304

Анонимен

преди 6 години

И що Терзийски или Волгин не изригнаха срещу Федерер или Надал или Джокович, дето от години печелят десетки милиони, а изригнаха срещу успеха на Григор??? Що не изригнаха срещу Роналдо. Меси или Неймар??? Щото е българин??? Щото е от един беден град - Хасково??? Че къв е тоя бе - Гришо от Хасково, да ми печели милиони??? Жалка ***, Волгино-Терзийска-Христова!!!

303

Анонимен

преди 6 години

До фен на Григордобре че Григор спечели, че да изкарат някоя бутилка хонорар двамата литературни критици на спорта покрай него

302

До 318

преди 6 години

Виж какво,аз когато е трябвало съм чел.А ти обоснови и аргументирай твоята мелодраматична словесна цапаница със смехотворни претенции за аналитичност и ще ти отговоря ;)

301

Анонимен

преди 6 години

Това не е печка "Раховец",тя е готварска електрическа печка(за който не знае).Тук аз виждам кюнци,човека явно се топли на дърва,в което няма нищо лошо,стига да не ти показва незавидното финансово състояние,причина за злобата и завистта.

300

До 309

преди 6 години

Между " непопулярно" и " злобно " има разлика.Аз храча върху злобата и завистта,защото я усещам.Ако мислех,че тея двамата изказват мнение срещу погрешната морална еволюцията и световната социална несправедливост ,бих ги защитил.

299

Анонимен

преди 6 години

До Анонимена може ли и да рисуваме за различие от животните между мачовете, вместо само да четем писанията на Калин, или не може, тъй като едно истинско индийско слонче наскоро продаде хилядната си картина

298

фен на Григор

преди 6 години

Има и писатели, които печелят стотици милиони, защото има кой да си купува книгите им и да ги чете! Една писателка отдавна прехвърли милиард долара! Седни над компютъра, остави чашата и създай произведение, с което можеш да спечелиш Нобелова награда или награда "Пулицер" или да спечелиш милиони читатели по света! Тенисистите, които играят в България, печелят колкото теб! Григор играе с елита и печели срещу тях, от тук идват и милионите от спонсори, реклами, ТВ-та и публика!

297

123

преди 6 години

Ако и тоя *** беше в топ 3 на каквото и да е, нека злобее, ами той попивателна с претенции.

296

Анонимен

преди 6 години

Дълбоко се съмнявам, че Терзийски може да се подписва

295

Анонимен

преди 6 години

До До 310е.., и човек не може да тича с 70 км. в час, грешен отговор, сядай да четеш

294

суджук герберски

преди 6 години

Бизнесът наречен Тенис генерира няколко десетки милиарда долара годишно приходи от фенове, рекламодатели и спонсори. Българската литература, киноиндустрия и реклама дават приходи под 500 млн. лева. По-малко от Америка за България. Там е проблемът. Но той си касае България. Който вярва в свободата на пазара свършва като Терзийски. Ми то един копирайтер в рекламна компания изкарва повече. Изборът наш. Пазарът не може да регулира науката и литературата без да затрие малките нации.

293

анонимен

преди 6 години

Омръзна ми от огромни завистници! Колко печелите ВИЕ, които стоите пред клавиатурите по цял ден и ръсите бисери, надявайки се някой да се възхити на "интелекта и бляскавата мисъл", която се опитвате да демонстрирате. Защо не направите нещо като Григор, който на 26 години доказа че е по-умен ,по-мъж и по-българин от всички ви! Хайде направете го и е сигурно, че тогава и вие ще опитате от "меда", който сега щедро сипвате на това упорито и талантливо момче! Не сте българи, не сте и умници! Срам за

292

кръгче на квадратче

преди 6 години

До Стоянизвинете, по брой продадени книги според световната статистика сте изтървали три нули към номера му, но това е само защото според представители на една нашенска политическа партия българите са "***" и "нискоинтелигентен" електорат, иначе са бестселъри

291

До 310

преди 6 години

Аз животно да играе тенис все още не съм видял .А и ако си мислиш,че спорта е само физическа дисциплина трябва да си или мега пр()ст или затлъстял пингвин със самочувствие единствено зад маската на интернет

290

az

преди 6 години

Алкохолик. Гришо поне си скъсва здравето от тренировки. А тоя пияница ми се обяснява, ходи си сипи едно и млъкни!

289

Анонимен

преди 6 години

Снимката кърти - изцъклени очи на 3,6 промила, печка раховец, колажи от вестници по стената

288

Анонимен

преди 6 години

Като ги иска парите да стане тенисист и да влезе в топ 3.Парите са там,където се котират най-добре за самите си тях ;) Не съм кой знае какъв почитател на Григор Димитров ,особено ме дразнеше дори ,когато чупи ракети,но момчето е 3ти в света.Еми БРАВО !Тоя лицемерен псевдописател използва думата " хейтъри" ,а коментара му е по хейтърски и от на Волгин.Все пак всеки има право на мнение и нека си хейтва.Ама говори за България и родните автори ,а иначе и той забегнал в Лондон.

287

Анонимен

преди 6 години

Може ли някой да отговори на въпроса миКое прави хората по различни от животните.Ако никой не може, значи закрийте форума и залягайте над книгите, а не над тениса.

286

Анонимен

преди 6 години

Най-показателното от цялата патърдия с Христов, Волгин и т.н. е как една цяла нация хаби енергия да лае и храчи седмици наред заради някакъв хвърчащ фейсбук статус например. Всеки може да има мнение, дори и то да е непопулярно. Обаче нашата първична реакция на всяко непопулярно мнение е да се изхрачим отгоре и да го раздухаме, като засвидетелстваме уважение към силния на деня.

285

Анонимен

преди 6 години

почни да играеш тенис. Тенисът е професия, щом има приходи, има и възнаграждения. За да ти предлагат 10 паунда, явно на толкова са оценили продукта, който си предложил. Аз също не работя това, за което съм учил, точно поради същата причина - заплащането.Също така не познавам хора, които са изкарали пари с мрънкане.