352

Анонимен

преди 8 години

до 408 Ириония с финес! Браво!

351

Македония във ЕС

преди 8 години

Паметната плоча е незаконна и законно премахната.А паметника на Юзеирови бе законен и незаконно премахнат.Се кремъслки интриги целящи разкол в обществата с цел лестото им ограбване.Няма да се учудя ако вече са подписани договорите за строеж на АЕЦ Скопие кат нащо Белене ,гарбежите на кремъслките бандити нямат край ,добре ,че САЩ ги направи територия със затихващи функции

350

до Ястреба

преди 8 години

Това е вярно, но непълно. Не е коза, а цяло стадо, както още куп инвентар. Например 50 килограмов йррс за клепане на коса в раницата, хиляди доволни и тъжни унгарки, някои от които дошли тук като булки. Дядката докарал от там само едно куче.Войска за приказ.

349

АТАКИСТ

преди 8 години

до 407Нещо повече...с това си изявление Министерството на външните работи на Македония ДАЖЕ защитава тоя *** на снимката и вандалщината му.Да видим сега Тиквата дали ще си спази обещанието да се отрече правителството му от Македония, ако нямало адекватни действия от македонска страна спрямо тоя паля.чо.

348

Анонимен

преди 8 години

Макенците не са българи! Този техен срамен акт го доказа по неоспорим начин! Никаква подкрепа повече за тях! Некаи трошат главите!

347

7+

преди 8 години

ВОЙНА!!!

346

Анонимен

преди 8 години

До 402Ахмет Доган - агент Сава, е комунистически продукт, точно каквато е и ДПС, не се заблуждавай!

345

Анонимен

преди 8 години

да му счупат краката с чук и ще е урок и на другите фироманци .

344

Анонимен

преди 8 години

Художник, не става въпрос само за юнака с големия чук, но за позиция на македонското правителство, което казва, че паметната ни плоча е незаконна. А дали има държава Македония - нашите евроатлантици, десни, антикомунисти я признаха отдавна и първи.

343

Анонимен

преди 8 години

Благодарение на гърците ще влязат в европейския съюз след два-три века

342

Анонимен

преди 8 години

Атаката и те ходиха да събарят един куп каманаци представен им като паметника на Юзеирови а Бареков отразяваше събитието като водещ журналист на Скат.ДС и бандитите от Москва не могат да измислят нищо ново ,като старо жигули са ,и интригите им едни и същи.Македония и България заедно във ЕС и шенген без граници

341

до 398

преди 8 години

Елементарно обяснение, Уотсън! Те тези комунисти ако бяха толкова големи факири, щяха и от турците да направят българи, но виждаш, че не се получава и днес имаме няколко турски родни демократични партии. Явно други са причините.

340

Ганьо

преди 8 години

До АнонименПодозирам, че ако влязат в ЕС, тогава и тези, които са в България, наслендици на бежанци от Македония ще поискат македонски лични карти.----------------------По-голяма глупост не съм чел.

339

художника

преди 8 години

Незаконно поставената бетонна плоча от група български престъпници...---------------------------Тук всички коментираме вандалщината на едно СЪРБОмаке. По тежко е определението "ПРЕСТЪПНИЦИ", което прави спрямо нас Българите. Не стига, че се гаврят с костите на дедите ни, но и продължават в същия дух на обиди и омраза.А що се отнася до "ПРЕСТЪПНИЦИТЕ"- всички видяхме кои са те!!!

338

Анонимен

преди 8 години

до 396Говорим за каузата, бе , човече! за свободата от Хитлеризма! затова има там такава плоча...за българските войни минали през тази територия която е македонска сега за да отърват тази територия от хитлеризма.

337

Македонец

преди 8 години

Моля, не ги наричайте македонци,те не са.Просто ФИРОМЦИ!!!

336

Анонимен

преди 8 години

Поредната руска провокация и опит за запазване статуквото на балканите ,да ама номера няма да мине защото мястото на македония е до България във ЕС и Шенген без ГРАНИЦИ.Ревете Кремълски бандити защото влиянието ви ще се ограничи до Сърбия

335

Анонимен

преди 8 години

Мразят ни потомствено.Защото тогава българският войник с една манлихерова пушка и паласка с патрони прекоси надлъж и шир полуострова в няколко войни, би се с кого ли не и им показа, че ги превъзхожда поотделно и накуп. Стори чудеса от героизъм, покри се с неувяхваща слава, която не е отшумяла и до днес. Сами са го казали, че никоя армия не е влизала в ръкопашен бой, когато българите тръгнат ,,На нож''. С изключение на турците в в първите срещни боеве, докато разберат, че са в грешка.

334

АТАКИСТ

преди 8 години

401 Екстремисте, браток, какво общо имат македонските бо.клуци със сърбите?Най-малкото манталитета им е коренно-противоположен!

333

Анонимен

преди 8 години

Македония? Няма такава държава.