8

Анонимен

преди 8 години

Асад вече не е важен за САЩ,той беше повод

7

Има

преди 8 години

лично за мен доста неясни моменти в този така поднесен материал,но висшите дипломати не са длъжни да разкриват ходовете си на простосмъртните.Ще гледам чужди програми пак и като се казва,ще поживеем и ще видим!

6

Анонимен

преди 8 години

ИСКА ВИ СЕ . ОТ ТРИ ГОДИНИ ВСЕ ЗА ТАКОВА СПОРАЗУМЕНИЕ ДРАСКАТЕ И ВСЕ ЛЪЖИ И ИЗМАМИ МААААМ....... ЖЪЛТА Г.Н.УСНА ПРЕСА

5

Анонимен

преди 8 години

Никой никъде не е споменавал .че Асад си отива.Асад си остава президент във контролираните от Русия територии,другите територии ги мисли САЩ.

4

Анонимен

преди 8 години

Гладна кокошка просо сънува. Никакъв край на Асад. Те затова краварите толкова се опъваха. Единствената пречка пред Сащ към нефта на Сирия е Асад. Сега ги заобичаха кюрдите заради същия нефт. Да ама не.

3

Ангел

преди 8 години

Сега сенкциите на Русия ще паднат коео ще рече че Русата икономика ще тръгне нагоре

2

Анонимен

преди 8 години

Добре, нека се оттегли Асад, ако това ще сложи край на конфликта. Ще се проведат избори, на които той ще се яви и бъдете сигурни, че сирийците пак ще го изберат!

1

Анонимен

преди 8 години

Краят на Асад ще означава няколко неща:1. Стратегически провал на Русия във военната й интервенция в Сирия2. Загуба на стратегическата стойност на военните бази в Тартус и Хмеймим3. Падане на страната в ръцете на салафитски, про-уахабистки групировки4. Победа на ИДАко руснаците го допуснат и приемат американските условия, това ще е провал в международната им политика. Дано не се вържат на тия врели некипели, защото ако САЩ победят в Сирия нищо добро не ни чака.