22

Ветко

преди 7 години

Плашат гаргите с Русия и Путин. Файнешъл таймс писа, че Радев не е срещу НАТО и ЕвропаИма две специализации в САЩ, знае английски, немски и руски. Организирал е учения у нас и то перфектноНе съм за БСП, но той е много над Цецка като умствен багаж, а тя с фалшива диплома. По конституция, президентът не може да управлява външната политика. Така, ще стига заплахи. Сега се кланя на всички десни да гласуват за нея. Няма и себеуважение.

21

20 стотинки бакшиш

преди 7 години

Ако сте доволни от речта на Бла-бла-Бачварова, дайте и 20 стотинки бакшиш. Ако не сте доволни, покажете го на балотажа.

20

ами

преди 7 години

Цачева не става за президент госпожо Бъчварова,както и вие не ставате за поста който заемате!А колкото до това дали ГЕРБ купува гласове-ДА купува!

19

тя

преди 7 години

От де ги намира Боко , все такива малоумнички? Боко , тия прости жени ще ти "изядът" главата !

18

Анонимен

преди 7 години

Много е лошо да се събудиш след махмурлук

17

Анонимен

преди 7 години

А добър ден!

16

ттт

преди 7 години

До Бъчварова:Протестен вот са не само гласовете за Радев а и онези за Каракачанов, Марешки, Орешарски, Жорж Ганчев, Татяна Дончева и всички останали кандидати. За Трайков не съм сигурен протестен вот ли са или носталгия, но очевидно и хората гласували за него на са възхитени от управлението на ГЕРБ

15

тя

преди 7 години

Госпожо, пак не си в "час", не протестен вот , а просто хората виждат , че Радев - става , а Цеце - не!

14

123

преди 7 години

Очевидно високата подкрепа на ген. Румен Радев на изборите е своеобразен протестен вот към управляващото мнозинство. - Протестен вот е на *** ***, от девет години в ес, осем години гроб на власт , докарахте ни до продушка тояга с 24 млрд. Лева заеми, БЪЛГАРОУБИЙЦИ

13

Питам

преди 7 години

Какви са тези АНГЛОСАКСОНСКИ УНИФОРМИ на снимката ? СРАМУВАМ СЕ ОТ ВАС, ПРЕДАТЕЛИ на БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛНИ ИНТЕРЕСИ !

12

Анонимен

преди 7 години

Другарко от село шипка не е протестен вот а омразен вот. Хората ви мразят не го ли разбрахте? Ама как да го разберете и с какво ? За да го разберете ви трябва мозъъъъъъък а при вас липсва такъв.

11

Българин от Германия

преди 7 години

Тя и Меркел твърди, че вотът за АЛТЕРНАТИВА ЗА ГЕРМАНИЯ е бил протестен.Ама ще има да се пули на парламентарните избори догодина.Бъчварова да не се заблуждава, какво ще каже за 15% на Краси Каракачанов ?Много май станаха "протестните гласове" - И ЩЕ РАСТАТ !!!Не искаме слепи и безмозъчни слуги на Меркел и Юнкер !

10

Анонимен

преди 7 години

Е по точно никой не мо да го каже.

9

Нед

преди 7 години

Тая изби рибата , от страх да не гласували за Радев ,че кой го знае него и защо да се страхува?Виж вие не се спряхте да заплашвате , банкови фалити бляблябля , ми ,че ако извадите доклада на *** от стрестестовете се вижда ,че малко и трябва да фалира!!Тя тая банка е потънала в дългове най вече обслужвайки интересите на КОЙ :)

8

гласувал

преди 7 години

До вниманието на СОЦИОЛОШКАТА: Това беше цивилизована покана да си ОТИВАТЕ!!!!!

7

Един от Северозапада

преди 7 години

Бре! Наказателен вот? Изненада за тях? Някой може даже да си помисли, да гласува не така, както му нарежда Баце???Силна изненада????Народът не ги иска в селото, а те на попа за къщата питат.....Защо ли? И пак ви баламосват, драги зрители, с ксенофобията...Още малко, ще кажат, че постановление 208, подписано тихомълком от правителството, за трайно разселване е комунистическа пропаганда само, а 160-те милиона от меркел не са за това, а за нова ограда и "Жипки", както казва Баце...Демагози...

6

Анонимен

преди 7 години

Ами аз не гласувах за Радев, но е права... следващата неделя вотът ми ще е точно протестен!

5

Анонимен

преди 7 години

таз не мога да я дишам...

4

Е ПА МНОГО УМНИ ТИЯ

преди 7 години

в ГЕРБ. То не се иска много акъл да се сетиш, че хората мразят ТИКВАТА и неговата МАМА

3

РАЗСЪХНАЛАТА БЪЧВА

преди 7 години

ГЕРБ и ЕВРОатлантическото ДРЪН-ДРЪН тече отвсякъде