107

Анонимен

преди 8 години

До Ха- ха- хаАко не беше НАТО, целият свят и Европа щеше да е свободен и още по-добро място за живот! Дано доживеем!

106

Анонимен

преди 8 години

Тази година Русия отчете най-големият прираст ....на армията !

105

сс

преди 8 години

Облечени като близнаци

104

дд

преди 8 години

Какво нато изхарчиха парите в варшава ядене пиене и това всяко чудо за три дни черния заминава ще дойде друг русия векика държава прибалтика това едно градче и там живеят руснаци няма проблем с нато

103

Анонимен

преди 8 години

до 129: "През 1970 г. средната класа в САЩ е акумулирала приблизително 62%..."А в голямата казарма Русия изобщо няма средна класа, а само младши, старши и генерали !

102

нн

преди 8 години

Времето на НАТО изтича. Без бъдеще е. Толкова много държави, бъркотия. Ако не са САЩ, НАТО на момента се разпада, въррос на време е колко ще издържши САЩ. Само Русия и САЩ са военно съизмерими. САЩ прекрасно го знаят.

101

Анонимен

преди 8 години

През 1970 г. средната класа в САЩ е акумулирала приблизително 62% от всички приходи, а днес те са по-малко от 43%. Работните места за квалифицираната средна класа в САЩ са с 900 000 по-малко от началото на последната рецесия, макар населението да е нарастнало.

100

Анонимен

преди 8 години

До Серафимтака си ислиш.... докато натовците не пратят сина ти да воюва срещу русия !!! с тези идей за наборна служба ...като стой та гледай ще го изпратят !

99

Анонимен

преди 8 години

Ислямска държава се финансира от САЩ.

98

SpaceX

преди 8 години

Съединените американски щати имат дълг 20 трилиона - 117% от брутния вътрешен продукт. Дори и всичко което произвеждат да превърнат в долари, Съединените американски щати не могат да си върнат дъловете. Това автоматически означава, че Съединените амерокански щати са фалирала държава.----------------------Ако вземеш кредит 50 000 лева той колко % от Годишния ти доход е примерно ако годишният ти 12 000 или дори 24 000 лева . Ти фалирал ли си след като си плащаш месечната вноска от 500 лева прим.

97

Серафим

преди 8 години

до 120 - това кой го е казал Гоце или Румен Петков малко преди да се източи в градския фонтан?

96

хехе

преди 8 години

Абе за каква заплаха от русия говорят тези ...нали ПРО-системата беше против Иран ...още тогава това изказване беше смешно ...сега няма заплаха прот итан ...сега е против Русия ..Тези от НАТО съвсем изпекаха ....какво си мислят ..че Русия ще тръгне да воюва срещу 27 държави ...егати простотията....психопати !

95

Анонимен

преди 8 години

В Сирия, трима диктатори побратими генерират ислямският тероризъм.

94

Анонимен

преди 8 години

С Крим Путин зашлеви звучен шамар на САЩ и на натовските травестити. Краваругите още не могат да се опомнят и подксачат като мамуни в тропическа гора.

93

Серафим

преди 8 години

Точно в този момент не ме интересува какво е казал някакъв руснак, макар и наречен експерт.... по-важно е за мен бирата да е студена и Франция да падне:)

92

гост

преди 8 години

Къде е анализа на НАТО експерт? България е член на НАТО, не на СССР!!!

91

Ха- ха- ха

преди 8 години

И последния руски негoдник да се произнесе на тема НАТО, *** ще го гледат в устата и ще ръкопляскат.

90

Анонимен

преди 8 години

Съединените американски щати имат дълг 20 трилиона - 117% от брутния вътрешен продукт. Дори и всичко което произвеждат да превърнат в долари, Съединените американски щати не могат да си върнат дъловете. Това автоматически означава, че Съединените амерокански щати са фалирала държава.

89

битка с тероризма

преди 8 години

Ако Русия нападне НАТО, това няма да бъде война, а ще бъде битка с тероризма.

88

Анонимен

преди 8 години

Средната класа в САЩ вече е малцинство, докато през 1971 г. 61% от американците са живеели в домакинства на средната класа. Доходът на домакинствата от средната класа е намалял с 4% през 2000-2014 г. сочи Pew Research Center.