46

Анонимен

преди 7 години

не са те ***, ами ние сме балъци.Не е луд, който яде зелника.

45

Анонимен

преди 7 години

Не ми пука ДРОМ ли са, ГЕРБ ли са БСП ли са - искам най-после в тази държава не само да се пишат закони, но и да се спазват, от всички! 240 депутати 365 дни в годината, 27 години пишат закони, които дори сами не спазват, а ние ги храним и търпим и тях и разни други едри и дребни вредиители да ни доят и тормозят! Искам да знам не КОЙ ще ми обещае, а КОЙ най-после ще спази Конституцията, която ясно казва, че всички български граждани имат РАВНИ права и ЗАДЪЛЖЕНИЯ?

44

Анонимен

преди 7 години

Трябва да се приеме закон който да гласи, че право на помощи и детски имат само родители завършили средно образование на възраст над 18 години. Да видим тогава дали ще раждат.

43

Васо

преди 7 години

Родителите на Динко напуснали школото и независимо от това, че изкласили до 5-6ти клас са неграмотни. Динко да е жив и здрав ще последва техния пример. За него ще трябва да се поддържа някакво училище от типа на това в Хераково. В него трябвало да учат 50 ромчета, но ходели в клас 3-4, а в повечето случаи само едно. Според пазарлъците на обучаващите диплом за завършено основно биха получили десетина. Но въпреки дипломата и те неграмотни. Учениците повечето от кв. Люлин ги записали в Хераково.

42

Анонимен

преди 7 години

Не ми е приятно да го кажа, но в тази държава само шведите си знаят правата наизуст и ги отстояват до откат.Останалата част от населението превива гръб за 500 кинта, дерат го отвсякъде и ръкопляска, ако Бокич заяви "Дал съм 10 милиона за еди-какво-си", все едно са негови лични пари.

41

Анонимен

преди 7 години

Не са виновни ромите ! А тея дето им "дават баницата " - управляващите от 27г насам .1,- около 2 милиона са и гласа им е определящ при избори .2,- покрай "интеграцията" им се усвояват много пари .3, - нарочно ги държат в гетата, в мръсотията и необразовани ,за да ги показват и да искат още пари от европа ,по проекти и програми.

40

Анонимен

преди 7 години

"ДРОМ се закани, че ще съди всеки, които се изказва грубо за малцинството"Добре, ще цитираме статистиката. 93% от ромското малцинство е неграмотно до такава степен, че не може да напише собственото си име.

39

Анонимен

преди 7 години

Какво излиза? Да настояваш за образованост, ред и дисциплина е дискриминация? Много сериозно държавата трябва да се замисли за адекватни действия, за да се спре безумието деца да раждат деца.

38

Българина

преди 7 години

Недопустимо е в постсоциалистическа България деца да раждат деца, на всичкото отгоре да нямат 4 клас и да не говорят български. Също така е недопустимо българите с по едно да издържат средно 6 ман а, недопустимо е толерирането от дром възпроизводство *, които никога няма да допринесат 100 лв в пенсионния фонд, в бвп или нап, те са само разход някой да им покрива щетите и мизериите които правят, дром да хващат друма о време защото са същите

37

грог

преди 7 години

Д'POM на Caтуpн.

36

ГЛЕДАМ И СЕ ЧУДЯ ДО

преди 7 години

За всичко виждам вина в държавните органи.По точно ЗАКОНА ДА СЕ ПРИЛАГА ЗА ВСИЧКИ БЕЗ КОМПРОМИС. КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА ВИЖДАМ КОНТРОЛИРАЩИТЕ ОРГАНИ НАВСЯКЪДЕ И МЕЖДУ ЖИЛИЩНИТЕ БЛОКОВЕ, ПО ВСЯКО ВРЕМЕ НА ДЕНОНОЩИЕТО.

35

А Н Т И

преди 7 години

Не се заблуждавайте, че ромите са неуки, необразовани и пр ос ти !Много добре си знаят правата и си ги искат ТУК и СЕГА !!И аз да имах помощ от много места щях да я искам ВЕДНАГА !!

34

българка

преди 7 години

Така ли ?!? Ще ме съдят мен,че не съм съгласна да храня тези търтеи, така ли ?!? А защо не съдят същите тези "деца", които без никакви задръжки крещяха пред камерите на НОВА ТВ - "Българите ***". АААААААААА ?!? Къде сте бе, комитети разни безобразни ?!? КЪДЕ СТЕ ? КЪДЕ Е ПРОКУРАТУРАТА ?Значи на тази и е позволено всичко, а ние не можем да се защитим, така ли ?!? Хайде елате да ме осъдите.....

33

Анонимен

преди 7 години

ДРОМ какво мислят по въпроса че бебето на Златка е в кувиоз и не може да диша само заради ВЕНЕРИЧЕСКО заболяване на майка му -тази скромна любителка на фафли? Ангел Джамбазки ли е виновен,а?

32

акуд

преди 7 години

неможе безнаказано деца да раждат деца. тук няма расова омраза. тук има необразовани деца който раждат за да взимат помощи защото ромите не искат да работят

31

Анонимен

преди 7 години

А по кое законодателство е законно да правиш секс с малолетни и непълнолетни? А ДРОМ да замълчат и да се погрижат за подопечните си, че ако започне да се прилага закона, половината им контингет ще попадне под ударите му! В коя нормална цивилизована държава се допуска педофилия? Че и платени организации да я защитават?

30

Анонимен

преди 7 години

Докота с омразата срещу ромите? Дотогава, докато законите не започнат да важат и за тях! Стига сте толерирали престъпността в ромските среди, само защото видиш ли, ако ги накараш да отговарят пред закона, това било расизъм. И само да уточня, расизъм има, когато има дискриминация на расова основа. Въпреки по-*** им кожа, те са от европеидната раса, така че тая опорна точка отпада, уважаеми "правозащитници"

29

Анонимен

преди 7 години

ДРОМ да купят апартамент за подарък на малкия Динко!ДРОМ да обезпечат образованието на необразованите му родители-поне до средно!ДРОМ да поемат издръжката на останалите деца на родилите и измайсторилите ги деца!ДРОМ да поемат разходите по лечението и разделянето на сиамските близнаци-май отново от Сливен!ДРОМ да кажат как се нарича ученик на 15,който е в пети клас?

28

месара

преди 7 години

дром , кви па са тия !? това да не са тия дето са загрижени за ромите ( пиша роми щото ше цензурират точната дума ) !? абе да ви питам вие дето сте дром - с какво им подобрите живота , какво им дадохте , какво добро направихте за тях ? пълните им главите с глупости и страх , та да гласуват за който им кажете , научихте ги че имали права , а що не ги научите че първо имат задължения към държавата в която живеят ? големи смешници сте вие от това дром ( квото и да означават тия букви дром ) !

27

tres1

преди 7 години

...медиите, насаждат расова омраза и дискриминират ромската общност. Г-да от така оплакваната общност, предполагам знаете, че в РБългария освен ромска общност има арменска, еврейска и др. срещу които никой нищо не насажда /защо ли?/ Ще изучите ли както трябва законите на тази държава в която живеете, а не само да си подбирате текстове, които ви устройват за момента? Аз пък не мога да се начудя на тази съдебна система и ВСС, които мълчат като риби в аквариум и освен това не предприемат нищо.