49

Анонимен

преди 7 години

"Да разпускаме седянката"

48

Пояснявам №60

преди 7 години

"Визия" означава "гледище", онова, което виждаш.Защо в този сайт, ако в ника има кавички, половината от текста не излиза?

47

смЕх

преди 7 години

Нищо лично,но тоя не разбра ли,че хората искат да видят колко чинат атовете,а не магаретата пардон екипите,оти когато се наложи именно атовете трябва да отсеят плявата от зърното,а е видно,че тиквата не става за тази работа.

46

Анонимен

преди 7 години

" СозиализЪмЪ е едно недоносче"

45

Анонимен

преди 7 години

" Комунизма е като СПИН, предава се полов път и по наследство"

44

"Визия" оз

преди 7 години

"гледище", *** Корне! Ти призоваваш, СЛУШАЙКИ, хората ДА ВИДЯТ.Това твое изказване звучи в стила на проф.Вучков "Гледам и не вярвам на ушите си!"Браво, Корне, много си логична.Хайде, на бегом се прибирай в Крушовица. Вече се запролетява, има работа по лозята, после трябва да се копаят, засаждат и плевят зеленчуковите градини, но сега е моментът да приготвиш разсада. Не се занимавай с политика, икономически анализи и други неща, за които нямаш нито подготовка, нито интелектуални възможности.

43

Анонимен

преди 7 години

Абе Нинова, ти не разбрахте ли, че Герб залагат на градивната предизборна компания. Казваха го преди няколко години. Няма да ползват езика на омразата. Съветващите те ти те подвеждат, разчитайки, че ще се спасиш в Колумбия на някой соц. пост, а те като феникс ще разцъфнат зад гърба на някой нов млад послушен кадър.

42

Анонимен

преди 7 години

Кутев си взе поука че "интернет ***" може да са полезни и гледам се е изръсил за да са на негова страна

41

шоп

преди 7 години

Тука има тука нема най-добре ако и двамата ги отнема.От не ги е-а!

40

gost

преди 7 години

Реших на изборите през март 2017 гласувам против унищожителите на България българоубийците от гроб опс герб.

39

Анонимен

преди 7 години

Защо ни занимавате с тия силяндури бе? Защо такива *** са т.нар. "лидери"? Защото българите сме със селски манталитет, обичаме да ни мачкат и чакаме някой да дойде да ни "оправи". И то се случва, вски един дошъл на власт ни "оправя" стабилно. Явно така ни харесва, за това продължаваме да ги търпим, а иначе се смеем на тия в Анадола дето си правят кефа...

38

Анонимен

преди 7 години

Интересно. В статията пише, че Борисов се е съгласил на дебат, в който и да е вариант от предложените 3 варианта от телевизиите, а Нинова е искала четвърти. Ако правилно разбирам Нинова иска вариант "селска кръчма" без водещ, седят си двамата и си се надприказват. Обаче троловете не четат, те си имат спуснати опорни точки и си карат по плана. Политика другари *** се прани от екипи. Борисов и Нинова не са богове и не разбират от всичко, за това за да е полезен дебата та нас, трябват експерти

37

Човека ви каза!

преди 7 години

"Сеир на хората не искам да правя", беше категоричен Бойко Борисов.Той сам си призна ,че ще стане за резил не го мъчете човечеца.

36

Дебат или цирк?

преди 7 години

"... да чуят от първо лице визията на всеки един лидер" и да не присъстват експерти!От ясно по-ясно е защо Корнелия поставя такова условие - в каквото и да обвини Бойко Борисов, ако там присъстват експерти, веднага ще бъде опровергана аргументирано. Но ако експертите ги няма, тя ще може да сипе обвинения, крещейки като махленка. Зрителите /народът/ не са специалисти по всичко и като не чуват аргументите на отсрещната страна, по-ограничените ще помислят, че г-жа Лъжа говори истини, ХА ХА ХА!

35

От герберите

преди 7 години

Ние сме безмозъщни гербери освен това сме много прости човешки създания също като вожда ни Бойко Борисов тиквеника затова се разбираме и обичаме.

34

Анонимен

преди 7 години

38 Това от Боко ли го научи? Видяли сме му културата, сумтенето и цупенето като му противоречат.

33

Пенсионер

преди 7 години

До БАБА КУНАА пък Нинова е с възпитанието на махленски гамен. Простотията й блика от всички нейни изказвания. Да говориш с по-твърд тон не означава да сипеш простотии и обиди. Трябва да имаш и възпитание и чувство за мярка. Това при другарката Нинова липсва.

32

Анонимен

преди 7 години

Господа от днесбг, защо триете негативните коментарите срещу Боко, а не триете негативните коментари срещу Нинова? И пак да го изтриете, пак ще го напиша, и пак да ми блокирате ip, пак ще си ресна модема и пак ще го напиша!

31

коко

преди 7 години

Нинова хем я сърби,хем не иска да боли...няма начин това да стане!

30

Анонимен

преди 7 години

Единствения шанс на БСП-тата и ДОСТ-а на МИТ е грозната и отвращаваща предизборна компанията с последвала ниска изборна активност за да натежи вода им. За това гласуването не е задължително и е с бюлетини. По тази опорна точка има сътрудничество планирано на много водачи от близкото и настоящо минало. Целия е дестабилизация на Родината ни от дребните им сметки да натежи собствената им персона.