55

свободата на статуя

преди 7 години

Сградата е интересна и трябва да се възстанови в първоначалния и вид. Сега се държим като талибани. Каквото не е в нашия свят, ни е враг. Християните навремето са разрушили античните храмове, ...Изкуството е свързано с държавност и с религия, което не значи, че без съответната държавност и религия не е ценно.

54

Анонимен

преди 7 години

Той е паметник, направен не от държавата. Държавата един лев не е дала!---Държавата джобове няма, нейните джобове са моя и твоя.

53

ррр

преди 7 години

Искам си обратно левчето с лихвите което ми взеха като учиник тази недомислица

52

ГЕРБЕРУНГЕЛИ

преди 7 години

АМАН ОТ ПАНЕЛНИ АНАЛИЗАТОРИ.

51

Давид

преди 7 години

Ние перем пари от *** от Европа и местната власт ни съдейства , както и Данс :) , да живее Ззлати Живков и общинските съветници и по скоро един :) И счетоводителите зад мтел :) Нали Тачи

50

до 74

преди 7 години

До 87Ти да си чувал Германия да прави пари от паметник на Хитлер или на националсоциалистическата партия ? Защо комунистическата партия не въстанови всичките 87 концлагери и да печели пари от тях , като показва на света какво е изобретила и как е унищожавала българския народ ?

49

Валка Монтана

преди 7 години

Ние перем пари от *** от Европа и местната власт ни съдейства , както и Данс :) , да живее Златко Живков и общинските съветници и по скоро един :) И счетоводителите зад мтел :) Нали Тачи

48

Анонимен

преди 7 години

Ама с какви глупости се занимава държавата само... То скоро няма да има по тая територия нито червени, нито сини, нито пембени, навсякъде ще са само ***, които ще си "берат" каквото искат, ама не... дай да се изпоядеме за нищо, защото толкова ни е акъла!

47

бг

преди 7 години

Що лъже ,че не са давани държавни пари .Хем са давани , хем трудоваци са го строили , хем от хората събираха пари по принципа на принудителната доброволност -характерен принцип за фашизма и комунизма. Тези номенклатурчици живееха толкова откъснато от народа , че дори не знаеха колко струва един хляб.

46

87

преди 7 години

Нашите съседи от всеки камък правят история, а ние рушим и заличаваме всичко.Няма значение на какво е символ даден монумент - това е история!Народ, който не почита миналото си няма бъдеще.Лагерът в Аушвиц да не би да е символ на нещо хубаво, че не е разрушен?

45

Факт

преди 7 години

Изтриването на историята води до рецидиви!За комунизма трябва да се знае всичко,било то добро или лошо.Впрочем доста практики в Брюксел напомнят за онова време!Юнкер и компания се държат като някакво Политбюро и непрекъснато искат все повече власт!Само дето не са викнали:"Цялата власт-на съветите!" в случая Европейски съвет.

44

Анонимен

преди 7 години

БАЙ ИВАНЕ, СЕДНАЛ СИ НА ПЕЙКАТА ПРЕД БЛОКА НА СЛЪНЦЕ И СИ СЛЪНЧАСАЛ.Я ДА СЕ ПРИБИРАШ.

43

Давид

преди 7 години

Народа ще реши до няколко години :) Не за паметника :) И не от анализа на ДАНС. Тях ше ги затворим и приближените им. За България :) Свърши се другари с вас и проститутките ви :)

42

Анонимен

преди 7 години

месаря, А БЕ К`ВИ СТЕ ВИЕ, ЧЕ ВСЕ ОТ ИМЕТО НА НАРОДА ГОВОРИТЕ?

41

Хм

преди 7 години

От тая постройка може да се печели!Ама няма кой да го организира....То сума ти неща(и то много по-скъпи) дето можеха да носят печалба се унищожиха,та това ли!Иначе ако Боко е хитър,ще даде монумента на БСП*!Ако опитат да го възстановят-просто ще фалират финансово-необходими са от 10 до 30млн. лева(според целта на ремонта)*Законов начин ще се намери-евентуално търг.

40

Анонимен

преди 7 години

ДО 51 - БОРИС Колко е лошо да си *** и да не си знаеш историята.На това му викат функционална неграмотност.

39

Бай Иван

преди 7 години

Да се превърне в паметник на Хаджи Димитър.

38

месара

преди 7 години

алоооооо , другарю архитект , народа нито е искал да се строи нито и сега го иска , тая глупост комунистическа дето и викате паметник !!!

37

Анонимен

преди 7 години

ДОinedПлонди! Ми ти как разбра,какво е решил народът? Да не е имало референдум?Или ти се правиш на народ?

36

Бай Иван

преди 7 години

Не са ти виновни "демократите", виновни сме аз и ти щото сме ги оставили да си развяват байрака. Защо в Чехия, Унгария, Словакия нямат подобни проблеми ?Направиха си приватизацията 1990 г и ние им сме смяхме че си продават заводите. И к'во стана ? Западните компании им ги купиха и си работят още, а нашите станаха морално остарели и само бившите полицаи ги искаха за скрап. Ако си бяхме направили съдебната реформа '90 и приватизацията като хората щяхме да сме много на пред.