136

до 150

преди 6 години

то пък едни пътища.....мине не мине година и се нацепват отново.при Бай тошо магистралите по 20-30 години караха.околовръстното всяка година го правят.

135

до 146

преди 6 години

И какво искаш да кажеш със споменавенето на Костинбрад.Фактите са си фикти - печатницата беше на Суджук от Костинброд, бяха отпечатани над 460 000 фалшиви бюлетини и камерите ги показаха, кака са натоварени на бусове и камиончета, дори надписани за проблемните области, където се очакваше ГЕРБ да не спечели.Повече от това какво искаш ?Именно Цацаров беше, който замете случая под килима и го омаловажи.ГЕРБ така "печелят" всички избори и това не е обществена тайна.

134

до 147 -кой не скача

преди 6 години

Скочи хлябаскочи бобаскочи баба ми в гробаскочи и съседът наш от десетия етаж.....Недялко Йорданов

133

до 146

преди 6 години

Естествено, че беше. Цацаров винаги е бил човек на Борисов.Или много бързо забравихте оня запис в Банкянската тоалетна - разговара меджу Бойко Борисов, Миро Мършата (който уж за пред материала се отцепи от ГЕРБ) и другото ямболско лакейче Кокинов, който изрече фразата - НАЛИ ТИ САМ СИ ГО ИЗБРА.Ставаше въпрос за назначението на Цацаров, а репликата беше отправена към Борисов.Но Тиквено-Прасешките медии, каквито са 90% от медиите в БГ бързо заметоха скандалния случай под килима.

132

Анонимен

преди 6 години

Цацаров именно чрез Костинброд показа че е човек на Борисов - първо нещата се започнаха от Бареков и мая Манолова, а не от него - той нямаше как да мълчи. И втори той потули случая Костинброд, вместо да разпита Първанова и М.райков като обвинаеми в безстопанственост, той намери тръгна да търси неизвестен извършител, с което се докада като човек на Герб....

131

Анонимен

преди 6 години

Ако досега гласуващите за герб можеха да се оправдават че герб прави пътища то сега невиждам никакво оправдание че този и онзи долночифликчията плюха в сура.та на свободата на словото! Това че на думи били се разграничили не ги оправдава щом като тези двамката са още в редиците им. Чрез тези двамаката Химлер И оня долночифликчията изгубиха поне 300 000 гласуватели. Но те ще си ги наваксат с купуване на ромски гласуватели. Е ще се охарчат колкото да откраднат пари от едни 5 км магистрала!

130

Анонимен

преди 6 години

Къде беше българската журналистика когато 10год. от всяка една медия се лееше славославене,химни и тропари във възхвала на Бочу?Къде беше когато Бочу и Беновска ходеха прегърнати на светски приеми?Товава не можа ли да се сети управата на Нова да пусне пак една декларация-ако смята че подобно нещо е недопустимо.Или поне едно "Горчиво" да беше казала на "младите влюбени"... :)

129

Анонимен

преди 6 години

Цацаров като даде пресконференция за Костинброд беше ли човек на Борисов?

128

Активист на БКП

преди 6 години

Кой не скача е червен ! Те ви демокрация...

127

Мистър Хикс

преди 6 години

Далавери и Тони Извънземното пунтира Премиера - ако си *** и нагъл значи ставаш за шеф, а ако си обърснеш и главата си върхът- Ей го и Слави - и той е същия образ.Какъвот премиерът, такива и министрите

126

Анонимен

преди 6 години

Цацаров - човека на Борисов - връхлетя в БНБ, да арестува Цветан Гунев, и да прави театър. създаде паника, хората започнаха да теглят пари, Цветан гунев излеез невинен, но целтта бе да има паника.банката на Цветелина Борислалова също имаше проблеми, но и "доляха" 60, милиона, а за КТБ не се намериха пари?и как всички от Герб се усетиха без Веждичката да си изнесат парите навреме?

125

Анонимен

преди 6 години

до 139 - какъмв ВСС, като и той е креатура на Борисов. лично чухме как Миро севлиевски каза на Борисо за Цацаров - "ти си го избра". В.Янева преди да я нарочат бе лична приятелка на Цветанов и колеше и бесеше. как Избраха Лозан Панов и защо Цветан Цветанов отърав въжето, една седмица след като Герб спечелиха.

124

Анонимен

преди 6 години

Далавери и Тони се взеха много на сериозно!Явно си мислят че са центъра на вселената!Нали преди време и Янето беше тръгнал по този път,ама къде е сега,а?

123

Анонимен

преди 6 години

Дянком тръбеше през 2009 каква стабилонос имало в банковаат система, а КТБ вееч е нарушавала закониет на страната поне по десет параграфа- *** ли е бил дянков или корумпиран?

122

до 137

преди 6 години

Не говоря кой е бил на власт, а кой фалира банката. Това са две различни неща.Този който е бил на власт няма интерес да фалира банката разбираш ли.Той е удобното прикритие и извинение.КТБ я фалираха Борисов и бизнес-партньорите му в краденето Делян Пеевски и Цветелина Бориславова. Помагаше им машата на Борисов - човекоподобната послушна пихтия Сотир Цацаров.

121

Анонимен

преди 6 години

Орешарски бе на власт 11 месеца. Проблемиет на КТБ ги е имало още 2009 година Борисов като е дошъл е знаел за тях, но си е премълчавал, защото куфарчетата с милиониет на Пеевски и Цв. Василев са били удобни. рекетирал е Банката, а като се разпадна - Орешарски виновен.

120

Анонимен

преди 6 години

Не, Цацаров беше избран от Висшият Съдебен Съвет. Прочети си закона!

119

Анонимен

преди 6 години

И как точно я фалира след като Орешарски беше на власт?

118

Георгиев

преди 6 години

До 135Точно го казахте. Браво!!!

117

до 129

преди 6 години

Точно КТБ я фалира Борисов с приятелчетата си Цацаров, Дебелян и Цветелина и си разделиха 4.8 млрд.И ако още не си го разбрал това означава че си адски т-ъ-п.