142

Пешко

преди 7 години

Викате ли на лудогорец турци, другари патриоти?

141

BG

преди 7 години

А бе, тоя нали щеше да става президент ?! Цяла година атакистите повтаряха Волен - президент :)))) Че до вчера не се ли целуваха с ДПС на Орлов Мост ?! Кой крепеше Орешарски ?! Златния пръст ! Още помним как се криеше под масата ! Тоя се обръща като палачинка на 180 градуса непрекъснато !

140

Анонимен

преди 7 години

До Пешко Е баш пък целият полуостров . Размърдай си търтела и виж колко са българите в Сан Стефанска България а не бръщолеви либерастки клишета .Още малко и не е имало Холокост щом евреите днес са над 7 милиона . Само питам ? Или не имало кланета в Батак .

139

АТАКИСТ

преди 7 години

Завиждате на Волен, защото взе доста парички за златното пръстче!

138

Анонимен

преди 7 години

Турците са ви търпяли 500 години а вие и 50 не можахте да изтърпите турците сменихте им имената изгаврихте се не стана изгонихте ги.

137

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен Какво правеха Антихристите който режат главите на християните в Сирия,ядат сърцата на убитите в Правец поканени от правителството на ГЕРП и синът на ДС Н.Mладенов ?

136

Пешко

преди 7 години

До Анонимен 186,не съм се проявил, а се опитвам да проведа диалог или квинталог, щото опонентите ми са петима. Просто питам - какъв геноцид е проведен в българските земи в посочения период при положение, че да речем Санстефанска България (която съм сигурен е идеал за моите опоненти и се трескат у гърдите всеки път като я чуят) заема земите, населени с българи или почти целите Балкани? Дотук само ме ругаят и нищо смислено не се казва

135

Анонимен

преди 7 години

До Пешко Плямпа възпитаника от ПУ !!! Размърдоай си трътката и намери регистрите и не плещи дивотии ,неграмотнико . Да ама не .

134

Анонимен

преди 7 години

Османските данъчни регистри са отчитали броя на стпанствата и домакинствата, а не броя на хората, затова те не могат да послужат за определяне на числеността на българите, при падането численоста се определя между 1-1,5 млн. за сравнение, по същото време числеността на волжките българи е била към 3,5 млн, е сега може да проверите колко са волжките българи в наши дни според РОССТАТ и да прецените сами, къде именно е имало геноцид спрямо българите

133

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен159 ; Точно тогава ви е е*на майката. Защото барабар с 3,5 милиона сирийци, 300.000 афганистанци и толкова африканци на запад ще тръгнат и 5 милиона кюрди-ще си ги приемете и ще си ги храните. Защото тогава и плета който го правите сега на границата няма да ви помогне. И армия нямате. Много сте глупави. Омразата, завистта, безчовечието ослепява-не ви дава възможността да виждате правото и да мислите добре. Единственно вие казвате :"Я не сакам я да съм добре, я сакам Вуте да е зле"..

132

SS

преди 7 години

БЪЛГАРИЯ е била слаба и Османската империя я превзема, защото тогава на него ниво(преди 500г.) от развитието си България е достигнала до разпад, османската империя достигна преди 100 години до това ниво и се разпадна, така че сте доста назад има няма 500 години, както и сега близкия изток и изляма вървят с 500 600 години назад от запада, нещата който той е преживял 1200 година сега се случват при тях, и така общо взето бавно развиващи се...

131

Анонимен

преди 7 години

До Пешко Чат ли си, че е имало кланета ,роби ,потурчване ,че всеки мюслим може да заколи всеки си иска християнин ,че е имало данък кръвен ,данък зъби ,и в регистрите пише данъците .Чат ли си че християнските фамили намаляват драстично през 16 век и това е в регистрите . Чат ли си, че трябва да си мраднеш трътката малко и да потърсиш тези регистри а не да пишеш каквото ти скимне . В НИМ са .Вдигни трътката .

130

Пешко

преди 7 години

До ЗащоНещо пак не вдяваш май. Да речем през 2001-ва населението у нас след преброяване е 7200000, а през 2011 7000000. Оттук следва, че тези 200 000 са отишли някъде. Докато в османските регистри липсват такива големи разлики в християнското население.

129

Анонимен

преди 7 години

С репутацията си на алчен милиардер от 90-те години, Сорос и преди е бил наричан от програмата 60 Minutes News Мистериозния, тъй като в интервю със Стив Крофт споделя, че 1944 година е най-щастливата година в живота му, защото в края на Втората световна война той създава богатството си, благодарение на използваното конфискувано от нацистите богатство на евреите, изпратени в концетрационните лагери. В момента светът на Сорос се срутва, а той използва президента Путин за плашило, за да премахне вниманието към неговите собствени престъпления. В момента Сорос използва финансовата си мощ, за да раз

128

ГУРБЕТЧИЯ

преди 7 години

ОСТАВЯМ ГЕНОЦИДА НА ЕДНА СТРАНА ЗА ДА ВИ ПОПИТАМ НЕЩО - ВСЕ СИ МИСЛЯ ,ЧЕ БЪЛГАРИТЕ СА ГРЕШКА НА ПРИРОДАТА ? ВСЯКА ДРУГА НАЦИЯ ПОГРЕБВА ГЕРОИТЕ ,КАНОВЕТЕ И ЦАРЕТЕ СИ , А БЪЛГАРИТЕ НЕ ГИ ПОГРЕБВАТ И ДОРИ НЕ ЗНАЯТ КЪДЕ СА ИМ ГРОБОВЕТЕ ! КЪДЕ СА ГРОБОВЕТЕ НА ЛЕВСКИ ,КАН АСПАРУХ ,КАН КУРБАТ ,КАН ОМУРТАК И МНОГО ДРУГИ ?!

127

Пешко

преди 7 години

До Българина 165,и как изчезва тоя народ, при положение, че диаспората на Българската екзархия 1870 г. е целите Балкани без северна Гърция? Какъв е тоя зор зорлем да сме я поробени, я избити. Че Османската империя ни връща векове назад е ясно

126

Защо

преди 7 години

До ПешкоИ какво очакваш да пише там поробихме тези и тези ли? Не ставай смешен. Жалък си!!!

125

Анонимен

преди 7 години

За геноцида по времето на турското робство съм съгласен, но какво правим с геноцида в периода от 1990 година до днес?

124

Българина

преди 7 години

До туркофилите, прочете някои и друг османски данъчен списък, водени са много точно по брой къщи и махали и хора в тях. Около 1560 г сме били под 300000 като 150 г по рано сме били 1.5 млн, оставилинса на мира 17в когатобса преценили че не сме заплаха за тях и че някой трябва да работи ангария. Геноцид е слаба дума. Народа дал кирилицата и богомилството за малко да изчезне

123

Анонимен

преди 7 години

Тази от снимката не е ли една от ханъмите на Доган?