25

make

преди 7 години

толко са прозрачни че чак не ми се пие ракиярезултат 15-16 милярда опукани кой и да спечели напролет не може да управлява без паре следват нови избори и так далее до кат се изпотрепем

24

Анонимен

преди 7 години

Още малко и герой ще изкарате мутрата забатачила цялата държава!

23

Анонимен

преди 7 години

Управлението на двата така наречени кабинити Борисов за 8 години изгубено време за България. Бяха обърнали държавата на бащиния и детска градина.

22

Анонимен

преди 7 години

Не трябва да му позволим да се изхлузи пак като мокра връв от властта.Да си ходи, но преди това да върне откраднатото, както и 36-те млрд, които изтегли.

21

еделвайс

преди 7 години

Кабинетите "Борисов" се оказват като спонтанни аборти. Все не се стига до края поради някакви аномалии още в зародиш. След такива проблеми обаче, настъпва безплодие. Не винаги, но почти. Лоша работа....

20

Анонимен

преди 7 години

И като не може да управлява а само се пъчи и освен меганекадърник е и обекновен страхливец, защо все се натиска за властта.

19

итт

преди 7 години

Вече си налях ракия!

18

Анонимен

преди 7 години

Идва Радев и ги уволнява всички надолу депутати, кметове министри, прокурори, съдии и шефове и назначава нови хора и те с конкурси. В противен случай ГЕРБ и партийната мафия пак ще се намърдат на избори.

17

Анонимен

преди 7 години

да дойдат изборите на пролет и пак ще си гласувате за тиквите *** народе

16

Контра адмирала

преди 7 години

Управлението на Бойко Борисов се превърна в сапунен сериал -Борисов 1, Борисов 2 и всичките без да изкара пълен мандат.Дали ще има трети сезон на Борисов само може да се гадае. Не му е писано да управлява държава а тя и крачка напред не е направила.Честито Бойко оставката ти е приета.Сега *** при Бистришките тигри и изиграй едно мачле и да почерпиш отбора за оставката.

15

Странджа, пак ли ти?

преди 7 години

Ти се появи, бе пенсио. Рева ли за Тиквата и Цеца? Признай си и ще ти олекне?

14

Добра новина

преди 7 години

Добра новина за България и българите ! Най-непочтеният, необразован и неморален премиер след 89-та е политически труп и няма да може да вреди на страната!

13

Гошо...Тъпото

преди 7 години

Ако леля Хилари я бяха...коронясали за президент на Щатите,Бокича щеше да стои като Гюра Михайлов на поста си и да чака следващите й...указания,ама няма късмет и той...горкия.

12

Анонимен

преди 7 години

БСП го смачка!

11

Анонимен

преди 7 години

ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! Страхотен ден

10

БАБА КУНА

преди 7 години

ХОРАТА НЕ СА ПРОСТИ, МАКАР ЧЕ БОКО ГИ МИСЛИ ЗА ТАКИВА. НЕГОВОТО ПАДЕНИЕ Е В РЕЗУЛТАТ НА НАХАЛСТВО, КРАЖБИ, НАГЛАСЕНИ ОБЩЕСТВЕНИ ПОРЪЧКИ, НИСЪК СТАНДАРТ НА ЖИВОТ, ПОПУЛИЗЪМ, ПОДДЪРЖАНЕ НА КОРУМПИРАНА СЪДЕБНА СИСТЕМА, МАСОВИ УВОЛНЕНИЯ ЗА НАЗНАЧАВАНЕ НА НЕКАДЪРНИ ГЕРБАДЖИИ, НИСКИ ПЕНСИИ И ОЩЕ РЕДИЦА ДРУГИ ГЕРБАДЖИЙСКИ ГЛУПОСТИ!

9

до Странджата

преди 7 години

Третият... - ще изкара два мандата...===На топло, с южно изложение на килията

8

Магдалена Косева

преди 7 години

Пак ще гласуваме за вас, Генерале!

7

Анонимен

преди 7 години

Трети няма да има!Човек веднъж,два пъти се лъжи да си повери държаватана алачен човекналапал валаста и заеми като комарджия в казино.Доверие не може да се има на комарджия човек.Тегли кредитите, опуква ги с Горанови оставя народа да плаща данъци и дългове,да тегли тегло,каквото не е имало и при Османското подтисничество

6

Анонимен

преди 7 години

Оставка и веднага се сменят като Борисов, Плевнелиев и Цачева и депутатите, министрите и кметовете са уволнени на минутата и нямат право да влизат повече във властта и им вземат пропуските. Ето къде трябва да се смени конституцията и нямат повече право и заплати.