27

До хора

преди 7 години

По важно е какво направи след като фалира КТБ НИЩО и половина !!! И от какво я спаси и как !? С 18 милиарда на наш гръб !?

26

реалист

преди 7 години

Мълчеше когато ревизираха другите министерстава и когато стигнаха до големите далавери в министерството на финансите ревна. 16 мрд ако не ви стигнат за саниране изтглете още. Хората ще ядат стиропор и ще е радват на шарените панелки.

25

Анонимен

преди 7 години

Не знам да я фалирал Буда след като Искров шефът на БНБ беше назначен от Станишев, а фалитът на КТБ стана при вашето управление на Орешарски.По тая логика и Виденов не е фалирал България, а? Как мислиш?

24

Анонимен

преди 7 години

хахахахахахаха :)))))))))) Буда фалирал КТБ :)))))))))))))За това сега Москва крият Цветан Василев в Сърбия, нали? :)))))))))) Схемата за кражба от България е една и съща и в основата и винаги е била руската кочиина и нейния сателит у нас БКП.

23

Анонимен

преди 7 години

До Хора!!! Ами КТБ незнам дали знаеш ама Буда я фалира

22

Късата памет

преди 7 години

Информацията за дълга е публична и я има на сайта на БНБ. Евтината пропаганда на Нинова може да мине само пред неграмотните и избиратели. Според същия този сайт на БНБ брутния външен дълг се е увеличил от 2007 до края на 2016 с около 4 млрд евро. което значи че Нинова лъже като дърта ромка. На същия сайт има и подробна информация за структурата на дълга във всевъзможни сечения. Така, че Нинова, не ни занимавай предизборно със смешната си особа а си прочети квото те интересува

21

Анонимен

преди 7 години

Наистина ли Стефан Янев е разрешил на нато да вкара флотилия от военни краварски кораби в Черно море ?

20

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 15 Браво другарю най после призна какво представлява др. Нинова . Поздрави от един бивш член на БСП . Чао до изборите .

19

Хора!!!

преди 7 години

Абе, хора! Чета ви коментарите и ви се чудя на акъла да нападате постоянно Бойко Борисов.Ами че това е човекът, който ни спаси от катастрофата на Орешарски. Не помните ли, че тогава фалира КТБ, а след нея и още една банка се беше запътила към фалита.Сега като са ви сигурни спестяванията е лесно да се критикува, ама я си представете 1997 г. зимата при Виденов, когато левът беше 3 000 лв и беше студ и глад.БСП пое ли някога отговорност за това престъпление?

18

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 11 Да наистина народа ще гласува за ГЕРБ, защото БКП-БСП само за един месец се оакаха с техните Радев и Герджиков . Листите на БСП са пълни с децата на старите лица . Просто отврат и погнуса . За сега толкова до изборите още разкрития .

17

Нас

преди 7 години

Къде беше вчера !? Цецо беше сам на паметника на ЛЕВСКИ !!! Или и него не зачита !?

16

Анонимен

преди 7 години

Един месец без да краде и започна да изтрещява. Какво ли ще бъде, ако не спечели изборите?

15

Анонимен

преди 7 години

Повече никога Борисов на власт, но заради това няма как да гласувам за БСП. Един дол дренки са. Патриотарите са продажни, връзват им се само необразовани батки с татуси, отглеждащи кучета. Марешки е пудел на Боко, както Яне Янев някога. Реформаторите са продажници. Харесвам Татяна Дончева, но в комбинация с АБВ се чудя. Вероятно ще гласувам за Да, България на Христо Иванов. *** медии го плюят, значи виждат заплаха в него, следователно той е верният човек, плаши ги съдебната реформа.

14

Анонимен

преди 7 години

Нагло, подло, егоистично и алчно същество!

13

Анонимен

преди 7 години

Буда връщай парите

12

Нас

преди 7 години

Нали той каза че,иска ревизия !? Сега защо гледа лошо !? Или отново и пак не знае какво иска !?

11

МЕТОДИ

преди 7 години

23 януари 2017Кунева: Няма спрени еврофондовеТ.Дончев: Няма спрени еврофондовеБорисов: Нинова е г-жа Лъжа, няма спрени еврофондове14 февруари 2017Кунева: Денчев е виновен за спрените еврофондовеТ.Дончев: Кунева трябваше да избере наблюдаващ орган, за де не спират еврофондоветеБорисов: Кунева беше голяма грешка!*** после, че им вярвай пак на тези.

10

Анонимен

преди 7 години

Тоя е толкова нагъл и самозабравил се че вчера каза, че като се върнел пак ( забележете - като се върнел ) щял и той да прави ревизия!Колко трябва да си нагъл, че да си сигурен че ще гласуват пак за теб! Явно вече наистина ни мисли за Матрял!

9

пп

преди 7 години

Сикаджията пак се н*р***л.

8

Анонимен

преди 7 години

след загубата на изборите тиквун получи окончателен мозъчен фалит, само не разбирам защо медии само неговите глупости ми тикат.ама от не интелигентни индивиди по медиите.