142

погр ебален агент

преди 9 години

В базата ще го накажат, че само е шамаросал детето, а не го е застрелял.

141

Започват с шамари

преди 9 години

Започват с шамари на децата, след това ще посегнат на майките им.

140

Анонимен

преди 9 години

Американските войници пристигнаха в града около 10.30 часа пилотирани от Военна полиция с четири автобуса.Бяха спряли на площада,като от сутринта специално заради тях бяха "отцепили"част от площата за да паркират.До около 15.00 часа почти всички бяха пияни и някои дори и неадекватни.Имаше и такива които се разхождаха с бутилки в ръка и се държаха надменно и грубо в магазините.Жалка пиянска картинка която се повтаря винаги когато са в България.Не можеха да ги съберат доста време за да си тръгнат,

139

Анонимен

преди 9 години

Според спогодбата със САЩ, американските войници не носят наказателна отговорност на територията на България. Кой каквото и да прави няма да има последици. Дали ще го съдят или не ще си решават в базата.

138

Почна се

преди 9 години

Дето ни Е-АТ, ами почнаха и да ни бият. Бе то.... друго си е га те бий демократичен чиляк.

137

Анонимен

преди 9 години

Как ще ви удари руски войник, като в България дори руски туристи няма да има скоро. Все ви се привиждат шамари от Русия - голям враг е тази държава, дала толкова много на България. Никой не ви кара да ходите там, ходете в Брюксел и Вашингтон, какво ви е виновна Русия...

136

Анонимен

преди 9 години

Цяла София е залята от протестъри - докога ученици ще тероризират освободителите ни от комунистическо робство?ГЕРП,СДС,БСП и всички партии, защитници на евроатлантическите бесценности са внесли предложение - *** в резервати, свобода на американските демокради!

135

Анонимен

преди 9 години

Егати родителите!

134

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 299Така е.Друго е да те удари пиян американец -поезия и звезди посред бял ден.А в щатите арестуват родител,ако шамаросва детето си на улицата.

133

украининформ

преди 9 години

Ако някой ме обиди заради народност или цвят на кожата ще го шамаросам ако ще и на друга планета да съм.Кой знае какъв маймунджелък е направило,сигурно му е подало банан.

132

Анонимен

преди 9 години

Браво така ще е и занапред нали все сте роби на някого и с робски манталитет българи ***

131

Анонимен

преди 9 години

както от тебе, народе, царятиска за свойте гнусни харемии за тез, що те мъчат, обират;а ти им даваш потът, кръвта сии играйш даже, кога те бият!На - днес богати и сиромаси,пиени там - те песни пеяти хвалят с попът бога и царят...Ликуй, народе! Тъй овце блеяти вървят с *** подир овчарят.

130

Анонимен

преди 9 години

Това са великите и сюблимни евро-атлантически ценности. Бий за да те уважават!Робите да свикват - търпи и ще си спасиш душата!

129

Анонимен

преди 9 години

А ако това беше станало в щатите дали родителите нямаше да повдигнат обвинения? Раята си трае.

128

Анонимен

преди 9 години

аха, аха, "да убиеш присмехулник" - като великия роман на Харпър Ли

127

фют

преди 9 години

Днес шамарче, утре дронче, а след време бомбички за налагане на демокрация по хамерикански модел...

126

един там

преди 9 години

Айде сега, едно шамарче - голяма работа... Атлантизмът е над всичко !!! Да живее свободата и демокрацията !!!

125

Румбо

преди 9 години

Какво пък,нека се порадват още малко на безнаказаността си!Днес ще ударят дете,утре ще изнасилят някое девойче,вдругиден ще убият някого...Какво да се прави-съюзници,че и господари!Ще гледаме негр.ата и латиносите със страхопочитание и това си е!Щом искаме да се приобщим към евро-атлантическите ценности-ще търпим...

124

Шаран -БГ

преди 9 години

Спокойно, още не са започнали да стрелят! Тогава лично Обама ще се извини за грешксата!

123

Анонимен

преди 9 години

Шамаросвайте, шамаросвайте , като си стоварят руските амунициите тука , деца като това къде е шамаросвал вместо да пази гърба на "миротвореца" ще му изпразни един пълнител в тила без да се замисли ... шамаросвайте кравари, шамаросвайте докато народа все още е с робското си мислене,че после тежко ви горко !!!