71

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 9 години

35 ЕВРО са нормативно определените дневни пари за командировка в чужбина.

70

Анонимен

преди 9 години

германия и франция творците (дори и българските) не се продават под 25 евро на час, а това е ставка за ден ........ културата като държавен приоритет става с пари

69

Анонимен

преди 9 години

Я да си каже хориста Кукундел, колко пари в брой получи от другаря Кутев за пиарскандала?!

68

1

преди 9 години

Наредбата за командировките в чужбина определя 35 Евро на ден. Командировъчните не са заплащнане, а пари за храна в чуждата държава и важи за всички от министър до носач.

67

Анонимен

преди 9 години

Командировъчните са за храноден 35 евро на човек за командировка в чужбина. По ЗАКОН! Това не е заплата, не е хонорар. Работодателят е длъжен да ги плаща. А вече кой с кого за каква заплата или хонорар се разбрал е отделно

66

Анонимен

преди 9 години

ot daleko se vidi 4e melanomate go e zaapala v nosa. toz nestastnik parvi predi voennia i vansnia ministr ste odleti.mnogo golem patriot se prai i tva zasencva Budkata

65

zeolithsrebrov

преди 9 години

e, bate, sto ni na zimash i nas - da igraem edin kocek spokoini nervi i tigre, tigre , loveinfiniti - da vi zatrupame s efra tenorite :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) nashtu kultura e nai hubavo :-) :-) :-) :-) :-) da sa radvat parijankite :-) :-) :-) :-) :-) i parijanite da sa dovolni :-) :-) :-) :-) :-)

64

Анонимен

преди 9 години

До АнонименСъгласявам се с Вас. Това не е омраза, а поквара. Поквариха траките, поквариха откривателите на тяхното материално културно наследства, като го поставиха под политически знаменател. Тракийската култура няма нищо общо с българските политици и слугинажната им журналистка, за да бъде представяно по политически начин, а не по култорологичен и научен, какъвто трябва да бъда. Кой български учен беше там? Никой. Освен доктора на психолого-пожарните науки, които нямат общо с тракологията.

63

Ценител

преди 9 години

Склуптурите на Рашидов са гордост за всеки колекционер!!! Хората чакат, за да се сдобият с тях! Няма друг толкова търсен и скъпо оценяван български автор! Така че злобарите сега сигурно ще им се спука жлъчката! Една склуптура на Вежди е колкото парите на лузъра за 5-6 години! Срещу него да тичате няма да го стигнете!

62

до 61

преди 9 години

хайде де, къде го видяхте този сандвич в Париж за 12 евро? Един месец бях в командировка там, точно по 35 евра ми бяха командировъчните на ден (нощувката беше осигурена отделно) и цял месец изкарах на сандвичи. Пък сандвич за 12 евро не видях в супермаркета, нормален сандвич като при нас в супера си беше 2-3 евра.

61

Впечатлен

преди 9 години

До ПешкоАко е така, както казваш, биха могли да изкарат в Париж с по 35 евро на ден, ако наистина им ги дават само за джобни.Но защо тогава заминават с котлончета, тенджерки, бързовари и прочие? С какво приспособление ще ги включат към тамошните контакти не знам, но българинът още от времето на соца, по принуда носеше по света подобни пособия.

60

Дежа вю!

преди 9 години

Спомням си че на зимните протести, организирани от пиарката и служебна жена на Станишко срещу правителството на ГЕРБ бяха намерили един цигулар, който ежедневно висеше по площадите и дрънкаше глупости, после като БСП и ДПС дойде на власт му дадоха някаква държавна служба - шеф на някакво бюро за инвестиционни проекти, където трябва човек с икономическо образование, после като се върнаха на власт ГЕРБ го уволниха, и стана един цирк, подобен на този с хористта! Цигуларят обиколи всички медии да

59

Анонимен

преди 9 години

Падение другарю е да се наречеш мултак,падение е да имаш ниска хигиена.Той няма акъл да си изчисти пожълтелите от никотин мустаци а ние чакаме да оправя културата,КАТО ПАМПЕРС СИ ВЪВ УСТАТА ЕЙЙ АЛАНКОЛУУ,НЕ МИ ГОВОРИ ЗА ПАДЕНИЯ

58

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 9 години

Тази изложба разрушава статуквото на Балканите и съответните РЕЗИДЕНТИ са се задействали. Историята се повтаря, но вече в друго направление.

57

Г-н Рашидов!

преди 9 години

Хор "Гусла" също е вдигал на крака препълнени зали."Йоан Кукузел" е друго, но преди няколко дена един от коментиращите тук го постави под подметките на Азис, защото, "некадърният Кукузел" имал в Ютюб само стотина посещения! Не стана ясно дали изобщо знае що е това Йоан Кукузел и какви творби изпълнява.И, за Бога, щом сте противник на взаимната омраза и считате, че тя е типична за всички от българската нация (не само за бълг. етнос), тогава, БЕЗ Леа Коен, моля! Тя е доказан българоненавистник

56

Я СТИГА ,БЕ...ХА,ХАА

преди 9 години

....КАК ТАКА БОЙКО И ВЕЖДИ , ЩЕ ПРАВЯТ ИЗЛОЖБИ В "ЛУВЪРА"--------без мъдрото ръководство на *** -20 и съдействието на другарите от ДС/КГБ!!??????????????????????????????АМА ТОВА И ДЪЩЕРЯТА НА ТАТО --НЕ ГО Е ПРАВИЛА ,БЕ....??!!!!КАК СМЕЯТ ТИЯ ,БЕ....??!!!

55

Анонимен

преди 9 години

Като има нагли и безсрамни кръвопийци като вас, Веждичка, ще има и недоволни и ядосани като нас! Това не е омраза!!!

54

Вежди Мултакът

преди 9 години

Певецът е прав. 35 евро в Париж са като 5 лева в София... смешно е. А иначе е ясно, че Мултакът на годината не разбира как някой може да прави проблем за 35 евро... той пари има и то получени от мутри и крадци като Илия Павлов, Тиквата и подобните им.

53

Анонимен

преди 9 години

Как възприемате Тракийското съкровище и Рапона който нагло използва повода да се разхожда из Лувъра. Като урангутан между музейни експонати????? Какво ли са си мислили хорато роботещи в Лувъра като са гледали и слушали Борисов и Ращидов не е трудно да се разбере. Щом този е премиер какъв ли е народа.

52

vesko02

преди 9 години

За някой петдесет евро са пари за друг един милион,хората са различни,министъра не е много схватлив