, в лявата лента, даваща право за ляв завой и движение направо на кръстовището на Методи Андреев и Г.М. Димитров СРЕЩУ главния вход на следствието. Идеята ѝ вероятно е била да продължи по Г.М. Димитров в посока едноименната метростанция. Другият участник пресича двойно непресечената лента, каквато би трябвало да има там, застава в насрещното със същата идея като

89

sport

преди 6 години

За пореден път чета и ме е срам, че живея в една държава с хора като този от случая и голяма част от коментиращите. Аргументирам се веднага. Огромна част от коментиращите не са наясно къде и как се е случило събитието, то не бяха мантинели, щрихи по асфалта и т.н. Другите стрелят, мушкат се и се бият с бухалки по улиците. Неадекватни по улиците и пред мониторите. За съжаление депутатът от БСП беше прав за 80%, чак се чудя дали не са повече.

88

Анонимен

преди 6 години

Жените знаят теорията, но не могат да шофират, мъжете шофират, но не са на ясно с правилника! Няма оправия. А освен това винаги се появява маршрутка за разнообразие.

87

Анонимен

преди 6 години

Тоя дето се вбесил че му свиркат да си пие хапчетата, да пробва другият път да набие мутра с черен джип.

86

Анонимен

преди 6 години

За да не хленчите по телевизиите и да търсите свидетели , са измислени видеорегистраторите Ако бе си сложила камера сега извършителят щеше да бъде в ареста Бъдете умни , слагайте си камери

85

Анонимен

преди 6 години

Тази кукувиц явно се е червосвала или слагала очна линия, опитвайки се с кухата си лейка да предприеме някаква безумна маневра.

84

Анонимен

преди 6 години

После жените като ни хранят по форумите се убиждаме. А не знам защо- 80% от чичковците са ей като този - или пияници, или агресивни (само пред жени и деца разбира се), или мутри, или комплексари. Тези хора не се наказват и простотията зари навсякъде. Трябва да има фиктивна присъда за агресия по пътищата+ глоби 5-6 000 лева. Ще напълним хазната и сберем тези 'мъже' по затворите много бързо.

83

До 69

преди 6 години

Абсолютно си прав. Цитирам статия - статистика за ПТП-та в световен мащаб: "От най-ранна възраст, мъжете са по-склонни да участват в пътни катастрофи, в сравнение с жените. Повече от 3/4 (77%) от всички смъртни случаи на пътя се случват с мъже. Младите мъже-шофьори на възраст под 25 години е почти три пъти по-вероятно да бъдат убити при автомобилна катастрофа отколкото младите жени". Четете и после плюйте..