28

IT bin ich

преди 7 години

Ти пак си пиши коментарчета тука , вземат ли ти 40% от заплатата като IT в Германия нищо пак се оплаквай на кой му дреме за тебе

27

Въпрос към Путин

преди 7 години

На една пресконференция питат Путин " какво ще направите ако някой като Обама, Меркел, Оланд,Юнкер е решил да се дави - и се дави?" Путин отговаря" Ако някой е решил да се дави немога да му помогна!Съжалявам"

26

Шопо

преди 7 години

До Некъф лудЩо ,,да я боли,, за християнска Европа !!! Тя е еврейка...

25

Анонимен

преди 7 години

ГЕРМАНИЯ МОЖЕШЕ ДА ТРОПНЕ С КРАК И ЩЕШЕ ДА ТРОПНЕ С КРАК ЦЯЛА ЕВРОПА!!!!НО ВМЕСТО ТОВА ГЕРМАНИЯ СИ РАЗТВОРИ КРАКАТА И ТАКА ЦЯЛА ЕВРОПА СИ РАЗТВОРИ КРАКАТА!!!КАНЦЛЕРА НА ГЕРМАНИЯ ЯВНО Е НАЙ-ВАЖНАТА ФИГУРА В ЕС И ДОКАТО Е БАБУШКА НА НЕГО ОПРАВИЯ НЯМА ДА ИМА ! НО УВИ И ДА ДОЙДЕ ВЕЧЕ НЯКОЙ ДРУГ МОЖЕ БИ Е ПРЕКАЛЕНО ПРЕКАЛЕНО КЪСНО ВЕЧЕ!

24

леко ми се гади

преди 7 години

На фона на предишните и исказвания и действия това е нагло политическо лицемерие

23

Анонимен

преди 7 години

Меркел, няма нужда да ни казваш! Всички знаем, че Ти си най-голямата опасност за Европа и докато не те махнат, няма решение на проблема! Останалото е демагогия!

22

проктолог

преди 7 години

Жертвите на ислямския тероризъм в Берлин и в Анкара са жертви на убийствената политика на Барак Хюсеин Обама, Ангела Меркел и Франсоа Оланд!

21

Анонимен

преди 7 години

Наши Роми 4-членно семиство получават 1200 евро Социални на месец и сега ша си накупат за новогодишната нощ каквото си пожелаят а ти с 300 лева незнам как ще стане , та пиши ми тука коментарчета ала бала портукала за Меркел

20

ТОВА ПОСЛАНИЕ НА

преди 7 години

МЕРКЕЛ продължава да звучи така " ние ще се справим" това е покана към още мигранти да се втурнат към Европа.Заради това послание се издавиха и загинаха хиляди мигранти.Това е геноцид спрямо германия и спрямо мигрантите.Това е нечовешка политика.Меркел трябва да поеме отговорност но не със биричка и наденички. Наконтина и със усмивка която показва че нишо ама нищияко не е разбрала!

19

Некъф луд

преди 7 години

И като ги докара тия в европа защо не си признаеш че згреши? Защото Саудитска Арабия и Катар ти напълниха сметката и те боли фара за Християнска Европа.

18

Шопо

преди 7 години

Нали ти ги покани ***,оффцо!

17

Анонимен

преди 7 години

Бабата продължава да се инати и да вредителства! Докога ще е търпят германците? Докога?

16

Гошу

преди 7 години

Значи Меркел смята, че ислямския тероризъм е най-голямата заплаха за Германия, ама ислямския ебализъм - да изнасилват млади германки, не е толкова важен. Браво на бабата! Личи си, колко и пука за хората

15

Анонимен

преди 7 години

Тези извратени виждания на АнтиИслямска държава са опасни за всиички,и за Германия и за всички хора,които не споделят вижданията на тези АнтиИслямсти.

14

Анонимен

преди 7 години

Да де ама на немски има 2 страници текст във немския Фокус

13

Анонимен

преди 7 години

нали щеше да ги интегрира?защо не си назначи охрана от афганистанци?

12

ПУТИНИСТАН=ЧИСТО ЗЛО

преди 7 години

До лицемериРУСИЯ Е В ДЪНОТО НА НАЙ-ГОЛЕМИЯ ИСЛЯМСКИ ТЕРОРИЗЪМ ЗАРАДИ СИРИЯ КОЯТО ЗАГРАБИ КАТО ТЕРИТОРИЯ И ИЗБИ И ПРОКУДИ НАСЕЛЕНИЕТО И ГЛАВНО ПО ПОСОКА ЕВРОПА!!!!РУСИЯ ВОДИ ВОЙНИ САМО ЗА КРАДЕНЕ НА ТЕРИТОРИЯ ОТ ДРУГИТЕ И НИЩО ПОВЕЧЕ!!!ПОЛОВИНАТА ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА Е СЪСТАВЕНА ОТ НАСЕЛЕНИЕТО НА СИРИЯ КОЕТО СЕ ОПИТВА ДА СЕ ОСВОБОДИ ОТ ОКУПАЦИЯТА НА УБИЙЦИТЕ РУСНАЦИ!

11

Анонимен

преди 7 години

Няма ли някой нормален германец да отиде да й думне ухилената тиква с пушката?

10

ТУРЧИНЬ

преди 7 години

Брех тая Меркелица се оказа гений. Как точно позна кое е заплахата. Нали уж чичо Вова беше бич божий за ЕС. Нещо плочата се смени май, а?!;)))

9

Анонимен

преди 7 години

Меркел е най-голямата заплаха за Германия. Ислямският тероризъм е само последствие от политиката й.