61

Анонимен

преди 9 години

До 81. Ако знаеш само колко си прав хахаха ади наздраве който не знае нека и за напред да го духа и да се бие в гьрдите като патриот но не бьркайте Русия на гол тумбак чифтета Русия ако грьмне *** не покажется тавариши аграри хващайте мотиките някой се изкряска хахаха

60

от изчезващите

преди 9 години

Да, това е ясно вече на всички, критичната точка е премината и няма вече връщане назад. След 2007/2008 математиката вече казва, че етносът ще изчезне. Виновни затова са всички български граждани, независимо дали вътре в страната, вън от нея, млади, стари, работещи, безработни. Всички. След като българите не искат да живеят в България, тук след време ще дойдат (вече са дошли) други етноси и религии. Честито на печелившите - африканци, араби, турци, азиатци.

59

ИСТИНАТА

преди 9 години

Някой учудва ли се?!?! Нация от злобари, завистници и най-ве4е предатели и ***, какво мисилте 4е я очаква!?! Един нещо хубаво да направи, да измисли, да изобрети правят го на мармалад и гледат накриво, добре 4е е чужбина 4е някой чужд да го похвали!!! Не сме единни и задружни, а се ядем един други...обединяваме се само за да си разкажем мъката и евентуално да направим на някого мизерия,но никога с позитивна и градивна цел! Няма настояще...няма и бъдеще за такава прогнила нация, лошо но факт!

58

Българин

преди 9 години

Днес май е бил напразен работен ден за парламента.

57

5221

преди 9 години

Обичаме яко да плюем Путин, но той си реши демографският проблем. Когато дойде, след Елцин, руснаците се топяха с 900 000 души годишно, т.е. почти милионен отрицателен прираст. Путин им даде т.н. майчин капитал и сега прирастът им е положителен. А у нас дават детски само на ***, грижат се за техните дечица и съответно само те раждат...

56

Анонимен

преди 9 години

До 78 . Евала прав си мрьсните племена трябва да изчезнат секунда по скоро мразя че сьм Бьлг...н

55

Анонимен

преди 9 години

Обаче за някои приоритет е енергийната ефективност. Друго си е да изчезнеш саниран!

54

46 до 76

преди 9 години

"България е платила повече като вноски на ЕС отколкото е получила."Тази *** лъжа се изтърка, откажи се, ***!Я за домашно ми посочи ЕДИН обществен проект, който да не е с ЕС финансиране - ЕДИН!Не само, че са ни дали пъти повече от мижавата вноска, а без тях ЩЯХМЕ ДА СМЕ УМРЕЛИ ОТ ГЛАД (справка Молдова, Кавказ)!

53

se

преди 9 години

Стига сте констатирали ! Много е просто обяснението за това!Докато сме под чехъла на янките ще се топим!Това е план за унищожаване на малките народи като нашия!А бяхме 9 милиона 89 година!

52

еничари!

преди 9 години

Топи се защото българският капиталист от поне 100 години е еничарин. Унищожава собствения си народ с мизерни доходи и глад. А изнася златото си в чуждите банки. Много добре служи българският ***-капиталист на някои съседни държави. По-добър слуга те да търсеха нямаше да намерят. Изпълнява най-съкровените им мечти за завръщане на бял кон по тия земи. Колкото по-малко българи, толкова по-добре за ония. Природата не търпи празно пространство. Добре им слугува беге капиталиста, добре.

51

Терминал 5

преди 9 години

Няма как да ни върнат в България. А този който е изчезнал и се е уредил в някоя по добра държава, дали няма да си вземе семейството там или ще инвестира в тъпата България за нещо. Нищо не давам на лешоядите в България вече - само взимам. Ако малко ви стиска се пробвайте в чужбина, след година, две няма да съжалявате. Ако ли не още 25 годинки ще си изкарате така и ще ви заравят на 2 метра. Успех

50

Анонимен

преди 9 години

Аз сьм бьлгарин но искам да кажа че колкото по бьрзо този най.ан етеос изчезне толкова по добре няма по долно семе от изчезвашото

49

чудо голямо

преди 9 години

Ние сме древен народ,и сме осъдени на изчезване!Това,че се наричаме "българи" е случайно и нищо не значи!Просто сме взели името на един народ минал от тука!Някога сме били втория народ след индийците по численост,но вечно разделени,егоисти и пияници,кавгаджии и развратници,които пет пари не дават ни за другия до себе си,ни за държава,лесно сме падали под робство!И сега сме роби!Така че изчезването ни е логично!

48

хахаххааа

преди 9 години

Българите по целия свят са приблизително 22 милиона......това, че не живеят на територията на България не означава , че не са българи !!! До ония дето ми говори , че съм миел *** на запад....ами момко ще ти кажа две неща- първо : нямам шефове-имам партньори(не работя за никого ,а за себе си), и второ и *** да чистиш пак не е срамна работа защото получаваш адекватно заплащане за труда си и живееш нормален живот !

47

Анонимен

преди 9 години

До 46 до 49България е платила повече като вноски на ЕС отколкото е получила.

46

46 до 49

преди 9 години

Какви РЕСУРСИ са ни "откраднали" бе, ***, България е бедна като ***!!!Тия милиарди, дето ЕС ни наля подарък, са повече от всичко, което има на тая мизерна бивша Османска територия!Взели ни били да СИ помогнат, да се отърват от парчиките СИ хахаха!

45

Ром ко гром!

преди 9 години

Нека изчезне!!!! Да има за нас.. Зад Граница има 4 милн....

44

художника

преди 9 години

Значи, държавата не може да се справи с проблема "деца да раждат деца" ????Аз мога да ви помогна с няколко съвета драги ми "ДЪРЖАВНИЦИ"1. Педофила в затвора2. Детето се отнема от родилката и се настанява в пансион, където ще учи и възпитава да станедостоен гражданин .3. Майката и бащата на непълнолетната родилка да полагат обществено полезен труд за наказание, че не се грижат за детето си и да им се спира всякаква социална помощ.4. На родилката, след раждането да и се слага спирала.

43

Анонимен

преди 9 години

До пенсионерГлупако, българите бяхме 8 милиона през 1989 година. Не лъжи хората. Сега сме сигурно 5 и половина. Живков може да е бил овчар, но поне бе патриот, а не слуга на сатаната. Всичко е безверна битка с Христовата вяра, в момента сме в ръцете на Антихриста.

42

istinata

преди 9 години

Kakuv ETNOS?ne biahme li NAROD?