28

Зозо

преди 6 години

И по новините го съобщиха, самолекувал се е и злоупотреба с алкохол. И снимката му показаха 130 кг. ***. Всеки познава по един такъв "безсмъртен" джедай.

27

Анонимен

преди 6 години

България е единствената държава в света с касови апарати в лекарските кабинети ! Хора търгуват ви здравето като стока "живо месо", навсякъде в Европа здравеопазването е безплатно / живея в Испания /, никъде няма да оставят болен в коридор без да му се обръща внимание.....28 г. си избирате червени престъпници да ви убиват и не можете да разберете, че на всички избори грешите фатално в изборът си...тези които ви мамят, манипулират и избиват законно са си ваш свободен избор.....

26

Анонимен

преди 6 години

Ето за това се плащат здравни осигуровки.

25

Анонимен

преди 6 години

Представям си ако това се беше случило при Орешарски.Всички уж независими национални медии щяха да започват с тази новина.

24

дядо Вълко

преди 6 години

Подържам тезата на номер 17 !

23

Анонимен

преди 6 години

Изходът е един - Терминал 2

22

ГЕРБ и Борисов

преди 6 години

Осъдиха българската нация на смърт.

21

Анонимен

преди 6 години

Ако беше депутат щяха да му обърнат повече внимание. В България има вече кастово делене. Има една България за политическия елит и друга държава за простолюдието. Едните си имат правителствена болница, другите *** по коридорите. Едните си имат НСО, което е добре платено, с привилегии и работи, другите си имат неработеща полиция. Едните си имат прекрасни доходи и партийни субсидии, раздават си бонуси, ползват коли, жилища и резиденции, другите се оправят кой както може.

20

Зозо

преди 6 години

Правилно са му казали докторите: "Да си го докарал по-рано като е зле".*** масово се лекува сам, с ракия и др. Не си прави изследвания по 20 години, 130 кг. тегло - ядене, пиене и пушене. Като вземе да рита на умряло се сети за доктори и болница. Късно чадо!!!+++ Щом е от Кърджали с българско име, значи е бил и ***!

19

Анонимен

преди 6 години

До factotumАха, чакай ти... Според делата - на кралия по-лъскав ковчек, на тия дето чакат според делата - ковчега от фазер.

18

Анонимен

преди 6 години

Предназначено е българите да са не повече от 4-5 млн, като наближаваме бройката. Останалото ще е от малцинствата, че да сме уязвими, ако случайно се отклоним от "предначертаната" за България политика. Това за европейско бъдеще и достигане на средни доходи и подобряване условия и среда са пълни измишльотини, както виждате, ако се прави нещо то е или за отбиване на номера или има обратният резултат. Това е. Ако искате да живеете в България ще понасяте удари цял живот, в противен случай - Летището.

17

Анонимен

преди 6 години

Имали са си хората по-важна работа, то знаете ли какво писане ееее. То пътека трябва да му измислят, да не стане да се прецакат и касата да не плати.Едно време докторите като бяха на заплати, без пътеки и без опашки от търгаши пробутващи скъпи *** като супер лекарства, на лекарите им оставаше време да лекуват. Сега в здравеопазването се наливат повече пари от времето на соца, а хората са с 1/4 по-малко. Бизнеса на доктори и фармацевти цъфти, народа мре!

16

Борисово време

преди 6 години

И по-лошо идва скоро....

15

factotum

преди 6 години

Правителството провежда съзнателен геноцид над българското население, рано или късно на всеки му според делата!

14

АНАТЕМА ТРИЖДИ

преди 6 години

на Москов и ***

13

Господ гледа

преди 6 години

До БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕРНа Менората викаш...

12

БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР

преди 6 години

Джафкйте се докато управляващите в този сектор палят свещички на седемсвещника...

11

Анонимен

преди 6 години

Лекарите ги оставете намира, те не са магьосници. Питайте здравният министър, колко пари е отпуснал за здравето на българина. Питайте и как е организирано спешното, хора с инфаркт чакат пред спешното по няколко часа. А през това време онези другите, дето не плащат данъци, идват да се прегледат за настинка, щото спешното е безплатно.Да питаме Москов защо съкрати половината легла...Бог да го прости човека...

10

АНТИ

преди 6 години

"Здравна реформа" ?!Боже мили !!На геноцида ни реформа викат тез бацили !А плана Ран-Ът ти осмисли,щото в него Никой си белязан ти.

9

БЪЛГАРИН

преди 6 години

ЗА ДА ВИ СТАНЕ ЯСНО ПРОЧЕТЕТЕ --ПЛАН РАН--ЪТ ПЛАН ЗА УНИЩОЖЕНИЕ НА БЪЛГАРИТЕ В БЪЛГАРИЯ СПЕТЕ БЪЛГАРИ ИВО Е ПРАВ ---99 ПРОЦЕНТА СТЕ ***