54

Анонимен

преди 8 години

Тоя алчен какво иска?!

53

Анонимен

преди 8 години

Искам да попитам аз този фес Местан, колко Български партии има в неговата татковина Турция? С какво право той ще отваря партия в България изпълняваща турски интереси в България?

52

Анонимен

преди 8 години

След референдуми Република или Монархията няма честни избори в България, но не е работа на Божи да светва материала.

51

Гошо...Тъпото

преди 8 години

До Таня: Ясно че не си...Таня;в едно изречение три обиди за един достоен български професор и патриот,какъвто е Божидар Димитров.Призовавам СЕМ и...органите по медии да се самосезират и да разобличат този медиен провокатор.

50

Анонимен

преди 8 години

От постовете по-долу се вижда че не случайно опростаченият *** е гласувал така агресивно заТиквата.Тая *** няма и основно образование след като не вдява че Божо-пияндурника им заявява вправ текст че изботите се ФАЛШИФИЦИРАТ а малоум*ниците му ръкопляскат.Многократно съм казвал че по-типи от българета НЯМА и този казус само потвърждава твърдението ми.

49

Анонимен

преди 8 години

...дали този служител на българската държава изразява официалната позиция на българското правителство===не, джуджи, изразява официалната позиция на цялата българска държава. никой не те харесва, никой не иска да те гледа повече, всички те мислят за *** и скучен, никой не те намира за полезен. отминаха славните времена на сдс, после на дпс, и ти е време да се пенсионираш и да си поръчаш ковчег. хайде, със здраве, и не се показвай много-много, че може някой да ти се яДОСа.

48

Анонимен

преди 8 години

Леле, Божо, не трябваша да го казваш публично, бе човек! ПРав е Местан да беснее, предполагам, че ще има и международен отзвук на тоза изказване.

47

Анонимен

преди 8 години

Браво Божо!Ти си ид*иот!Сега да влезе Цецо с шесте апартамента и да каже КАК ТОЧНО ги "кръщава" изборите.

46

Анонимен

преди 8 години

В казармата карахме турчетата да рецитират "Аз съм Българче" и който не го знаеше много бързо го научаваше.Това много помага за интеграцията.

45

таня

преди 8 години

Това жалко посмешище Димитров е резил за българите! !!! Няма ли подходяща психиятрия за такива *** и болни хора ????????

44

Анонимен

преди 8 години

Димитров не бил българин, а Местан е радетел за българщината. Смех!

43

Анонимен

преди 8 години

Божи дава фира, не от вчера.

42

Лумпени

преди 8 години

Местан и турците ли са ви виновни, че държавата е заприличала на долен бард.к, или ***, или пък американците, или ЕС. Отговора е един и колкото и да го отричате българската политическа класа, която не може да води висша политика на такова ниво, че да всява респект в международните партньори и стабилност вътре в държавата. *** балкански му липсва политическа култура и му дай само далавери, кражби и да прехвърля вината от собствената си немарливост и некадърност на другия.

41

анонимен

преди 8 години

Колкото такива рубладжии, като Димитров лаят и вият срещу ДОСТ , толкова повече им вдигате акциите !!!! Димитров не е българин , той е продажен изменник и откровен мошеник !!! В сички го знаят !!!!

40

Mr.STARBUCKS

преди 8 години

При положение , че съдът регистрира тази ТУРСКА партия,вярно е че трябва да се вземат мерки .Надявам се , че никой не иска в следващия Парламент дебатите да се водят на турски език.А Божо ,направо е утрепал местана с тия думи :)

39

Анонимен

преди 8 години

Най-накрая някой да си каже в прав текст КАК СЕ ПРАВЯТ ИЗБОРИТЕ В Бг.О-ХО-ХО-ХОооооооо!!Ебре Бацеееее.

38

Анонимен

преди 8 години

Това е повече от скандално! Няма значение дали става въпрос за ДОСТ, МОСТ или КОСТ, значи гражданите ще ходим вече и задължително да им глаасуваме, а те определят кой да влезе в Парвамента и кой не, без значение от гласовете ни! Това е малко е да се нарече и фалшиикация даже, това е абсолютна гавра с демокрацията и правовата държава!

37

Анонимен

преди 8 години

Голяма работа станала. Професорът казал пред някаква телевизийка една недобре пазена публична тайна.

36

анонимен

преди 8 години

Браво на Божидар Димитров.Народа иска да чува такива смели речи от нашите политици,не да мънкат като президента ни.Само ако сме смели и сплотени ще се отървем от предателите и ще дръпнем на пред.Успех,братя!

35

аноним

преди 8 години

НЯМА ТАКАВА РУСКА *** И *** ,КАТО ТОЗИ ПИШМАН ИСТОРИК !!!! ПОВРЪЩА НИ СЕ ЯКО ОТ НИГО !!!!